Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Lipanj 2020. 12:55

Ditaalice

doka1

Ditaalice

Evo ja sam na terapiji metformina zbog PCOS-a, cekam da mi dode M da izvadim hormone i da pocnem pit letrozol za izazivanje ovulacije pa cemo vidjeti…do tad imamo normalno odnose svakih 2-3 dana i malo sredjujem glavu od bejbi misli 🤣

Nezasticeni odnosi 3/20 sto je kratak period
    Samo naprijed brzo ces vidjeti plusic 👏

Je hvala bogu nije dugo pa imam vremena 😊 odmah sam u tih par mjeseci uvidjela problem tako da sad to rjesavam i cekam plusic 😊

Mi smo poceli ovaj mjesec raditi na bebi
    Piskiti mogu za 8-10 dana na testic
    Plodni dani su u tijeku
    Nemam neke simptome ovulacije ali vidjet cemo sve

17. Lipanj 2020. 14:12

Kakve su sad situacije u bolnicama za vadjenje bete? Mislim jel ima guzvi s obzirom na ovu koronu? 

17. Lipanj 2020. 14:41

Analena1004

Kakve su sad situacije u bolnicama za vadjenje bete? Mislim jel ima guzvi s obzirom na ovu koronu?

Sve ide normalno samo na ulazu u bolnicu ti mjere temperaturu

17. Lipanj 2020. 15:14

Nesto mi sve cudno. M jos nema, test negativan, a mene grudi lagano bole. Sve kontam da je ovulacija bila kasnije pa ne znam jel mi pametnije sacekati pa napraviti test opet iduci tjedan ili traziti uputnicu pa vaditi betu

17. Lipanj 2020. 15:15

Analena1004

Nesto mi sve cudno. M jos nema, test negativan, a mene grudi lagano bole. Sve kontam da je ovulacija bila kasnije pa ne znam jel mi pametnije sacekati pa napraviti test opet iduci tjedan ili traziti uputnicu pa vaditi betu

samo lagano i sacekaj jos malo :) opusti se

• dedy23
    17. Lipanj 2020. 15:38

Sanjarka88

dedy23

Pozz cure, posljednju M sam imala 26.5, ovulaciju 10og ovog mjeseca. Pokrili smo period plodnih dana i ovulacije 😊 Sljedeću ne bih trebala dobiti za 7 dana. Ono što me "brine" je iscjedak. Isti je onome u ovulacij, sto inače nije slučaj. Strah me puno da se nadam, da se ne bih razočarala, ali da li je neka imala slično iskustvo? Od drugih simptoma ništa spešl, bolne grudi, tu i tamo neki kao grcevi/leptiriči u donjem dijelu trbuha, povremeni bolovi u donjem dijelu leđa. I neke čudne mučnine tik poslije ovulacije, a kojih sada nema. Iako sam strastveni pušač, sad mi nekako cigarete ne pašu kao prije 💁🏻‍♀️ i primijetila sam da mi se baš rano, oko 21/22h počne spavati, a inače sam noćna ptica 😂 pozdrav za sve i unaprijed hvala na odgovorima

Može biti svasta a ne mora nista
    Fige da su to prvi simptomi trudnoce 🤞🤞🤞
    Jos koji dan se strpi pa piski testic

Hvala punoo ❣
    Ako ne bude, naoružala sam se macinom travom i vrkutom pa ću piti to. Iskreno se nadam da će pomoći 😁 

Život može biti kao bajka, samo ako ga dobro osmisliš 😁

Moreena
    17. Lipanj 2020. 15:46

Hvala punoo ❣
    Ako ne bude, naoružala sam se macinom travom i vrkutom pa ću piti to. Iskreno se nadam da će pomoći 😁
    To povecava sanse? Mene bas zanima sta moze pomoci a da je netko na takav nacin uspjeo zatrudnijeti 🤔

anabelaaaa
    17. Lipanj 2020. 16:25

Drage zene,danas radila papa bris I nakon sat,dva pojavio mi se smedji iscjedak,a danas mi je deset Dan od ovulacije.Radim na bebi.Mozd li biti taj iscjedak,uzrok brisa ili je moguce da je doslo do trudnoce?Ima li neko slicno iskustvo? Menstruacija mi dolazi za osam Dana...I da napomenem ta takav iscjedak nikad nisam imala nakon uzimanja brisi niti bilo kad...osim na kraju menzesa, Dan dva.Molim vas pomagajte 😎bas se brinem 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

watson009
    17. Lipanj 2020. 16:41

anabelaaaa

Drage zene,danas radila papa bris I nakon sat,dva pojavio mi se smedji iscjedak,a danas mi je deset Dan od ovulacije.Radim na bebi.Mozd li biti taj iscjedak,uzrok brisa ili je moguce da je doslo do trudnoce?Ima li neko slicno iskustvo? Menstruacija mi dolazi za osam Dana…I da napomenem ta takav iscjedak nikad nisam imala nakon uzimanja brisi niti bilo kad…osim na kraju menzesa, Dan dva.Molim vas pomagajte 😎bas se brinem

Nakon sto je gin bila "gruba" za vrijeme uzimanja brisa i ja sam imala krvarenje na gacicama...ali bila je svjeza krv! 
    Ako si ti primjetila da je sluzava smeda onda bi moglo biti implatacijsko,drzimo palceve 🙌♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

anabelaaaa
    17. Lipanj 2020. 17:18

watson009

anabelaaaa

Drage zene,danas radila papa bris I nakon sat,dva pojavio mi se smedji iscjedak,a danas mi je deset Dan od ovulacije.Radim na bebi.Mozd li biti taj iscjedak,uzrok brisa ili je moguce da je doslo do trudnoce?Ima li neko slicno iskustvo? Menstruacija mi dolazi za osam Dana…I da napomenem ta takav iscjedak nikad nisam imala nakon uzimanja brisi niti bilo kad…osim na kraju menzesa, Dan dva.Molim vas pomagajte 😎bas se brinem

Nakon sto je gin bila "gruba" za vrijeme uzimanja brisa i ja sam imala krvarenje na gacicama…ali bila je svjeza krv!
    Ako si ti primjetila da je sluzava smeda onda bi moglo biti implatacijsko,drzimo palceve 🙌♥

Hvalaaa ❤❤❤Nadam se I ja.Bila je skroz smedja bez tragova krvi,a vise suha ,ne znam bas jel sluzava jer sam cekala jos neke nalaze pq sam kasno primjetila.Kad se ovako sve potrefi pa sto dilema imamo.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.