Pixiedust cestitaaaaam :)
Kakvo je stanje kod tebe?
Mare. Su a kod tebe?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage moje sto da učinim? Ginekolog na GO,pila klomifen za ovulaciju,radimo na bebi,m kasni 9 dana,dva testa negativna(jedino ako utječe na njih vrućina u autu cijeli dan),počele mi se javljat mučnine,bol u leđima,umor,cigarete ne mogu podnijeti a do prije 2mj i ja bila pušač,bjelkasti iscjedak,bolne grudi... dragi kaže da sam sigurno trudna da on to vidi,a ja ne vjerujem dok mi netko 100% ne kaže. Sto bi vi učinile?😏
Drage moje sto da učinim? Ginekolog na GO,pila klomifen za ovulaciju,radimo na bebi,m kasni 9 dana,dva testa negativna(jedino ako utječe na njih vrućina u autu cijeli dan),počele mi se javljat mučnine,bol u leđima,umor,cigarete ne mogu podnijeti a do prije 2mj i ja bila pušač,bjelkasti iscjedak,bolne grudi… dragi kaže da sam sigurno trudna da on to vidi,a ja ne vjerujem dok mi netko 100% ne kaže. Sto bi vi učinile?😏
Izvadi beta hcg najbolje, to ce ti biti 100% 🤞🏻
Il nazoves svog G da te uputi il odes privatno za nekih 100-150 kn i gotovo ti je za sat vremena
Drage moje sto da učinim? Ginekolog na GO,pila klomifen za ovulaciju,radimo na bebi,m kasni 9 dana,dva testa negativna(jedino ako utječe na njih vrućina u autu cijeli dan),počele mi se javljat mučnine,bol u leđima,umor,cigarete ne mogu podnijeti a do prije 2mj i ja bila pušač,bjelkasti iscjedak,bolne grudi… dragi kaže da sam sigurno trudna da on to vidi,a ja ne vjerujem dok mi netko 100% ne kaže. Sto bi vi učinile?😏
Idi izvadi betu privatno ako Imas mogućnost
Dobro jutro drage ženice, evo piškilaa saaaam 😍😍😍😍 https://ibb.co/QMhPPJs
Čestitaaam😍
Kona ti si citala... Ima li objasnjenje zasto je test bolje radit na 8 i 9dpo popodne?
Pixiedust cestitaaaaam :)
Kakvo je stanje kod tebe?
Mare. Su a kod tebe?
Nema naznaka da ce doc (obico krene par dana prije smedi iscjedak), a grcevi koje sam imala su dosta slabiji.
Nisam pametna kad da napravim novi test...
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Idi izvadi betu privatno ako Imas mogućnost
Može li se u bolnici uz doplatu? Najbliži privatni lab mi 60km
Cestitam svima koje su dsnas ugledale svoj plus, Neznalice,mislim da si trudna, napravi jos jedan test odmah sada i vidi , moralo bi se prikazati sada 9 dana je vec puno kasnjenja.
Ajme nadam se,strah me uopće i na vađenje krvi da se ne razočaram
Probat ću sutra otići privat vadit betu pa vam javim
Hvala cure na podršci 💜💜💜
Pozdrav cure divne ste,ja trebam misljenje (znam da nemate kristalnu kuglu i nisam klinka imam curicu od skoro 6 godina ali nazalost tada kad sam ostala trudna neplanirano nisam niti pratila simptome ni nista :)
E sad je ovako situacija...
Z.M. 18.7.(ciklusi 26-27 dana)
28.07.sam bila kod ginekologa na redovnom pregledu i rekla mi je da je ovulacija sutradana znaci 29.07.-bas taj dan imali smo jedan nezasticeni odnos i to je to jer sam ja razmisljala ma ionako nece od prvog puta
Gin.je rekla da je ovulacija na lijevom jajniku koji me par dana od ovulacije bas posteno stezao,grudi nista spektakularno nisu vece ali me bole cudno-kao da mi onako prodje bol kroz njih a boli me bas u sredini unutra kad ih diram-bradavice ne.
Danas sam u iscjetku primijetila sitnu mikroskopsku mrljicu crvenkastu s tim da napominjem da nikad prije M.nemam nista slicno.
Inace tjedan pred M dobijem par bolnih potkoznih no sad ih nema.
Ne opterecujem se previse ali evo cisto vase misljenje :)
Iscjedak mi je bjelkasti gusti s tim da je jucer bio komad identican kao ovulacijski onako kao bjelanjak.
Hvala cureee
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji