Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    17. Lipanj 2020. 18:08

Analena1004

Nesto mi sve cudno. M jos nema, test negativan, a mene grudi lagano bole. Sve kontam da je ovulacija bila kasnije pa ne znam jel mi pametnije sacekati pa napraviti test opet iduci tjedan ili traziti uputnicu pa vaditi betu

Sacekaj ako mozes,moguce da je ovulacija bila kasnije...pogotovo ako ti je zadnji mjesec imalo kasnila menstr.onda I ovulacija dolazi kasnije,tako mi je barem rekla moja doktorica.Drzim fige,do veelikog plusica ❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

17. Lipanj 2020. 19:14

Ma meni cesto zna ovulacija kasniti jer dojim jos uvijek. Hvala na podrsci 😀❤️ 

anabelaaaa
    17. Lipanj 2020. 19:27

Analena1004

Aaa ti vec ima svoje blago.. ❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

17. Lipanj 2020. 20:10

anabelaaaa

Analena1004

Aaa ti vec ima svoje blago.. ❤

Da, sljedeci tjedan puni 3 godine 😀

• dedy23
    17. Lipanj 2020. 20:22

Moreena

Hvala punoo ❣
    Ako ne bude, naoružala sam se macinom travom i vrkutom pa ću piti to. Iskreno se nadam da će pomoći 😁
    To povecava sanse? Mene bas zanima sta moze pomoci a da je netko na takav nacin uspjeo zatrudnijeti 🤔

Ja sam dosta čitala o tome i pozitivna su iskustva. Macina trava se pije od kraja menstruacije do ovulacije, 3 šolje na dan. A nakon ovulacije čaj od vrkute, 3 šolje na dan. Ne preporučuju macinu travu piti nakon ovulacije. Potražite na netu. Ja ću pokušati, odmoći neće sigurno 😊 

Život može biti kao bajka, samo ako ga dobro osmisliš 😁

Moreena
    18. Lipanj 2020. 00:42

dedy23

Ja sam dosta čitala o tome i pozitivna su iskustva. Macina trava se pije od kraja menstruacije do ovulacije, 3 šolje na dan. A nakon ovulacije čaj od vrkute, 3 šolje na dan. Ne preporučuju macinu travu piti nakon ovulacije. Potražite na netu. Ja ću pokušati, odmoći neće sigurno 😊

To nisam znala, bas dobro dode. Hvala ti 😇 meni je samo problem sto bas ne znam kada nastupa tocno ovulacija, jedino prema kalendaru na mobitelu ali citam da to nije tocno uvijek 🤔

18. Lipanj 2020. 07:16

Moreena

dedy23

To nisam znala, bas dobro dode. Hvala ti 😇 meni je samo problem sto bas ne znam kada nastupa tocno ovulacija, jedino prema kalendaru na mobitelu ali citam da to nije tocno uvijek 🤔

nisam ni ja znala, hvala ti svaki savjet je dobrodosao :)

watson009
    18. Lipanj 2020. 07:51

Moj smajlic je sinoc stigao,sva umorna i bezvoljna pisnem na CB i pojavi se ...od simptoma apsoluno nista da dolazi O,  sada samo hopsanje :) 
    Da li tijekom O prakticirate odnose vise puta dnevno ili ? 
    Doduse bas i nismo u takvim mogucnostima no potruditi cemo se :)

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

18. Lipanj 2020. 08:33

watson009

Moj smajlic je sinoc stigao,sva umorna i bezvoljna pisnem na CB i pojavi se …od simptoma apsoluno nista da dolazi O, sada samo hopsanje :)

Kazu da nije dobro vise put dnevno, da je zapravo idealno svaki drugi dan zbog kvalitete spermija

18. Lipanj 2020. 08:56

watson009

Moj smajlic je sinoc stigao,sva umorna i bezvoljna pisnem na CB i pojavi se …od simptoma apsoluno nista da dolazi O, sada samo hopsanje :)

ma saaamo hospaj :D nema pravila jedni kazu najbolje svaka dva dana, drugi kazu svaki dan :D tako da od volje ti
    drzim figeeeeee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.