Danas je 19ti dan ciklusa, krivo sam racunala...
Al svakako nisan ljda vidin sta ke test pokaza
Danas je 19ti dan ciklusa, krivo sam racunala…
Al svakako nisan ljda vidin sta ke test pokaza
Jos nisam cula za tako kratak ciklus, a da nije anovulacijski 😯
Znaci danas je 19ti dan ciklusa al M jos nema tek treba (ne)doc... Svaki misec mi je razlicit...
Al opet kazen vidin sta mi je test pokaza nisan luda...
Znaci danas je 19ti dan ciklusa al M jos nema tek treba (ne)doc… Svaki misec mi je razlicit…
Al opet kazen vidin sta mi je test pokaza nisan luda…
Jesi. :)
Not that fensi, ekšli..
Ako je ovo negativan test ko kuca onda san ja stvarno luda… Mozda se nije dobro vidilo na onoj slici al iman oci i znan sta vidin…
https://ibb.co/Nscq0q2
https://ibb.co/Ph8ZwPB
Oprosti ali na onome testu je negativno ali ovdje se plus doista vidi !!!! Cestitam draga od srca!!!
Najbolje da se prebacis na temu zimske bebe!
Sretno i samo smireno ...i nemoj bacati vise novce na testice plus je tu ! 🙏♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Poz. Meni je danas 31 dan ciklusa al M jos nema. Prosli put mi je dosla 30 dan. Sad sam u iscekivanju dali cu dobiti ili ne😁
Sad nemam nikavih posebnih simptoma osim sto sam neki dan imala lagane grceve i malo bolna prsa.
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Poz. Meni je danas 31 dan ciklusa al M jos nema. Prosli put mi je dosla 30 dan. Sad sam u iscekivanju dali cu dobiti ili ne😁
Sad nemam nikavih posebnih simptoma osim sto sam neki dan imala lagane grceve i malo bolna prsa.
Meni 36.dan, radila test prije dva dana, negativan, simptomi i dalje prisutni, a M jos nema
Hvala od ❤️ curama koje su cestitale i zelim vam svima da i vi sta prije ugledate svoje +++ 🥰
Je sve ispalo malo komplicirano i zapetljano al mislin da nije potrebno da se vriđamo, jer sve smo ovdje s istim i slicnom problemom a istim ciljem! Ne osuđujem nikoga niti ikome zamjeran🥰
Zelim vam puno puno srece i saljem puno pozitivnih vibrica🥰😘🥰
Hvala od ❤️ curama koje su cestitale i zelim vam svima da i vi sta prije ugledate svoje +++ 🥰
Je sve ispalo malo komplicirano i zapetljano al mislin da nije potrebno da se vriđamo, jer sve smo ovdje s istim i slicnom problemom a istim ciljem! Ne osuđujem nikoga niti ikome zamjeran🥰
Zelim vam puno puno srece i saljem puno pozitivnih vibrica🥰😘🥰
Nijedna nema sličan, a kamoli isti problem ko ti😉 Svakako iskoristi ovo vrijeme za učenje biologije i procesa razvoja djeteta.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Meni 36.dan, radila test prije dva dana, negativan, simptomi i dalje prisutni, a M jos nema
Nisam radila test jos ne zelim opet vidijet -.
Mozda se nesto poremetilo tamo dolje pa kasni. Al ce me jbiti ovo iscekivanje🥴
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Sortiraj odgovore
Najstariji