Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    18. Lipanj 2020. 09:22

watson009

Moj smajlic je sinoc stigao,sva umorna i bezvoljna pisnem na CB i pojavi se …od simptoma apsoluno nista da dolazi O, sada samo hopsanje :)
    Da li tijekom O prakticirate odnose vise puta dnevno ili ?
    Doduse bas i nismo u takvim mogucnostima no potruditi cemo se :)

Nekome plodni dani ne traju vise od tri cetiri Dana,tako da najbolje pokriti sve...😁I tebi drzim fige.. I sebi,😁Nadam se da vjestica nece stici.Odbrojavam dane,jos 6😎

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

18. Lipanj 2020. 09:29

anabelaaaa

watson009

Moj smajlic je sinoc stigao,sva umorna i bezvoljna pisnem na CB i pojavi se …od simptoma apsoluno nista da dolazi O, sada samo hopsanje :)
    Da li tijekom O prakticirate odnose vise puta dnevno ili ?
    Doduse bas i nismo u takvim mogucnostima no potruditi cemo se :)

Nekome plodni dani ne traju vise od tri cetiri Dana,tako da najbolje pokriti sve…😁I tebi drzim fige.. I sebi,😁Nadam se da vjestica nece stici.Odbrojavam dane,jos 6😎

drzimmm fige i ja hihih

watson009
    18. Lipanj 2020. 09:40

Hehe hvala cure, i ja vama drzim fige :) 
    Al bas to,ta 2-4 dana bolje sto vise nego da ih preskocim :) 
    Uzivamo i volimo se pa ako bude dobitan mjesec imati cu najljepse ljeto! 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• dedy23
    18. Lipanj 2020. 11:58

Moreena

dedy23

Ja sam dosta čitala o tome i pozitivna su iskustva. Macina trava se pije od kraja menstruacije do ovulacije, 3 šolje na dan. A nakon ovulacije čaj od vrkute, 3 šolje na dan. Ne preporučuju macinu travu piti nakon ovulacije. Potražite na netu. Ja ću pokušati, odmoći neće sigurno 😊

To nisam znala, bas dobro dode. Hvala ti 😇 meni je samo problem sto bas ne znam kada nastupa tocno ovulacija, jedino prema kalendaru na mobitelu ali citam da to nije tocno uvijek 🤔

Pokušajte trakicama. Meni su ciklusi u dan tačni. 28 dana od kad znam za sebe, pa znam od prilike kad je, a i pratim svaki mjesec. Puno sreće Vam želim i da ubrzo ugledate plusić ❣

Život može biti kao bajka, samo ako ga dobro osmisliš 😁

• dedy23
    18. Lipanj 2020. 12:02

anci00

Moreena

dedy23

Ja sam dosta čitala o tome i pozitivna su iskustva. Macina trava se pije od kraja menstruacije do ovulacije, 3 šolje na dan. A nakon ovulacije čaj od vrkute, 3 šolje na dan. Ne preporučuju macinu travu piti nakon ovulacije. Potražite na netu. Ja ću pokušati, odmoći neće sigurno 😊

To nisam znala, bas dobro dode. Hvala ti 😇 meni je samo problem sto bas ne znam kada nastupa tocno ovulacija, jedino prema kalendaru na mobitelu ali citam da to nije tocno uvijek 🤔

nisam ni ja znala, hvala ti svaki savjet je dobrodosao :)

Dosta sam čitala iskustva žena koje nisu mogle godinama ostati trudne, pa su pokušale tako čajevima. Pa ja sad ne znam da li je čaj pomogao, ili je to ono jer su se opustile i vjerovale u to. Samo treba biti sve okej sa hormonima da bi se pilo to sve. I zdravac je jako dobar. I njega preporučuju, tako da nije s'goreg probati. Puno sreće želim pa da i vi čim prije ugledate plusić 😊

Moreena
    18. Lipanj 2020. 12:29

dedy23

Moreena

dedy23

Pokušajte trakicama. Meni su ciklusi u dan tačni. 28 dana od kad znam za sebe, pa znam od prilike kad je, a i pratim svaki mjesec. Puno sreće Vam želim i da ubrzo ugledate plusić ❣

To sam bas mislila ostavit za zadnje, meni je sve do biokemijske bila isto tocna 26-28 i nakon toga se poremetila, ovaj mjesec mi je na primjer dosla 33 dan. Hvala na savjetima i sreci 🌺 od srca takoder 😇

pupetta
    18. Lipanj 2020. 15:35

Sretno svima koji su akciji ovih dana 😊🙌🏻
    Nama je spermiogram uredan, hvala Bogu. Tako da idemo opusteno u novi ciklus 🥰

Baby P 03/21 💙

• dedy23
    18. Lipanj 2020. 16:07

pupetta

Sretnooooo 😍 držim fige za ➕😇 

Sanjarka88
    18. Lipanj 2020. 17:03

pupetta

Super 🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    18. Lipanj 2020. 17:41

Pupetta odlicna vijest !!! Bravo 👆 sretno u akcijanju 😊

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.