Iiiiii ideeemooo u novi ciklusssss na novo hopsanje😂 menga je uspješno završila jučer(hvala bogu) a dragi taman bio doma hahaahha nema veze… Pravoga šofera crveno ne zaustavlja(zezancija)…kako ste vi ostale?
Ja sam imala jedan spontani, 2013, zatrudnila bez frke, nakon nekih cc 6 mj. I nakon tog spontanog, nisam ostala trudna do 2016 i rodim kcer, tad su mi ustanovljeni pcos i vodim bitku sa njima.. Bila sam na kontracepciji, nakon poroda i sve ok ciklusi, i prekinem sa pilulama, i ono m je poprilicno okej nakon terapije.
Oh baš mi je zao😞 al hvala bogu da se uspješno riješio i da steIiiiii ideeemooo u novi ciklusssss na novo hopsanje😂 menga je uspješno završila jučer(hvala bogu) a dragi taman bio doma hahaahha nema veze… Pravoga šofera crveno ne zaustavlja(zezancija)…kako ste vi ostale?
Ja sam imala jedan spontani, 2013, zatrudnila bez frke, nakon nekih cc 6 mj. I nakon tog spontanog, nisam ostala trudna do 2016 i rodim kcer, tad su mi ustanovljeni pcos i vodim bitku sa njima.. Bila sam na kontracepciji, nakon poroda i sve ok ciklusi, i prekinem sa pilulama, i ono m je poprilicno okej nakon terapije.
Oh baš mi je zao😞 al hvala bogu da se uspješno riješio i da ste sada okej❤️
I tebii zelim, ubrzo i svima nama da ugledamo svoje plusiće 😍😍😍😍
Hvalaaa ti dragaaaa i ja tebi i svim djevojkama❤️❤️
Pozdrav, vec neko vrijeme pratim ovaj forum i zaista ste predivne jedna prema drugoj! Ovako imam 22 godine, muz 29 u braku smo 8 mjeseci, unazad 3-4 mjeseca radimo na bebici ali i dalje nista. Moji ciklusi su od 26-28 dana, zadnja menga je bila 06.06. Plodni dani su mi po aplikaciji od 14.06. do 20.06. ovulacija bi trebala biti 19.06. ali ja osjecam da ce doci vec sutra, danas me cijeli dan bole jajnici i donji dio trbuha, medutim od jucer imam neki smedji iscjedak vise je kao ljepljivo smedji bez mirisa, dali je mozda koja od vas prosla to sa tim smedjim iscjetkom? Narucena sam kod ginekologa 19.06. ali do tada cu poluditi, isprike na malo duzem postu :)
Pozdrav svima. Sad ce 3 godine kako sam rodila, dojim jos uvijek, ali samo dva puta dnevno. Pocetkom godine odlucili smo da hocemo jos jedno dijete, ali jos uvijek nista. Prosli mjesec isla na pregled, gin rekla da imam zavaljenu maternicu i da pokusavamo od iza. Prije poroda uvijek izrazeni pms i tocno sam znala kad sam ostala trudna, a sada nakon poroda od pms simptoma bude samo napuhnut trbuh i to odmah nakon ovulacije pa tocno znam da za 14 dana treba stici M. Zadnja M bila je 14.5., ovulacija je bila pocetkom 6.mjeseca. Ovaj put se nije odmah pojavio napuhnut trbuh nego samo bolovi u donjem dijelu ledja koji jos uvijen traju i iscjedak mi je slicniji onome za vrijeme ovulacije nego pred M. Znam i sama da postoji sansa i za T i za M, ali me strah napraviti test da ne bude -. Jel uopce moguca T a da nema bolnih grudi, mucnina itd.?
Bok cure, ja i suprug radimo vec godinu i pol na bebi. Od tad uzimam i folnu kiselinu. Sad sam razmisljala da je prestanem uzimat jer otkad je pijem dobila sam 5 kg😬dali trebam s ginekologom razgovarat prije ili mogu sama prestati? Hvala na odgovoru.
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Pozdrav svima. Sad ce 3 godine kako sam rodila, dojim jos uvijek, ali samo dva puta dnevno. Pocetkom godine odlucili smo da hocemo jos jedno dijete, ali jos uvijek nista. Prosli mjesec isla na pregled, gin rekla da imam zavaljenu maternicu i da pokusavamo od iza. Prije poroda uvijek izrazeni pms i tocno sam znala kad sam ostala trudna, a sada nakon poroda od pms simptoma bude samo napuhnut trbuh i to odmah nakon ovulacije pa tocno znam da za 14 dana treba stici M. Zadnja M bila je 14.5., ovulacija je bila pocetkom 6.mjeseca. Ovaj put se nije odmah pojavio napuhnut trbuh nego samo bolovi u donjem dijelu ledja koji jos uvijen traju i iscjedak mi je slicniji onome za vrijeme ovulacije nego pred M. Znam i sama da postoji sansa i za T i za M, ali me strah napraviti test da ne bude -. Jel uopce moguca T a da nema bolnih grudi, mucnina itddr
Draga moja, ja sam trudna 6tj, nisam ni znala!
Samo je bio izostanak menstruacije, nikakvih mucnina nemam, niti bolne grude niti bolove u jajnicima nista!
Bok cure, ja i suprug radimo vec godinu i pol na bebi. Od tad uzimam i folnu kiselinu. Sad sam razmisljala da je prestanem uzimat jer otkad je pijem dobila sam 5 kg😬dali trebam s ginekologom razgovarat prije ili mogu sama prestati? Hvala na odgovoru.
Pozdrav,ja sam ju uzimala cca 7mj i da jakooo otvara apetit...ne pijem ju vise! Kada bude plusic onda cu opet krenuti👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Mi se mucimo vec 2 godine,i nista,sada sam narucena u KBC Rijeka na prve konzultacije kod dr. Visnic,ima li tko iskustva kod nje?
Jos mi samo treba da se od folne udebljam 🙄😁
Jooooj jadne mi žene
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jos mi samo treba da se od folne udebljam 🙄😁
Jooooj jadne mi žene
To je istina,al bas jadne 😵 meni je jakoo otvarala apetit i moguce je debljanje prilikom uzimanja...
Nakon sto sam ju prestala uzimati sam u procesu mrsavljenja 😂😂😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Znaci prestajem je uzimati🤗 jeli koja od vas radila test za prohodnost jajovoda? Zanimaju me iskustva..Hvala
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Sortiraj odgovore
Najstariji