Hvala ti puno na savjetima, jednostavno sam se uznervozila jer svaka moja prijateljica ima nekakav ciklus do 32 dana ,bas nemogu naci nekoga u blizini tko ima tako malo duzi ciklus. 😄
Bitno je samo da ne utjece na zacece, opet mislim da je vazno da dodje svaki mjesec a ostalo vise manje. A to za folnu, cula sam da se moze uzimati i prije zaceca, tako da cu si uzeti. Nezelim se sad opterecivati tek cu poceti a vec citam i iscitavam jednostavno smo mi zene takve 😂
Mila995, evo ovako, tek si počela, pij folnu, kupi trakice, možeš ih naći na aliexpressu (duže treba da stignu al su jeftinije), možeš ih naći na njuškalu, ako slučajno zivis u Austriji ili Njemackoj, mozes ih nabaviti i na Amazonu. Btw. budući da ti ciklusi dulje traju, s trakicama bi počela za početak oko 13-og dana ciklusa, svaki dan po jednu, dok ne vidiš da počinju tamnit. Možeš nan se pridruzit i u temi "Lh trakice 3. dio", tamo pratimo sjene lh testova, a onda i testova trudnoće😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Evo mene opet, po tko zna kojim testom 😂. Pa ne znam jel se to samo meni razlije, tako? Evo vam slikicaaahttps://ibb.co/BK84sfz
Hm.. Nisam ovo jos vidjela, ili je pozitivno ili je nevazeci. Tesko je ocijeniti jer je svuda crvenkasto
Nevažeći!
👩33g
👨42g
👦4g
Procitala san..sacekat cu pa cu vidit..
Hvala😘
Javim se☺️
Jel smijem znati koliko imaš godina i otkad pokušavate? Koliko ti traje m? Kad si imala ovulaciju?
Od početka ove godine zarucnik i ja se necuvamo, imam neredovite cikluse koji variraju od 15 do 22 dana, neznanm kad mi je ovulacija bila ovaj mj.. Imam 21 godinu… Imam pcos pa je sve malo komplicirano… Pila sam duphaston tablete, sad cekam pregled pa ce mi ginic dat drugu terapiju…
Znači da je ti je najdulji ciklus 22 (od prvog dana kad mengu dobiješ, pa do iduceg, da ti pojasnim), a očekuješ ju za 13 dana, znači da ti je danas 9 dan ciklusa, tek m praktički prošla..kad misliš da si ostala trudna i da to test treba očitati? Pa nisi još ni ovulaciju imala. to su neke OSNOVE koje kao žena moraš znati. Čitaj! Pitaj! Informiraj se!
I svakako moraš te cikluse dovesti u red, jer ciklus od 15-ak dana NIJE NORMALAN.
Kuzin ja to sve, al M ovaj mjesec je bila cudna trajala je svega 3 dana, i drugacija nego inace…uglavnom sacekat cu, pa cu vidit… Svakako moram po drugu terapiju kod gin…
Pisala si i prosli mjesec isto da je bila čudna i trajala isto tako.
Da pisala sam… Bas radi toga svega uvik mi je nkea nada tu da je mozda impl ili lazna… Ja se dubono ispricavam ako sam koga uvrijedila…. Radim na svom problemu i nadam se da cu ja kako i vi sto prije ugledat prizeljkivani plusic…neiskusna sam da al netriba me sudit radi toga…. Tu sam pa pitam…ko zeli moze pomoc ko nezeli netrba… Svakakk hvala svima☺️☺️
Ne sudimo te, al vrijeđaš nam svima inteligenciju i iskušavaš strpljenje i dobru volju. Mi ti pomoći ne možemo, samo ginekolog može. To što se tebi događa je problem rješiv samo od strane stručne osobe, a ne od žena na forumu.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Iiiiii ideeemooo u novi ciklusssss na novo hopsanje😂 menga je uspješno završila jučer(hvala bogu) a dragi taman bio doma hahaahha nema veze... Pravoga šofera crveno ne zaustavlja(zezancija)...kako ste vi ostale?
Evo mene opet, po tko zna kojim testom 😂. Pa ne znam jel se to samo meni razlije, tako? Evo vam slikicaaahttps://ibb.co/BK84sfz
Hm.. Nisam ovo jos vidjela, ili je pozitivno ili je nevazeci. Tesko je ocijeniti jer je svuda crvenkasto
Nevažeći!
I meni se cini da je nevazeci.
Baby P 03/21 💙
A i ja tako mislim, ali u uputstvu pise ako ima kontrolna da je test vazeci, mislim ono nitko ne protumaci hahaha. Ginić je najbolja solucija, i ako mi kasni sada vec 5 dana nekak sam izgubila nadu ne znam... Mada imam simptome, koje je jako tesko razlikovati od pms-a. Tak da ono ne bi, previse da se nadam.
