Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Lipanj 2020. 18:08

Hej zene
    Sutacija je jucer i danas su me uzasno bolila leda i donji dio stomaka kao da trebam dobit imala sam sinoc i jutros lagani rozi iscjedak koji nije bio prisutan cijelo vrijeme 
    I danas popodne ludu glavu bode testic u oci i pisnem ja i ovo su rezultati sta mislite ❤️
    https://ibb.co/v1sxF1S

pupetta
    18. Lipanj 2020. 18:20

Hvala, zene drage! ❤
    NeverGiveUp55 meni se cini da vidim neku sjenu, ali mi se isto tako i cini malo razliveno. Mozda da napravis sutra s prvim jutarnjim urinom pa bi trebalo biti skroz pouzdano 😊

Baby P 03/21 💙

18. Lipanj 2020. 18:23

pupetta

Hvala, zene drage! ❤
    NeverGiveUp55 meni se cini da vidim neku sjenu, ali mi se isto tako i cini malo razliveno. Mozda da napravis sutra s prvim jutarnjim urinom pa bi trebalo biti skroz pouzdano 😊

Sacekat cu jos koji dan da prode(ako izdrzim hahah) pa cu opet s prvim jutarnjim... ☺️

18. Lipanj 2020. 18:29

Bok cure.... Evo mene opet 😁
    Dakle prošla je M, imala sam ju od 28.5 sp 2.6. i onda smo imali odnose nekoliko dana poslije... Zatim prošli ned ili pon, ubijte me neznam jer nam je dijete bilo bolesno i nisam se toliko dala u to... I opet sad ovaj pon... Međutim, po kalendaru ovulacija je kao trebala biti 11.6, a tada nismo imali odnose. S tim da nam zadnja 2 mj nije uspjelo, možda mi se ovulacija i pomaknula nakon prve trudnoće pa više nije točna. Ali poanta je da saž početkom ovog tjedna imala 2 ili 2 dana mačo smećkastog iscjedka svega par kapi... I poslje više ništa, a meni M treba doći tek za tjedan dana. Danas me tek zabolio desni jajnik do sada ništa.
    Ima li tko da je imao sličnu situaciju jer ja prije nikad nisam u toku ciklusa imala takav iscjedak  🤷‍♀️

18. Lipanj 2020. 18:46

Oprostite na greškama... 
    Od 28.5 do 2.6 *
    1 ili 2 dana smećkasti iscjedak*

anabelaaaa
    18. Lipanj 2020. 18:51

Pandica.14

Bok cure…. Evo mene opet 😁
    Dakle prošla je M, imala sam ju od 28.5 sp 2.6. i onda smo imali odnose nekoliko dana poslije… Zatim prošli ned ili pon, ubijte me neznam jer nam je dijete bilo bolesno i nisam se toliko dala u to… I opet sad ovaj pon… Međutim, po kalendaru ovulacija je kao trebala biti 11.6, a tada nismo imali odnose. S tim da nam zadnja 2 mj nije uspjelo, možda mi se ovulacija i pomaknula nakon prve trudnoće pa više nije točna. Ali poanta je da saž početkom ovog tjedna imala 2 ili 2 dana mačo smećkastog iscjedka svega par kapi… I poslje više ništa, a meni M treba doći tek za tjedan dana. Danas me tek zabolio desni jajnik do sada ništa.
    Ima li tko da je imao sličnu situaciju jer ja prije nikad nisam u toku ciklusa imala takav iscjedak 🤷‍♀️

Iza ovulacije se moze najnormalnije pojaviti smejdi iscjedak a kako kazes da to kod tebe nije slucaj,mozda bude plusic ,sacekaj menzes pa ako ne dodje napravi test .I ja sam u iscekivanju,isto sest Dana ostalo,imala 10 dan isto samo dan smedje ali jas sam radila papu kontam da je mozda of tog bilo malo iscjedka...Drzim fige ❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

18. Lipanj 2020. 18:57

Onda sretno nam jednoj i drugoj.... 🤞🤞

anabelaaaa
    18. Lipanj 2020. 19:24

Pandica.14

Onda sretno nam jednoj i drugoj…. 🤞🤞

Treba izgurat ove dane 😁

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

18. Lipanj 2020. 19:38

Jooj treba da... Ali nekako se ne nadam jer kao nismo pokrili onda kad bi po pravilu trebali biti plodni dani (s obzirom da mi je bila ludnica s djetetom...  pa nisam baš optimistična...😔
    Ni ne želim si stvorit neko ludo isčekivanje da se ne razočaram.... 

simba
    18. Lipanj 2020. 19:48

NeverGiveUp55

Hej zene
    Sutacija je jucer i danas su me uzasno bolila leda i donji dio stomaka kao da trebam dobit imala sam sinoc i jutros lagani rozi iscjedak koji nije bio prisutan cijelo vrijeme
    I danas popodne ludu glavu bode testic u oci i pisnem ja i ovo su rezultati sta mislite ❤️
    https://ibb.co/v1sxF1S

NISI trudna! Nisi trudna! NIIISI trudna. To ili nije tvoj test ili imaš poremečaj. Ne jedan. Jel ti nisam objasnila kako ciklus funkcionira? Jel ti nisam stavila link o tome? Šta tu ne razumiješ?! 🤨

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.