Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    16. Lipanj 2020. 22:25

Snoopyiicaa

miska

Snoopyiicaa

Cure moje menstruacije jos nema, a imala sam osjecaj kao da ce svaki cas doci, pisala sam ovdje 🤷‍♀️ ono sto sam ja primjetila je plava ispupcena zila na na areoli, ima ih i na dojkama i kao da su mi se areole povecale i i dalje su tamnije🤷‍♀️ i dalje su prisutni bolovi u donjem djelu leđa, prozirno mlijecni iscjedak, jak osjet mirisa, mentalni okus u ustima i mali grcevi u maternici i nogama, svijetlo smeđi iscjedak je bio samo tri dana i nema ga vise, i to ga je bilo jako malo.. 🤷‍♀️ jedva cekam ponedjeljak da idem kod ginekologa da mi kaze sta mi je 🤷‍♀️

Jeste radili test za trudnocu? Meni to zvuci kao rana trudnoca, po nabrojanim simptomima.
    Provjerite betu ako ne dodje menstruacija do ponedjeljka.

Jesam, stavila sam sliku, ali ne vidi se preko slike, a bila je blijedo roza druga crtica, danas sam isto radila i nema nista, odnos je bio 25.5… vjerujem da ce mi moja ginekologinja izvaditi betu i da cu saznati na cemu sam.. 😏 Mozda je jos rano za testove, a mozda i nije, ne znam, nekim curama je vec 14ti dan poslije odnosa test bio pozitivan, ali eto nismo sve zene iste 🤷‍♀️

Ako je sex bio 25.5, da je T u pitanju, test bi sad već pokazao uočljiv plus. Uz to ako je samo spolni odnos jednom bio i to prije 22 dana, mala je šansa da si T a da se ne vidi. Evo ja ti želim da sam u krivu.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Hope
    16. Lipanj 2020. 23:58

Ej ženske,kako ste kaj ima?
    Ditalica nije dugo pisala,ili mi je promaklo..
    Citam vas al ne pišem bas.. Meni je M završila 11.6.,trajala je 7 dana,a inace traje 5,no dobro,očito to nije ništa cudno nakon biokemijske..po aplikaciji su mi počeli plodni dani (ne mjerim trakicama) al okvirno ju znam prepoznat (valjda) i trebala bi bit skoro 🤔😂
    Nego...ima li tu koja od vas da je prošla biokemijsku a nakon nje ostala trudna? Ako ima,neka napise svoje iskustvo..
    Ja ne ocekujem slj M 2.6. 

Hope
    17. Lipanj 2020. 00:03

Fun fact...kad sam ostala trudna sa svojim prvim sinom,taj mjesec mi je bio kaos na poslu,gužva,posao sam nosila doma,i radila sam kao idiot. Taj mjesec smo se valjda uspjeli pohvatat zbog svih obaveza TRI (3) PUTA, i ostala sam trudna..i iskreno sumnjam da je to bio možda drugi il treći dan nakon kaj mi je M završila.. Bas sam sad znatiželjna da vidim kak će to ic ako ćemo imat odnose tipa svaki dr dan..ne znam,Nemrem uopce vjerovat da ovo radim sama sebi i da sam već počela kalkulirat u glavi..al boli me briga,bar uživamo u čarima sexa i iskreno,kak bude nek bude..ima li tu netko ko uskoro misli piškit na testics? 🤞🏼🤞🏼 Svima nam držim 🤞🏼🤞🏼

17. Lipanj 2020. 00:07

Pozdrav cure
    Pocela sam ovaj mjesec s radom na bebi
    Zelim samo pozitivne vibrice i da nam uspije. Plodni dani po skolski prekjucer,jucer i danas.
    Jako smo se trudili :)
    Nadam se da ce uspjeti.
    Zelim vas svima srecu 

