Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Lipanj 2020. 21:20

Danas je 19ti dan ciklusa, krivo sam racunala...
    Al svakako nisan ljda vidin sta ke test pokaza

18. Lipanj 2020. 21:30

NeverGiveUp55

Danas je 19ti dan ciklusa, krivo sam racunala…
    Al svakako nisan ljda vidin sta ke test pokaza

Jos nisam cula za tako kratak ciklus, a da nije anovulacijski 😯

18. Lipanj 2020. 21:55

Znaci danas je 19ti dan ciklusa al M jos nema tek treba (ne)doc... Svaki misec mi je razlicit... 
    Al opet kazen vidin sta mi je test pokaza nisan luda... 

Fancy
    18. Lipanj 2020. 22:02

NeverGiveUp55

Znaci danas je 19ti dan ciklusa al M jos nema tek treba (ne)doc… Svaki misec mi je razlicit…
    Al opet kazen vidin sta mi je test pokaza nisan luda…

Jesi. :)

Not that fensi, ekšli..

watson009
    18. Lipanj 2020. 22:02

NeverGiveUp55

Ako je ovo negativan test ko kuca onda san ja stvarno luda… Mozda se nije dobro vidilo na onoj slici al iman oci i znan sta vidin…
    https://ibb.co/Nscq0q2
    https://ibb.co/Ph8ZwPB

Oprosti ali na onome testu je negativno ali ovdje se plus doista vidi !!!! Cestitam draga od srca!!! 
    Najbolje da se prebacis na temu zimske bebe! 
    Sretno i samo smireno ...i nemoj bacati vise novce na testice plus je tu ! 🙏♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

nina23
    18. Lipanj 2020. 22:09

Poz. Meni je danas 31 dan ciklusa al M jos nema. Prosli put mi je dosla 30 dan. Sad sam u iscekivanju dali cu dobiti ili ne😁
    Sad nemam nikavih posebnih simptoma osim sto sam neki dan imala lagane grceve i malo bolna prsa. 

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

18. Lipanj 2020. 22:13

nina23

Poz. Meni je danas 31 dan ciklusa al M jos nema. Prosli put mi je dosla 30 dan. Sad sam u iscekivanju dali cu dobiti ili ne😁
    Sad nemam nikavih posebnih simptoma osim sto sam neki dan imala lagane grceve i malo bolna prsa.

Meni 36.dan, radila test prije dva dana, negativan, simptomi i dalje prisutni, a M jos nema

18. Lipanj 2020. 22:13

Hvala od ❤️ curama koje su cestitale i zelim vam svima da i vi sta prije ugledate svoje +++ 🥰
    Je sve ispalo malo komplicirano i zapetljano al mislin da nije potrebno da se vriđamo, jer sve smo ovdje s istim i slicnom problemom a istim ciljem! Ne osuđujem nikoga niti ikome zamjeran🥰
    Zelim vam puno puno srece i saljem puno pozitivnih vibrica🥰😘🥰

Sara 🌸
    18. Lipanj 2020. 22:17

NeverGiveUp55

Hvala od ❤️ curama koje su cestitale i zelim vam svima da i vi sta prije ugledate svoje +++ 🥰
    Je sve ispalo malo komplicirano i zapetljano al mislin da nije potrebno da se vriđamo, jer sve smo ovdje s istim i slicnom problemom a istim ciljem! Ne osuđujem nikoga niti ikome zamjeran🥰
    Zelim vam puno puno srece i saljem puno pozitivnih vibrica🥰😘🥰

Nijedna nema sličan, a kamoli isti problem ko ti😉 Svakako iskoristi ovo vrijeme za učenje biologije i procesa razvoja djeteta. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

nina23
    18. Lipanj 2020. 22:18

Analena1004

nina23

Meni 36.dan, radila test prije dva dana, negativan, simptomi i dalje prisutni, a M jos nema

Nisam radila test jos ne zelim opet vidijet -. 
    Mozda se nesto poremetilo tamo dolje pa kasni. Al ce me jbiti ovo iscekivanje🥴

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.