Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kontesa1
    01. Kolovoz 2020. 17:27

mare.su

anci00

mare.su

Ja sam uzela uvin caj pa njega pijem i lakse mi je,zvala jucer dr nema sanse da se javi pa cu danas ako uspijem do nje po uputnicu za analizu. Ovu upalu mjehura nebi pozelila ni najgorem neprijatelju😫

zelim ti brz oporavak, nadam se da ce sto prije proci

Uf i ja.. vec sam luda..😞😞😞😞 i jadna😞
    Nego kakav je taj cb digitalni? Mislila sam od sljedeceg ciklusa pocet pratit ovulaciju a pojma o tom nemam 🤷🏻‍♀️

Evo ja mjerim već 3-4 dana s njim. U plodnim sam danima,ali ne prikazuje mi smajlić zasad. S tim da po aplikaciji bi sutra trebala imati O. Ali naravno to je samo pretpostavka. Nema veze,hopsat ćemo svako drugi dan cijeli mjesec. Na godišnjem smo i bila bi presretna da upali. 

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Sanjarka88
    01. Kolovoz 2020. 17:30

Hello cure 🤗
    Ja u lezecem, nista mi se neda 🥴 a kuca vapi za generalkom 😩
    Bitno da sam ulovila pik, i da je mali zaspao popodne ono nakon godinu dana, mala je isla na more a ja i muz brze, bolje 😁

Anabelaaaa jel skocila temp?
    Hope a daj kako mozes izdrzat 😂❤️ samo ti ajde na more, ovaj pocetak ionako ne mozes prominit 🤞
    Jagodice imas sliku tih trakica da vidim koje su? 
    Mara Kokosica zao mi je sta si opet na temi 😪 zelim ti vec ovaj mjesec plusic i skolsku i dosadnu trudnocu 🥰
    Sandricak zao mi je zbog m, glavu gore i u nove pobjede 🤗🤞
    Irena joj! No dobro testici su bili negativni pa si valjda ocekivala. Sljedeci mjesec je tvoj 🥰
    Missy87 ne znam sta si prosla, no drago mi je da je sad sve dobro 🤗🤗
    Maša nek je konacno dosla 💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Kolovoz 2020. 18:07

https://ibb.co/zQ82WPQ

Sanjarka88
    01. Kolovoz 2020. 18:10

pupetta - ➕ ❤️
    Doka1 - ➕❤️

Na čekanju ➕🤞 :

Hope - 29.07. 3 dana kasni  🤞
    Andela111 - 02.08
    Kona13 - 02.08.
    Jagodica - 03.08.
    Zara01 - 03.08. ➕❤️
    Mare. su 09.08.
    Missy87 11.08.
    Anabelaaaa 14.08.
    Kontesa1 15.08.
    U novom su ciklusu❤️ 🤞:
    Pupa 19.08.
    Sanjarka88 19.08.
    Tinchica 20.08.
    Valentina_23 21.08.
    Mara Kokosica - 23.08.
    Watson- 24.08.
    Tissa - 27.08. 
    Maša25 - 29.08.
    Uskoro nam se pridruzuju:
    PeaceLily

Jagodica125
    01. Kolovoz 2020. 18:15

Hope - kako divno da instinktivno vec znas da je to - to 🥰 Divno😍 Andella - uzivaj maksimalno na moru, guuustaj punim plucima 🏝🏖  Sandricak - bacila sam trakicu vec, jerbo mi moja prijateljica M najavljuje svoj dolazak 😊 danas ujutro natecene i bolne grudi, nista. Hodala sam po placu, teglila vrecice i plesala uz radio dok sam radila rucak i eto nakom piskenja - smedjkasti iscjedak koji je sve jaci, tako da eto je stize, samo sto nije 😂 na neki cudan nacin mi je drago da dolazi M 🤷‍♀️ htjela bih obaviti pregled kod ginesa, vidjeti kakvo je stanje. Isla sam 2017. na laparoskopiji oba jajnika zbog endometrioze. Zadnja redovna kontrola kod ginesa je bila u 10.mj. prose godine. Onda je dosla korona i sve poremetila. 😂 

Jagodica125
    01. Kolovoz 2020. 18:27

U svakom slucaju imam 2 ciklusa pokusavanja sad iza sebe i ponosna sam sto se i ja "razvijam". Prvi ciklus - opsesivno pracenje "simptoma", i nista. Ovaj ciklus sam popustila pritisak, ali znam da mogu ja jos bolje 🤗👍 kao sto sam napisala, bila sam do kraja 5. mjeaseca na teskim ljekovima, pa sada zelim iskoristiti vrijeme da poradim na svom zdravlju - da mi se tijelo u potpunosti ocisti od tragova tih teskih ljekova. Znam da je to svakoj od nas drugacije, ali ja sam osoba koja dosta voli komplicirati i pravi sam "control freak". Ovo razdoblje me uci da se moram nauciti opustiti i da postoje stvari u mom zivotu koje ne mogu i nikad necu moc kontorlirati. I to je sasvim u redu 🤷‍♀️ prije ovoga, sam mozda par puta napravila test, uvjerena da sam T zabrijala si sve i svasta, kad ono nista. I dan danas me strah napravit test, ali piskim svejedno, jer si zelim izbit taj strah iz glave. Nekim curama odgovara pricanje o simptomima, piku, temp itd. Meni ne. Drugacije ovome pristupam. Uvjerena sam da, kad cu stvarno bit trudna, sudjelovat na forumu aktivno, pisati sto mi se dogadja, sto osijecam i kako se mijenjam. Nadam se da sve budemo 💜 Svima nam to zelim od srca. Veceras sam pozvala malo drustvance u stan, zelim se opustiti i zabaviti🍹 ne dozivljavam ovo kao "poraz", vise kao "radovi na cesti, ajde zaobilaznicom"🤣🤦‍♀️

