Citam vas i pratim redovno..vidim da na moj komentar nema nikakvih odgovora 🤷 ugl cisto iz znatiželje koliko dugo pokusavate vi zenskice?
Evo mi nekih 5-6 mjeseci. Danas test negativan. Vise srece sljedeci mjesec
Mi godinu dana 😒
Nama za prvu trudnocu nekih godinu i pol i ostala trudna odmah prvi mjesec kad sam prestala razmisljati o trudnoci. I sada sama sebi pokusavam utuviti u glavu da ne smijem razmisljati o tome
Nama za prvu trudnocu nekih godinu i pol i ostala trudna odmah prvi mjesec kad sam prestala razmisljati o trudnoci. I sada sama sebi pokusavam utuviti u glavu da ne smijem razmisljati o tome
Ma mi kako smo krenuli sve se poremetilo…mj svakakve po 20dana curim cista svasta nesta..vadila sam bila hormone da bi taj ciklus dugo krvarila 16dana dokt rekla pij duohaston a nalazi kakvi budu bitno da prestanem krvarit i vadila ja krv i kaze progesteron- 0.681 nmol/L (folikularna faza 0.6-4.7…..ovulacija 2.4-9.4…..luteinska faza 5.3-86…) dali to znaci da je jako nizak?
Ma mi kako smo krenuli sve se poremetilo…mj svakakve po 20dana curim cista svasta nesta..vadila sam bila hormone da bi taj ciklus dugo krvarila 16dana dokt rekla pij duohaston a nalazi kakvi budu bitno da prestanem krvarit i vadila ja krv i kaze progesteron- 0.681 nmol/L (folikularna faza 0.6-4.7…..ovulacija 2.4-9.4…..luteinska faza 5.3-86…) dali to znaci da je jako nizak?
Uvijek sam mislila i dalje mislim da je to sve u glavi. Samo sto je problem opustiti se i ne razmisljati o tome
Ja ni ne razmisljam previse o svemu samo jedva cekam ic doktoru humane reprodukcije da vidim sta dalje..znam da bez pomoci ne mogu izgleda cim su hormoni niski jako tako da nemam velika ocekivanja sta bude bude 😊
Bok svima, pocela sam pratiti ovaj sajt u nadi da ce mi promoci vasa iskustva i savjeti. Imam 26 godina, u prvom mjesecu sam imala biokemijsku 🥺 do tada nismo bas razmisljali o bebici ali nakon toga da 😇 obavila sam ginekoloski pregled nakon biokemijske da bi mi rekla da je sve u redu i da je to normalna pojava. Rekla mi je da si uzmem vitamine za planiranje bebice. Koristila sam Folio Forte i sad sam se prebacila na Femibion1. Jos uvijek nije dalo plusica pa me sada pocelo brinuti da nesto nije u redu samnom.
Pozz cure, posljednju M sam imala 26.5, ovulaciju 10og ovog mjeseca. Pokrili smo period plodnih dana i ovulacije 😊 Sljedeću ne bih trebala dobiti za 7 dana. Ono što me "brine" je iscjedak. Isti je onome u ovulacij, sto inače nije slučaj. Strah me puno da se nadam, da se ne bih razočarala, ali da li je neka imala slično iskustvo? Od drugih simptoma ništa spešl, bolne grudi, tu i tamo neki kao grcevi/leptiriči u donjem dijelu trbuha, povremeni bolovi u donjem dijelu leđa. I neke čudne mučnine tik poslije ovulacije, a kojih sada nema. Iako sam strastveni pušač, sad mi nekako cigarete ne pašu kao prije 💁🏻♀️ i primijetila sam da mi se baš rano, oko 21/22h počne spavati, a inače sam noćna ptica 😂 pozdrav za sve i unaprijed hvala na odgovorima
Može biti svasta a ne mora nista
Fige da su to prvi simptomi trudnoce 🤞🤞🤞
Jos koji dan se strpi pa piski testic
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bok svima, pocela sam pratiti ovaj sajt u nadi da ce mi promoci vasa iskustva i savjeti. Imam 26 godina, u prvom mjesecu sam imala biokemijsku 🥺 do tada nismo bas razmisljali o bebici ali nakon toga da 😇 obavila sam ginekoloski pregled nakon biokemijske da bi mi rekla da je sve u redu i da je to normalna pojava. Rekla mi je da si uzmem vitamine za planiranje bebice. Koristila sam Folio Forte i sad sam se prebacila na Femibion1. Jos uvijek nije dalo plusica pa me sada pocelo brinuti da nesto nije u redu samnom.
Do godinu dana pokusavanja je sve u redu
Bok ekipa! Pratim ovaj forum već mjesecima i evo od danas sam u ja novi član. Stigla vještica. Ležim u krevetu i tipkam vam.. Kod nas je već skoro 2 god pokušavanja, nedavno smo dobili dg Asthenozoospermia. Trudimo se i dalje prirodno iako dr kažu da prirodno nećemo uspjeti. U obradi smo i na humanoj pa ćemo vidjeti zaključak nakon svih nalaza..a to će biti nekad na jesen, ako ne i zimu..nažalost sve traje. Tek smo krenuli a već smo naišli na puno živciranja zbog našeg zdravstva ali ok bit će bolje :)
Ja (32): PCOS, Hashimoto
On (32): bila Asthenozoospermia, popravili smo nalaz! :)
--> u obradi na humanoj...
Sortiraj odgovore
Najstariji