Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Lipanj 2020. 22:22

nina23

Analena1004

nina23

Poz. Meni je danas 31 dan ciklusa al M jos nema. Prosli put mi je dosla 30 dan. Sad sam u iscekivanju dali cu dobiti ili ne😁
    Sad nemam nikavih posebnih simptoma osim sto sam neki dan imala lagane grceve i malo bolna prsa.

Meni 36.dan, radila test prije dva dana, negativan, simptomi i dalje prisutni, a M jos nema

Nisam radila test jos ne zelim opet vidijet -.
    Mozda se nesto poremetilo tamo dolje pa kasni. Al ce me jbiti ovo iscekivanje🥴

A ja opet cekam da opet napravim test. Sve si mislim da je ovulacija bila kasnije jer me bole i grudi sto inace nije slucaj za pms. Ima vremena za test, ne treba zuriti, bit ce + prije ili kasnije 😀

18. Lipanj 2020. 22:28

Sara🌻 (Mrljica)

NeverGiveUp55

Hvala od ❤️ curama koje su cestitale i zelim vam svima da i vi sta prije ugledate svoje +++ 🥰
    Je sve ispalo malo komplicirano i zapetljano al mislin da nije potrebno da se vriđamo, jer sve smo ovdje s istim i slicnom problemom a istim ciljem! Ne osuđujem nikoga niti ikome zamjeran🥰
    Zelim vam puno puno srece i saljem puno pozitivnih vibrica🥰😘🥰

Nijedna nema sličan, a kamoli isti problem ko ti😉 Svakako iskoristi ovo vrijeme za učenje biologije i procesa razvoja djeteta.

Al sve imamo isti cilj...🤗

nina23
    18. Lipanj 2020. 22:30

Analena1004

nina23

Analena1004

nina23

Poz. Meni je danas 31 dan ciklusa al M jos nema. Prosli put mi je dosla 30 dan. Sad sam u iscekivanju dali cu dobiti ili ne😁
    Sad nemam nikavih posebnih simptoma osim sto sam neki dan imala lagane grceve i malo bolna prsa.

Meni 36.dan, radila test prije dva dana, negativan, simptomi i dalje prisutni, a M jos nema

A ja opet cekam da opet napravim test. Sve si mislim da je ovulacija bila kasnije jer me bole i grudi sto inace nije slucaj za pms. Ima vremena za test, ne treba zuriti, bit ce + prije ili kasnije 😀

Hehe daa. Sretno😁

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Sara 🌸
    18. Lipanj 2020. 22:45

NeverGiveUp55

Sara🌻 (Mrljica)

NeverGiveUp55

Hvala od ❤️ curama koje su cestitale i zelim vam svima da i vi sta prije ugledate svoje +++ 🥰
    Je sve ispalo malo komplicirano i zapetljano al mislin da nije potrebno da se vriđamo, jer sve smo ovdje s istim i slicnom problemom a istim ciljem! Ne osuđujem nikoga niti ikome zamjeran🥰

Nijedna nema sličan, a kamoli isti problem ko ti😉 Svakako iskoristi ovo vrijeme za učenje biologije i procesa razvoja djeteta.

Al sve imamo isti cilj…🤗

Šta je je. Sritno. Čuvaj se, i imaj samo na umu da trudnoća traje devet mjeseci. Da ne bi pomislila da ćeš rodit ranije jer ti ciklus kraće traje 😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

18. Lipanj 2020. 22:53

Sara🌻 (Mrljica)

NeverGiveUp55

Sara🌻 (Mrljica)

NeverGiveUp55

Al sve imamo isti cilj…🤗

Šta je je. Sritno. Čuvaj se, i imaj samo na umu da trudnoća traje devet mjeseci. Da ne bi pomislila da ćeš rodit ranije jer ti ciklus kraće traje 😉

Hvala🤗 
    Nebrini znam🥰

simba
    18. Lipanj 2020. 23:03

Sara🌻 (Mrljica)

NeverGiveUp55

Sara🌻 (Mrljica)

NeverGiveUp55

Al sve imamo isti cilj…🤗

🤣🤣🤣🤣

👩33g
    👨42g
    👦4g

19. Lipanj 2020. 06:33

nina23

Analena1004

nina23

Analena1004

nina23

Hehe daa. Sretno😁

ma bolje cekaj, ja sam napravila test pa mi je negativa i samo se isplakala... sad ju iscekujem kad ce vise doci jer je danas 31dan nadam se da ce te obici m

simba
    19. Lipanj 2020. 08:09

NeverGiveUp55

Danas je 19ti dan ciklusa, krivo sam racunala…
    Al svakako nisan ljda vidin sta ke test pokaza

Svaka čast kad teb već 15-16 dan ciklusa pokazuje plus na testu' (jel onaj prije 3-4 dana). I sad kao ovaj na 19 dan ciklusa 😮 Čisto nevjerojatno. 

👩33g
    👨42g
    👦4g

valentina98
    19. Lipanj 2020. 08:24

simba

NeverGiveUp55

Ako je ovo negativan test ko kuca onda san ja stvarno luda… Mozda se nije dobro vidilo na onoj slici al iman oci i znan sta vidin…
    https://ibb.co/Nscq0q2
    https://ibb.co/Ph8ZwPB

A koliko si onda trudna? koliko ja znam danas ti je 12 dan ciklusa. Sama si pisala. Kad si to zatrudnjela prije? Kad ni O nisi imala. Nemoj mi samo rec da je zadnja M bila kao lažna, jer da je, tvoj plus bi se vidio iz aviona. Zašto se zavaravas?

Nemaju sve zene 14ti dan ovulaciju. Smirite se zene pobogu. Neke imaju ovulaciju 14ti dan, neke u vrijeme menge, neko odma poslije menge, neko prije menge.. Istrazite na internetu.. U danasnje vrijeme sve je moguce.. Moguce je da je ostala trudna i ako se seksala za vrijeme menge.. SVE, ALI SVE JE MOGUCE. Prestanite tvrditi da je ovulacija u sredini ciklusa jer nije, mozda vecini zena je, ali manjini nije. Moja sestricna je ostala trudna za vrijeme menge i ako je ovulacija 14ti dan ciklusa, onda mi recite kako? Nemojte se vi zavaravati. Također je i moja prijateljica ostala trudna za vrijeme menge. Ponavljam i tvrdim da je sve moguce.

NeverGiveUp55 čestitam i sretno 😊 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

19. Lipanj 2020. 08:28

Curke imam pitanje.. Decko bi isao napraviti spermiogram, dal to treba dobiti uputnicu za urologa i onda oni to tamo odrađuju ako se ne varam,ili? I koju bolnicu preporucujete za to? Hvalaa❣🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.