Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Kolovoz 2020. 08:18

Tince225

Dobro jutro cure👋
    Evo ja danas idem na hitnu zbog bolova koje imam tokom tjedna.. uzasni su grcevi ponekad i pre jaki pa se ne mogu micat.. a jutros me probudila neka mucnina 🤢

Sretno, nadam se da nije nesto strasno, javi sto su ti rekli 

Jagodica125
    01. Kolovoz 2020. 08:46

Andela111

Jagodice, ovaj mesec ne ocekujem T…. jer nemam simptoma tako da bilo bi cudo😏. Mislim da ce redovno doci sutra ujutro… ili tokom dana …. grcevi su prosli pa ce opet doci ali to nije nikakav pokazatelj, shvatila sam to proslog meseca…tako da sam skroz spremna da dobijem vjesticu…

A nikad ne znas, Andella ☝️ u svakom slucaju djelimo isti stav. Ako ne dodje, nitko sretniji od mene. Ako ne - idemo dalje. Ja sam maloprije pisnula na test trakicu i naravno da je nevazeci 🤬 radije bih izvjesnost -jesi/nisi trudna i Amen. Fakat ne znam sta krivo radim!? Drzim 10 sek u cistoj casici, jutarnji urin, ne uronim trakicu predugo, stavim na 3 min na neupijajucu podlogu, ravno je. Ona "spuzvica" se zacrveni i sad bi kao trebalo ici dalje do toga da ispuni prvu crticu (nisi) ili drugu (jesi), meni nist. Imala sam 3 trakice (1 sam prosli ciklus rijesila, ovaj ciklus 2) i imam jos jedan stapic test iz DMa. Nikad vise trakice, stapici su zakon! Meni treba doc prekosutra, bolne i natecene grudi i onaj osijecaj "evo dolazim, samo sto nisam rece M"🤣🤦‍♀️ samo sto mi se vrtiiiiiiii 🌪🌀 ma ako dodje, ima kamo. 😇 ako ne, radim testic tek kad masno zakasbi, svecano prisezem! Ovo testitarnje (k tome jos nevazece) me samo nervira. Danas imam slobodan dan! Dolaze nam predvecer prijatelji, ima da se opustim i uzivam 🤗jucer sam radila 9ipol sati, a isto me ceka sutra. Tako da - "Nista mi nece ovi dan pokvarit vapsuvarivari 🥳 ". Tince - svakako javi sta su ti rekli. Bit ce sve u redu 🧿

Hope
    01. Kolovoz 2020. 09:15

Tince javi šta se događa,nadam se da je sve u redu ❤️🤞🏼
    Andela normalno je da nemaš neke simptome,meni je u mojoj prvoj trudnoci krenulo tek od 8 tjedna:mučnine,povraćanje Itd..
    Test sam radila kad mi je kasnila 9 dana,i uopce nisam skuzila da kasni 😂 tek kad sam pogledala u kalendar i vidjela u jbte..
    Ugl stvarno nema pravila..
    Javi i drži se..
    Svaka od nas je drugačija,svakoj od nas će svaka druga trudnica bit drugačija..ne brinite,sve će bit u redu..
    Meni M još nije došla,testic i dalje nemam a i ne planiram još par dana 😂
    Al znam da je to to ☺️❤️

01. Kolovoz 2020. 09:51

Hope kolko dugo radite na bebici? 

• Tince225
    01. Kolovoz 2020. 09:58

Imam cistu od 3cm na desnom jajniku i vadili mi betu da se vidi u slucaju ako je trudnoca prisutna.. i sad cekam 1h nalaze

👸🏼 20
    🤴🏻26
    💏💍 2god
    Pokusavamo od 5/2020

• Tince225
    01. Kolovoz 2020. 10:00

Boze ne na desnom na lijevom jajniku je 

👸🏼 20
    🤴🏻26
    💏💍 2god
    Pokusavamo od 5/2020

Pupa
    01. Kolovoz 2020. 10:01

Evo napravila sam LH testić i druga crtica je jedva vidljiva (12 dc). Ponovit ću sutra u isto vrijeme 😉

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Pupa
    01. Kolovoz 2020. 10:02

Tince225

Imam cistu od 3cm na desnom jajniku i vadili mi betu da se vidi u slucaju ako je trudnoca prisutna.. i sad cekam 1h nalaze

Zao mi je 😭 šaljem virtualni zagrljaj

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• Tince225
    01. Kolovoz 2020. 10:09

Iskreno mi se place kad znam da ce mi na nalazu pisati da nisam trudna...

👸🏼 20
    🤴🏻26
    💏💍 2god
    Pokusavamo od 5/2020

• Mara Kokosica
    01. Kolovoz 2020. 10:19

Bok cure evo i mene ovdje. Sljedeci termin za menst je 23.8. Nadam se da nece stici. Kak ste vi ☺

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.