Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kona13
    01. Kolovoz 2020. 19:42

Sanjarka88 🦋

https://ibb.co/zQ82WPQ

Sex time😂🤩

👦2012💙

Sanjarka88
    01. Kolovoz 2020. 20:05

Kona13

Sanjarka88 🦋

Sex time😂🤩

Daaaaa 🤩
    Kakvo stanje kod tebe? Piskis sutra? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Kolovoz 2020. 20:05

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Pik ko kuca…Kako je osjecaj kad se dobije .. ja sam u srijedu skakala od srece,vec sutradan pad raspolozenja kad je test bio negativan…Ma trmperatura jutros pala,za jedan…36.2.sad mi tek nista nije jasno a 13 dan ciklusa…

Znaci u srijedu si imala pik i temp ti se jos uvik nije podigla?
    Jel radis i dalje lh trakice? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kontesa1
    01. Kolovoz 2020. 20:09

Uh šta mi je vremena trebalo dok sve pročitam,raspisale ste se 😀 žao mi je za sve curke što su očekivale plus a došla je M. To iščekivanje baš izluđuje čovjeka.. Ali sve ste pozitivne i optimistične pa mi je drago. 🥰🌄 Meni je baš godišnji počeo,po ap sam u plodnim danima,pratim s CB digitalnim O (koja je navodno sutra) ali dosad ništa od LHpika😐😐 nema ni sluzi koje je prošli mjesec bilo. Odnose imamo svako drugi dan. Čini mi se da je O možda bila neposredno nakon M i da sam je propustila jer se nismo do 10 dc. Trudim se ostat optimistična ali nekad se pitam pa hoće li više i jesmo li prekasno krenuli jer želimo imati mali čopor 😂 i sad ne znam jel mi ima smisla trošiti te skupe trakice više jer sam možda O propustila. 

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

anabelaaaa
    01. Kolovoz 2020. 20:10

https://ibb.co/3r0zCDM
    Evo,prva trakica deveti dan
    Druga-deseti-pik
    Treca I cetvrta 11 dan,jedna je radjena oko 13,druga oko 18h
    12 dana test nije radjen
    I zadnja trakica-13 dan

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    01. Kolovoz 2020. 20:20

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Pik ko kuca…Kako je osjecaj kad se dobije .. ja sam u srijedu skakala od srece,vec sutradan pad raspolozenja kad je test bio negativan…Ma trmperatura jutros pala,za jedan…36.2.sad mi tek nista nije jasno a 13 dan ciklusa…

Znaci u srijedu si imala pik i temp ti se jos uvik nije podigla?
    Jel radis i dalje lh trakice?

https://ibb.co/HgKbsTJ,pratim jos..malo samo jedino losije spavala ovih dana,a ne vjerujem da vi se bas ovako odrazilo na temp.Znaci taj dan kad sam dobila + bila kod dr I rekao mi da imam dominantni folikul 20 mm na desnom jajniku i da se bacim ma posao ovih dana. Ali desni jajnik mi je multicistican po prvi put u zivotu imam takav nalaz.Stavila sam I trakice, valdja se snadjes 

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    01. Kolovoz 2020. 20:24

https://ibb.co/HgKbsTJ

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

• ivancica555
    01. Kolovoz 2020. 20:28

Pozdrav cure
    Evo pridruzujem se forumu u nadi da je zajedno sve lakse..vidim da su curke pozitivne i svima zelim sto skoriji plusic
    Ove godine u prvom mjesecu biokemijska, a sad u sedmom missed u 12 tj . Jako sam jos uvijek tuzna, ali nadam se da ce biti treca sreca, nada me drzi.
    Ima li tko iskustva koliko je potrebno cekati za nastavak pokusaja i ima li tko iskustva kako poboljsati kvalitetu jajnih stanica ako je to moguce obzirom da imam dosta godina..

anabelaaaa
    01. Kolovoz 2020. 20:46

ivancica555

Pozdrav cure
    Evo pridruzujem se forumu u nadi da je zajedno sve lakse..vidim da su curke pozitivne i svima zelim sto skoriji plusic
    Ove godine u prvom mjesecu biokemijska, a sad u sedmom missed u 12 tj . Jako sam jos uvijek tuzna, ali nadam se da ce biti treca sreca, nada me drzi.
    Ima li tko iskustva koliko je potrebno cekati za nastavak pokusaja i ima li tko iskustva kako poboljsati kvalitetu jajnih stanica ako je to moguce obzirom da imam dosta godina..

Meni je isto dr rekao da su jajne stanice slabije,I to se vidi na ultrazvuku..to naravno dolazi s godinama...Moja dr rekla da se opustim I da radim na bebi,pocela sam u aprilu...po njoj je sve ok I rano je za neke posebne pretrage.Otisla sam privatno kod ginica I rekla mu da mi se ne ceka da bih voljela sto prije I da se bojim vremena koje dolazi.Rekao he da ako ovaj mjesec je ostanem trudna.. sljedeci  mjesec ce mi ukljucit kontracepciju u trajanju od tri mj.da se sacuvaju jajne celije...ne znam sama sta I kako dalje.Uglavnom prime nego sam krenula raditi na bebi sve je bilo ok...od sluzi temperature,sad se sve pomalo poremetilo. U vrijeme plodnih dana vise imam tu neku vodenastu sluz..manje rasrezljivu.. 

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Bella🌟
    01. Kolovoz 2020. 20:53

ivancica555

Pozdrav cure

Jako mi je zao  za to što prolazis😔😔 drži se♥️💕
    Nakon misseda, išla samna medikamentozno čišćenje , pa se prema novim smjernicama ponovo krenuti odmah nakon prve menstruacije, iako je dr savjetovala da pričekam bar dvije M da prođu, da se malo dobijem, da uzmem dodatke u međuvremenu i onda da krenemo dalje. Specijalist nje rekao da mogu odmah, a u bolnici su mi rekli da bi kao bilo dobro pricekati dva tri ciklusa ali da ako se dogodi i ranije da je ok. Recimo ja sam psihički skroz spremna, ali neki ne fizički teško palo i odlučila sam poslušati primarnu gin. Pa čekam ta dva ciklusa da prođu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.