Bella🌟
    01. Kolovoz 2020. 18:28

Maro dobrodošla🤗😘🌈 
    Hope  drago mi je radi tebe💕
    Žene drage nadam se da uživate i da se uspijevate ohladiti. Meni je toliko vruće da to ne mogu opisati, M kreće svaki čas i veselim se tome.  Neka nam svima novi mjesec donese nove plusiće ++😁👣🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Jagodica125
    01. Kolovoz 2020. 18:32

A i ne mogu se zaliti, pa tek sam krenula. Ulazim sad u 3. ciklus i prihvacam sve sto mi se dogadja sa zahvalnoscu. Ne zelim uopce usvojit misljenje "zatrudniti je tesko". Kako kome 🤷‍♀️ Bit ce onda kada treba biti, a onda kada bude, bit ce savrseno 🥰. Dosta pametovanja sa moje strane, uzivajte u vikendu curke, ja da sam na moru, spavala bih na plazi. Kod nas u ZG-u gori gora, gori borovina🤣

Bella🌟
    01. Kolovoz 2020. 18:47

Jagodica125

U svakom slucaju imam 2 ciklusa pokusavanja sad iza sebe i ponosna sam sto se i ja "razvijam". Prvi ciklus - opsesivno pracenje "simptoma", i nista. Ovaj ciklus sam popustila pritisak, ali znam da mogu ja jos bolje 🤗👍 kao sto sam napisala, bila sam do kraja 5. mjeaseca na teskim ljekovima, pa sada zelim iskoristiti vrijeme da poradim na svom zdravlju - da mi se tijelo u potpunosti ocisti od tragova tih teskih ljekova. Znam da je to svakoj od nas drugacije, ali ja sam osoba koja dosta voli komplicirati i pravi sam "control freak". Ovo razdoblje me uci da se moram nauciti opustiti i da postoje stvari u mom zivotu koje ne mogu i nikad necu moc kontorlirati. I to je sasvim u redu 🤷‍♀️ prije ovoga, sam mozda par puta napravila test, uvjerena da sam T zabrijala si sve i svasta, kad ono nista. I dan danas me strah napravit test, ali piskim svejedno, jer si zelim izbit taj strah iz glave. Nekim curama odgovara pricanje o simptomima, piku, temp itd. Meni ne. Drugacije ovome pristupam. Uvjerena sam da, kad cu stvarno bit trudna, sudjelovat na forumu aktivno, pisati sto mi se dogadja, sto osijecam i kako se mijenjam. Nadam se da sve budemo 💜 Svima nam to zelim od srca. Veceras sam pozvala malo drustvance u stan, zelim se opustiti i zabaviti🍹 ne dozivljavam ovo kao "poraz", vise kao "radovi na cesti, ajde zaobilaznicom"🤣🤦‍♀️

"Radovi na cesti"😂😂😂

Mogu ti reći da sam ja zbog endometrioze mislila kako će nam jako dugo trebati i pripremala se da će nam trebati mjeseci, i kao što kažeš prvi ciklus sam isto opsesivno pratila, drugi isto, i u trećem je bila ona  karantena zbog korone, i nisam išla na folikulometrije, bili smo doba, opustili se,vježbali, družili, i radili što treba🤭 i primilo se. A nisam to očekivala. Ok, nije završilo najbolje, ali stvarno je svaka individualna. A baš često na početku, kad tek Renea budeš opsjednut sa svim simptomima i 24 sata si u tome. A od plodnih dana do M je 1000 godina i to čovjeka iscrpi, barem je mene. Tako da se i meni sviđa taj opušteniji,laganiji tempo. Iako kao i ti, control freak u meni hoće sve to nadzirati, ali ponekad stvarno treba pustiti "uzde" i ne biti opsesivan. Lakše je. Al treba do toga isto doći, to je proces. makar s druge strane onome tko duže vremena ne može, vjerujem da savjeti tipa "samo se opusti"  baš i ne pomažu, pogotovo ako postoji problem koji se na takav način ne može riješiti. Ali opet,  pozitivan mindset pomaže na određeni način u svakoj situaciji.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

anabelaaaa
    01. Kolovoz 2020. 19:41

Sanjarka88 🦋

https://ibb.co/zQ82WPQ

Pik ko kuca...Kako je osjecaj kad se dobije .. ja sam u srijedu skakala od srece,vec sutradan pad raspolozenja kad je test bio negativan...Ma trmperatura jutros pala,za jedan...36.2.sad mi tek nista nije jasno a 13 dan ciklusa...

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.