17. Lipanj 2020. 00:08

Hope

Fun fact…kad sam ostala trudna sa svojim prvim sinom,taj mjesec mi je bio kaos na poslu,gužva,posao sam nosila doma,i radila sam kao idiot. Taj mjesec smo se valjda uspjeli pohvatat zbog svih obaveza TRI (3) PUTA, i ostala sam trudna..i iskreno sumnjam da je to bio možda drugi il treći dan nakon kaj mi je M završila.. Bas sam sad znatiželjna da vidim kak će to ic ako ćemo imat odnose tipa svaki dr dan..ne znam,Nemrem uopce vjerovat da ovo radim sama sebi i da sam već počela kalkulirat u glavi..al boli me briga,bar uživamo u čarima sexa i iskreno,kak bude nek bude..ima li tu netko ko uskoro misli piškit na testics? 🤞🏼🤞🏼 Svima nam držim 🤞🏼🤞🏼

Drzim i ja tebi
    Ja cu piskiti za 8 dana ☺

Sanjarka88
    17. Lipanj 2020. 08:21

🤞🤞🤞🤞 Svima za plusice ovaj mjesec 

Ja sam jucer kupila prenatale novalac mi teta preporučila u ljekarni 
    Kupila sam ih testice u mullera a narucila kineze
    Sljedeci mjesec cu pokusat utvrditi o
    A nakon druge menge se bacamo na posao nadam se da se necemo dugo namuciti 🤞
    A di tada vas  pratim 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Lipanj 2020. 08:23

Snoopyiicaa

Cure moje menstruacije jos nema, a imala sam osjecaj kao da ce svaki cas doci, pisala sam ovdje 🤷‍♀️ ono sto sam ja primjetila je plava ispupcena zila na na areoli, ima ih i na dojkama i kao da su mi se areole povecale i i dalje su tamnije🤷‍♀️ i dalje su prisutni bolovi u donjem djelu leđa, prozirno mlijecni iscjedak, jak osjet mirisa, mentalni okus u ustima i mali grcevi u maternici i nogama, svijetlo smeđi iscjedak je bio samo tri dana i nema ga vise, i to ga je bilo jako malo.. 🤷‍♀️ jedva cekam ponedjeljak da idem kod ginekologa da mi kaze sta mi je 🤷‍♀️

Joj ne zelim te obeshrabrit ali 25.5 odnos, danas bi bio ogroman plus da je t u pitanju 
    Idi svakako na pregled da vidis stanje 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• dedy23
    17. Lipanj 2020. 08:35

Pozz cure, posljednju M sam imala 26.5, ovulaciju 10og ovog mjeseca. Pokrili smo period plodnih dana i ovulacije 😊 Sljedeću ne bih trebala dobiti za 7 dana. Ono što me "brine" je iscjedak. Isti je onome u ovulacij, sto inače nije slučaj. Strah me puno da se nadam, da se ne bih razočarala, ali da li je neka imala slično iskustvo? Od drugih simptoma ništa spešl, bolne grudi, tu i tamo neki kao grcevi/leptiriči u donjem dijelu trbuha, povremeni bolovi u donjem dijelu leđa. I neke čudne mučnine tik poslije ovulacije, a kojih sada nema. Iako sam strastveni pušač, sad mi nekako cigarete ne pašu kao prije 💁🏻‍♀️ i primijetila sam da mi se baš rano, oko 21/22h počne spavati, a inače sam noćna ptica 😂 pozdrav za sve i unaprijed hvala na odgovorima

Život može biti kao bajka, samo ako ga dobro osmisliš 😁

mica25
    17. Lipanj 2020. 08:49

Citam vas i pratim redovno..vidim da na moj komentar nema nikakvih odgovora 🤷 ugl cisto iz znatiželje koliko dugo pokusavate vi zenskice? 

17. Lipanj 2020. 09:00

mica25

Citam vas i pratim redovno..vidim da na moj komentar nema nikakvih odgovora 🤷 ugl cisto iz znatiželje koliko dugo pokusavate vi zenskice?

Evo mi nekih 5-6 mjeseci. Danas test negativan. Vise srece sljedeci mjesec

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.