Bok svima, pocela sam pratiti ovaj sajt u nadi da ce mi promoci vasa iskustva i savjeti. Imam 26 godina, u prvom mjesecu sam imala biokemijsku 🥺 do tada nismo bas razmisljali o bebici ali nakon toga da 😇 obavila sam ginekoloski pregled nakon biokemijske da bi mi rekla da je sve u redu i da je to normalna pojava. Rekla mi je da si uzmem vitamine za planiranje bebice. Koristila sam Folio Forte i sad sam se prebacila na Femibion1. Jos uvijek nije dalo plusica pa me sada pocelo brinuti da nesto nije u redu samnom.
Dobrodosla
Samo strpljivo, do godinu dana je sve normalno 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bok ekipa! Pratim ovaj forum već mjesecima i evo od danas sam u ja novi član. Stigla vještica. Ležim u krevetu i tipkam vam.. Kod nas je već skoro 2 god pokušavanja, nedavno smo dobili dgAsthenozoospermia. Trudimo se i dalje prirodno iako dr kažu da prirodno nećemo uspjeti. U obradi smo i na humanoj pa ćemo vidjeti zaključak nakon svih nalaza..a to će biti nekad na jesen, ako ne i zimu..nažalost sve traje. Tek smo krenuli a već smo naišli na puno živciranja zbog našeg zdravstva ali ok bit će bolje :)
Dobrodosla, fige na najjace da ovaj forum donese toliko zeljeni plusic 🤞🤞🤞
Citam vas i pratim redovno..vidim da na moj komentar nema nikakvih odgovora 🤷 ugl cisto iz znatiželje koliko dugo pokusavate vi zenskice?
Evo mi nekih 5-6 mjeseci. Danas test negativan. Vise srece sljedeci mjesec
😔😔😔
Dalje u borbu 🤗
Dobrodosla
Samo strpljivo, do godinu dana je sve normalno 😊
Hvala 😇 to mi svi govore, ali ipak neka sumnja postoji.
Prije biokemijske ciklus mi je bio dosta redovan 27-28 dana, a sada mi bude 26-32
Dali je to tako normalno kada se pokusava raditi na bebici?
Hvala 😇 to mi svi govore, ali ipak neka sumnja postoji.
Prije biokemijske ciklus mi je bio dosta redovan 27-28 dana, a sada mi bude 26-32
Dali je to tako normalno kada se pokusava raditi na bebici?
Dobrodosla, fige na najjace da ovaj forum donese toliko zeljeni plusic 🤞🤞🤞
Hvala puno! Prva dobrodošlica od skoro pa imenjakinje 😃😘
Ja (32): PCOS, Hashimoto
On (32): bila Asthenozoospermia, popravili smo nalaz! :)
--> u obradi na humanoj...
Evo ja sam na terapiji metformina zbog PCOS-a, cekam da mi dode M da izvadim hormone i da pocnem pit letrozol za izazivanje ovulacije pa cemo vidjeti...do tad imamo normalno odnose svakih 2-3 dana i malo sredjujem glavu od bejbi misli 🤣
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Evo ja sam na terapiji metformina zbog PCOS-a, cekam da mi dode M da izvadim hormone i da pocnem pit letrozol za izazivanje ovulacije pa cemo vidjeti…do tad imamo normalno odnose svakih 2-3 dana i malo sredjujem glavu od bejbi misli 🤣
Nezasticeni odnosi 3/20 sto je kratak period
Samo naprijed brzo ces vidjeti plusic 👏
Glavu gore cure! Uspjet ćemo kad tad!! ❤️❤️
Mi smo počeli raditi na tome ima sad 3mj 😍
Evo ja sam na terapiji metformina zbog PCOS-a, cekam da mi dode M da izvadim hormone i da pocnem pit letrozol za izazivanje ovulacije pa cemo vidjeti…do tad imamo normalno odnose svakih 2-3 dana i malo sredjujem glavu od bejbi misli 🤣
Nezasticeni odnosi 3/20 sto je kratak period
Samo naprijed brzo ces vidjeti plusic 👏
Je hvala bogu nije dugo pa imam vremena 😊 odmah sam u tih par mjeseci uvidjela problem tako da sad to rjesavam i cekam plusic 😊
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
Sortiraj odgovore
Najstariji