Iiiiii ideeemooo u novi ciklusssss na novo hopsanje😂 menga je uspješno završila jučer(hvala bogu) a dragi taman bio doma hahaahha nema veze… Pravoga šofera crveno ne zaustavlja(zezancija)…kako ste vi ostale?
Ja sam imala jedan spontani, 2013, zatrudnila bez frke, nakon nekih cc 6 mj. I nakon tog spontanog, nisam ostala trudna do 2016 i rodim kcer, tad su mi ustanovljeni pcos i vodim bitku sa njima.. Bila sam na kontracepciji, nakon poroda i sve ok ciklusi, i prekinem sa pilulama, i ono m je poprilicno okej nakon terapije.
Procitala san..sacekat cu pa cu vidit..
Hvala😘
Javim se☺️
Jel smijem znati koliko imaš godina i otkad pokušavate? Koliko ti traje m? Kad si imala ovulaciju?
Od početka ove godine zarucnik i ja se necuvamo, imam neredovite cikluse koji variraju od 15 do 22 dana, neznanm kad mi je ovulacija bila ovaj mj.. Imam 21 godinu… Imam pcos pa je sve malo komplicirano… Pila sam duphaston tablete, sad cekam pregled pa ce mi ginic dat drugu terapiju…
Znači da je ti je najdulji ciklus 22 (od prvog dana kad mengu dobiješ, pa do iduceg, da ti pojasnim), a očekuješ ju za 13 dana, znači da ti je danas 9 dan ciklusa, tek m praktički prošla..kad misliš da si ostala trudna i da to test treba očitati? Pa nisi još ni ovulaciju imala. to su neke OSNOVE koje kao žena moraš znati. Čitaj! Pitaj! Informiraj se!
I svakako moraš te cikluse dovesti u red, jer ciklus od 15-ak dana NIJE NORMALAN.
Kuzin ja to sve, al M ovaj mjesec je bila cudna trajala je svega 3 dana, i drugacija nego inace…uglavnom sacekat cu, pa cu vidit… Svakako moram po drugu terapiju kod gin…
Pisala si i prosli mjesec isto da je bila čudna i trajala isto tako.
Da pisala sam… Bas radi toga svega uvik mi je nkea nada tu da je mozda impl ili lazna… Ja se dubono ispricavam ako sam koga uvrijedila…. Radim na svom problemu i nadam se da cu ja kako i vi sto prije ugledat prizeljkivani plusic…neiskusna sam da al netriba me sudit radi toga…. Tu sam pa pitam…ko zeli moze pomoc ko nezeli netrba… Svakakk hvala svima☺️☺️
Ne sudimo te, al vrijeđaš nam svima inteligenciju i iskušavaš strpljenje i dobru volju. Mi ti pomoći ne možemo, samo ginekolog može. To što se tebi događa je problem rješiv samo od strane stručne osobe, a ne od žena na forumu.
Slazem se Saro, ja cini mi se procita da ima pcos, sto zbaci da mora da bude pod terapijom, pracenje folikulimetrije, i onda akcija. Bez terapije, skoro je nemoguce ostati u drugom stanju, kod pcos-a znam to, jer sam i sama vodila bitku sa njima..... Sad nakon, pilula, imam normalne cikluse, i stabilno sam, sto ne znaci da se nece opet ponoviti...
Iiiiii ideeemooo u novi ciklusssss na novo hopsanje😂 menga je uspješno završila jučer(hvala bogu) a dragi taman bio doma hahaahha nema veze… Pravoga šofera crveno ne zaustavlja(zezancija)…kako ste vi ostale?
Ja sam imala jedan spontani, 2013, zatrudnila bez frke, nakon nekih cc 6 mj. I nakon tog spontanog, nisam ostala trudna do 2016 i rodim kcer, tad su mi ustanovljeni pcos i vodim bitku sa njima.. Bila sam na kontracepciji, nakon poroda i sve ok ciklusi, i prekinem sa pilulama, i ono m je poprilicno okej nakon terapije.
Oh baš mi je zao😞 al hvala bogu da se uspješno riješio i da ste sada okej❤️
Oh baš mi je zao😞 al hvala bogu da se uspješno riješio i da steIiiiii ideeemooo u novi ciklusssss na novo hopsanje😂 menga je uspješno završila jučer(hvala bogu) a dragi taman bio doma hahaahha nema veze… Pravoga šofera crveno ne zaustavlja(zezancija)…kako ste vi ostale?
Oh baš mi je zao😞 al hvala bogu da se uspješno riješio i da ste sada okej❤️
I tebii zelim, ubrzo i svima nama da ugledamo svoje plusiće 😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji