Devojke, da li smemo da imamo odnose pred hsg?
Ja nisam prije HSG dobila nikakve smjernice (nisam se trebala pridržavati nekih pravila) . Radila sam onaj s UZV, a ne RTG.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Hvala vam puno na podrsci curke..Psihicki nisam jos dobro, ali zivot ide dalje. Samo strah je neki veliki. Tesko je doci do plusica,a kad ga ugledas sav budes van sebe od srece, a sada imam osjecaj da kada/ ako bude da ce bit strah od daljnjeg ishoda.
Pitala sam za medikamentozno ciscenje, rekose da je kiretaza bolja opcija jer cesto nakon tableta ostane sadrzaja..
Zao mi je zbog tvoga iskustva. Ovdje na zapadu preporucuju čišćenje jer brže nadodes. I tu i ako je bio jedan spontani ili čak biokemijska daju progesteron vaginalni odmah cd5
Dpo5
👦2012💙
Ja nisam prije HSG dobila nikakve smjernice (nisam se trebala pridržavati nekih pravila) . Radila sam onaj s UZV, a ne RTG.
Mene je dr upozorio da nakon hsg , prije nego dođu plodni dani, da dođem kod njega. Te da uzmem nešto za bolove.
👦2012💙
Ja sam u 5 i 6mj imala miris dolje na dan O, možda 2x kroz dan. Miris zastarjele krvi. Baš sam rekla bila mm da kao da jajna st.govori spermiju- e nećeš pizdek🙈😬. Bila na pregledu, sve je ok.. nemam upalu ili nešto ak ste na to pomislile
Sanjarka ja i dalje čekam. Temp je 37 i dalje, već 5ti dan
👦2012💙
Hvala vam puno na podrsci curke..Psihicki nisam jos dobro, ali zivot ide dalje. Samo strah je neki veliki. Tesko je doci do plusica,a kad ga ugledas sav budes van sebe od srece, a sada imam osjecaj da kada/ ako bude da ce bit strah od daljnjeg ishoda.
Pitala sam za medikamentozno ciscenje, rekose da je kiretaza bolja opcija jer cesto nakon tableta ostane sadrzaja..
Zao mi je zbog tvoga iskustva. Ovdje na zapadu preporucuju čišćenje jer brže nadodes. I tu i ako je bio jedan spontani ili čak biokemijska daju progesteron vaginalni odmah cd5
Ma da? A gdje si ti?
Nije dr nista rekao, imala sam mucnine dosta jake pa je to komentirala da je znak da radi dobro progesteron. Bebi je stalo srce-( nisam ni skuzila ni osjetila nista.
Ma da? A gdje si ti?
Nije dr nista rekao, imala sam mucnine dosta jake pa je to komentirala da je znak da radi dobro progesteron. Bebi je stalo srce-( nisam ni skuzila ni osjetila nista.
U Kanadi. No i za prvu trudnoću, zbog gubitka, zbog oblika maternice te zato jer se zna da ljudima sa problemom stitne padne progesteron sa 4tj i koji dan dobila utrogestan vaginalni do 12tj u Zgu kod privatnika
👦2012💙
Meni je samo rekla da ponesem ulozak, zbog kontrasta. Cula sam da se preko ultrazvuka ne vidi bas dobro. Jel bio tebi dobar snimak ili morala da ponovis preko rentgena?
Sve se dobro vidjelo i nisam trebala ponoviti. Samo me taj dan povremeno probadalo u jajnicima, ali druge tegobe nisam imala.
Sretno ☘️😊
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
https://ibb.co/yB484F7
Znalaaaaa sam, jednostavno sam znala! Ajme divno! Kona cestitam od ❤️ nek bude skolska i dosadna 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Na čekanju ➕🤞 :
Hope - 29.07. 4 dana kasni 🤞
Andela111 - 02.08
Kona13 - 02.08. ➕ ❤️
Jagodica - 03.08.
Zara01 - 03.08. ➕❤️
Mare. su 09.08.
Missy87 11.08.
Anabelaaaa 14.08.
Kontesa1 15.08.