Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    31. Srpanj 2020. 22:18

Vecer cure :)
    Evo da se i ja konacno javim... dobila sam danas neki lagano smedi isjedak kao pocetak M nadam se da cu sutra procurit i da vise taj ciklus zavrsi i da pocnemo ispocetka radit na 👶🏼 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

31. Srpanj 2020. 22:20

Sandricak1

58 danaaa ? 😯😯 wooow.. nije mi se jos uvek tako nesto desilo. Mogu misliti da si bila sigurna da si trudna ako su ti redovni ciklusi. 😶

Skroz uvjerena, misla sam reko mozda sam betu prerano radila, pa sam i test nezz kolko kasnije, kad je pokazao nnegativno, reko daj opusti se vise, popij si nesto i ne zamaraj se, i eto nje za 2 tjedna, redovno kad bi i trebala doc 😄 Sve je to bila glava kriva 😂

31. Srpanj 2020. 22:23

Hope nadam se da se uskoro veselimo zajedno s tobom 🤞➕

Kona13
    31. Srpanj 2020. 22:41

Zara  koji dpo? 

👦2012💙

Sandricak1
    31. Srpanj 2020. 23:05

Hope

Zarapa to je super crtica za s tim da ti realno još ne kasni.. Beta se lijepo pravilno dupla i ja vjerujem da ćeš imat prekrasnu trudnocu ❤️
    Ja sam nekako nestrpljiva za vašim testicima i jako ih željno ocekujem a opet sa druge strane ja se bojim popiskit svoj, čak nemam ni jedan doma.. Trebala sam dobit u srijedu,i još je nema.. Nekako sve vise vjerujem da sam T ..
    Test planiram raditi sredinom sljedeceg tjedna,ili izvadit betu pa malo pratit kako se dupla.. Točno imam neki osjećaj da je to to ❤️🤞🏼
    Simptomi - samo bolne grudi,apsolutno ništa drugo 🤷‍♀️😎

Držim ti palčeve da je to to 🤞😘🥰

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Sandricak1
    31. Srpanj 2020. 23:06

Analena1004

Sandricak1 radila sam test prije 3 dana. Bio je negativan (valjda) haha 🙈 ma sve sam nesto to u zurbi napravila, stajao je samo pola minute haha i svaki dan isti osjecaj kao da sam dobila pa samo jurim na wc. A prije neki dan krenula bol u grudima sto sam zadnji put imala prije nego sto sam rodila

Koliko ti kasni,? Koji si dan ciklusa ,i dan posle o 😃

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

31. Srpanj 2020. 23:16

Sandricak1

Analena1004

Sandricak1 radila sam test prije 3 dana. Bio je negativan (valjda) haha 🙈 ma sve sam nesto to u zurbi napravila, stajao je samo pola minute haha i svaki dan isti osjecaj kao da sam dobila pa samo jurim na wc. A prije neki dan krenula bol u grudima sto sam zadnji put imala prije nego sto sam rodila

Koliko ti kasni,? Koji si dan ciklusa ,i dan posle o 😃

Ne znam koliko mi tocno kasni, imam produljene cikluse, ali inace se krecu od 30-36 dana. Ovulaciju ne pratim, mi to opusteno haha danas mi je 42.dan ciklusa, grudi pocele jucer boljeti. Ma ne nadam se previse trudnoci. Sacekat cu iduci tjedan. Za vikend se vracamo kuci s mora pa vu vidjeti sto ce se dogoditi

• mare.su
    31. Srpanj 2020. 23:19

Hope drzim fige da je to to🤞🏻
    Cure koje hocete pauzu od foruma ja vas 100/100 razumijem,nekad se previse opterecujemo pisuci ovdje sve simptome, proucavajuci,pa citamo za druge cure, ,cijeli dan nam se samo to vrti u glavi,same sebe blokiramo nazalost. Ja znam da nas psiha dobar dio sve koci. Tako da apsolutno podrzavam,malo se odmorit od svega i opustit u glavi. A i koje picence nece smetat😍 Glasam za martini🍸🍸🍸

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

Jagodica125
    01. Kolovoz 2020. 04:01

Dobro jutro, cure, ajmeeee koje nevreme vani - kisa, grmi...⛈💧⚡ Hope - nadam se da je plusic u pitanju🤞🥰 isto kao i kod tebe, Andella - sjecam se, mi smo 2 bile uvjerene da smo trudne po "simptomima" prosi mjesec 😂🤦‍♀️ nadam se ds si ovoga puta u pravu. Meni je danas 12 DPO i M je najjavljena za prekosutra, ali se ne bih cudila da dodje i ranije, uvijek dodje s kisom 😂🌧💧

• Tince225
    01. Kolovoz 2020. 06:27

Dobro jutro cure👋
    Evo ja danas idem na hitnu zbog bolova koje imam tokom tjedna.. uzasni su grcevi ponekad i pre jaki pa se ne mogu micat.. a jutros me probudila neka mucnina 🤢

👸🏼 20
    🤴🏻26
    💏💍 2god
    Pokusavamo od 5/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.