Haha to sam ja prosla kad sam prvi put dosla na forum, sve normalno, idemo mi na bebi radit, prosao cijeli sesti mjesec ja M nisam dobila, i sve kao hoce pa nista, svaki cas cu procurit, nista, svi simptomi trudnoce, radila 2 testa, negativna, vadila betu, nista, zivi cirkus!
I tako dobila tek nakon 58 dana ciklusa 😆
Mislim da vam je sve to psiha, malo manje zamarati se svime, simptomima pogotovo i bit ce ok.
Sandricak nadam se i drzim 🤞🤞 da ne krene!! 🤞🙏❤️❤️❤️
Hvalaa ,ali znam da ce krenuti, samo je pitanje kad . 😘😇😍
Znate onaj osećaj kad osecate sad ce da krene a ona nikakoo.. znaci ceoo daan. Danas mi je dan za dobijanje,a nikako da pocne. Ufff. 😐😑
Kome kazes? 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ Nikako ceo dan. Ja jos zakazala hsg za sledeci petak jer sam bila sigurna da krece danas..
Evo i mene sada muce ti grcevi poludecu. Od kada radimo na deci sve mi se poremetilo ja nikada nisam imala pre te grceve. A od 2 mjeseca svaki mjesec
Meni je uveek tako, od kako smo poceli da radimo na bebi nista se nije poremetilo ni malo,to je neverovatno.. 😶😶😘
Znate onaj osećaj kad osecate sad ce da krene a ona nikakoo.. znaci ceoo daan. Danas mi je dan za dobijanje,a nikako da pocne. Ufff. 😐😑
Tako je meni vec tjedan dana
Uzaas,toliko dugo? Ti si bese radila test,jel ti kasni ? 😘😘
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Kad pocnes raditi na tome, postanes opsjednuta, gledas sve sto prije nisi, svaki moguci simptom..
Bolje da se ne zamaramo.. Ako uspijemo. 😄
❤️🙏🏻
Haha to sam ja prosla kad sam prvi put dosla na forum, sve normalno, idemo mi na bebi radit, prosao cijeli sesti mjesec ja M nisam dobila, i sve kao hoce pa nista, svaki cas cu procurit, nista, svi simptomi trudnoce, radila 2 testa, negativna, vadila betu, nista, zivi cirkus!
I tako dobila tek nakon 58 dana ciklusa 😆
Mislim da vam je sve to psiha, malo manje zamarati se svime, simptomima pogotovo i bit ce ok.
58 danaaa ? 😯😯 wooow.. nije mi se jos uvek tako nesto desilo. Mogu misliti da si bila sigurna da si trudna ako su ti redovni ciklusi. 😶
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Jutro cure ☕
Evo procitala vas, sad mogu u radne pobjede, petak je 💪
Anabelaaaa bas gledam graf, super miran 😊 ako je pik bio u srijedu, ovulacija ti je bila tek jucer ili mozda nocas, i tek ce ti sada temp rasti kroz 3 dana, stavljaj nam graf da te pratimo 💪 moze biti pik a da ne dode do o, svasta je moguce. Prati dalje. Imas sliku testova?
Andela111 uzivaj na moru, i opusti se 🏖️
Sandricak neka je dragi u pravu 🤩🤞🤞🤞
Tinchica ovakav lh test meni npr ne znaci nista jer uvik imam vidljivu testnu crtu, a tebi mozda znaci o kroz koji dan 😊 samo piski dalje redovno 😉🤞
MAja1102 samo ti uzivaj 🏖️ budemo opet se bodrili vec u 9mj 🤗 budem te makla s liste pa se opet prijavi kad se vratis 😊
Joj Hope ma daaaj piski 😅
Jagodice pa sto nebi tipkala na forumu uza sve ostalo? 😔
https://ibb.co/mGPtCdv
Ovo je pik od srijede,od cet mi nije pri ruci,uglavnom jedva se nazirala druga crta...a danas tem opet osta
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
*istahttps://ibb.co/YttnsfK
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sandricak1 radila sam test prije 3 dana. Bio je negativan (valjda) haha 🙈 ma sve sam nesto to u zurbi napravila, stajao je samo pola minute haha i svaki dan isti osjecaj kao da sam dobila pa samo jurim na wc. A prije neki dan krenula bol u grudima sto sam zadnji put imala prije nego sto sam rodila
Zara pa to je super crtica za s tim da ti realno još ne kasni.. Beta se lijepo pravilno dupla i ja vjerujem da ćeš imat prekrasnu trudnocu ❤️
Ja sam nekako nestrpljiva za vašim testicima i jako ih željno ocekujem a opet sa druge strane ja se bojim popiskit svoj, čak nemam ni jedan doma.. Trebala sam dobit u srijedu,i još je nema.. Nekako sve vise vjerujem da sam T ..
Test planiram raditi sredinom sljedeceg tjedna,ili izvadit betu pa malo pratit kako se dupla.. Točno imam neki osjećaj da je to to ❤️🤞🏼
Simptomi - samo bolne grudi,apsolutno ništa drugo 🤷♀️😎
I kaj je najbolje od svega, za kojih tjedan dana idem na GO pa me jedino malo toga strah,ono,ne znam da li bi išla na more ,mislim imam jaku želju pogotovo zbog malog,al normalno strah je tu, tako da svakako i prije ljetovanja planiram posjetit ginica da mi potvrdi da li je sve Okej ❤️
Hope drzim fige da je to to, jedva cekam da nam javis sretnu vijest ❤
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji