Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandricak1
    01. Kolovoz 2020. 10:26

Tince drzi see 🤗😘
    Ja da javim da sam dobila naravno 🙄
    Verovatno me nece biti na forumu neko vreme, dok ne zatrudnim 😅🤣
    Ljubim vas i grlim sve,i želim vam svima sto pre plusice 😘

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

irenaa0809
    01. Kolovoz 2020. 10:42

Prijavljujem i ja da je gadura stigla. Barem ce sise prestat bolit.

Mya
    01. Kolovoz 2020. 12:47

Evo da vam napisem svoje iskustvo i da nikad ne odustanete..prva trudnoća taj mj se ostvarila cim smo se odlucili za bebu,i krenemo na drugo 10/2019 i traje,pregled,sve ok,ali ocito glava ne da,sve dok se prosli mj nisam opustila,umorila i rekla sama sebi,ne ide na silu,vec kad bude,biti ce..i kao svaki mj dok je znala kasnit,tako je i ovaj..odlucim se nakon četiri dana kasnjenja napravit test,samo da vidim nisam i sutra ce doci...ali test pozitivan na najjace,mojoj sreci nema krajaaaaaa..simptoma apsolutno nikavih,kao pred mengu pojacan apetit i jedino sumnjivo mi bilo otežano disanje,kao da su mi nosnice sužene,grudi tek sad u šestom tj pocinju bolit uzasnoooo..sve suprotno naspram prve trudnoće
    Trudite se,volite i uživajte prije svega,izbacite taj pritisak iz glave(znam lako je reci),ona je glavna kocnica i svima vama zelim da postanete majke svakoj od vas,kada dode pravi trenutak za to😘

Hope
    01. Kolovoz 2020. 13:13

Mya od sveg srca ti čestitam,i zelim ti uredu i školsku trudnocu..❤️
    Netko me pitao koliko dugo se trudimo,pa evo ovo će bit 3mj i mislim da je uspješan.. Al iskreno cure,ja sam i kod prve trudnoce išla stavom da se teško ustaje trudan i dogodilo se relativno brzo.. Najvjerovatnije nisam sama sebi stvarala taj pritisak..
    Vjerujem da je svima teško i stalno razmišljamo o tome,i iskreno to je nekako najnormalnija stvar,al jedino možda šta se treba je taj mjesec si natovarit brdo obveza,nekakvih druženja,opuštanja sa prijateljima,izleta ma bilo čega,samo da se proba sto manje mislit o tome.. ❤️🤞🏼
    Ja također zelim svima da brzo ostanu trudne,da svima nama trudnoce bude uredne i školske,brz i lak porod,živu i zdravu djecu.. a onda da zajedno pričamo o našoj dječici i o tome kako brzo rastu i kako ih volimo najviše na svijetu..
    Bit će cure moje,mora.. Svakoj od nas.. Toliko ste posebne i drage, i zaslužujete sve to..❤️❤️

01. Kolovoz 2020. 13:44

Ja sam svjesna da je glava problem. I u prvoj trudnoci sam ostala trudna kad sam vec bila odustala i mislila da postoji neki problem. Prosli mjesec bas nisam razmisljala o tome, a sad cemo vidjeti za par dana na cemu sam

Missy87
    01. Kolovoz 2020. 13:51

Pozz svima.. Danas je nekako tezak dan. Kod nas sparina od ranog jutra!
    Ja i dragi radimo na bebi evo ulazimo u 5mj.
    Iskreno nisam nikada mislila da cemo to uopce i raditi, ja sam imala problema sa zdravljem, tesku operaciju na mozgu, njemu je bilo prerano ali evo nas, radimo.. 
    Sad kad gledam na to sve, tek nam je pocetak, ali koliko ja imam god vec mi je to briga.. A i nije. 
    Ne znam kako bi objasnila, ne razmišljam previse, mada imam brdo pitanja nakon O i DPO... 
    Kad mi dodje M, ah sto sada, idemo dalje. 
    Prije 3 god sam jedva ziva ostala, mogla sam biti biljka, nepokretna ali tu sam i radimo na bebi, to me drzi. 
    Vjerujem u sve tako i to da kad bude vrijeme dobit cemo bebu,. Zivciranjem ili bez,a svakako je bolje bez.. 
    I kad imas ovoliko zena koje isto rade na tome i rade na njima, vidim da nisam jedina, i jos se savjetujete i drzite, nema ljepsega. 
    I svaka uhvati vrijeme da se malo odmori od svega, malo misliti na sebe,opustiti se.. I podrzavam to 100%!
    Jednog dana cemo se sjetiti ovoga i nasmiješiti se.. Jedna prekrasna uspomena će biti.. ❤️

❤️🙏🏻

Maša🤰🏼
    01. Kolovoz 2020. 14:04

Evo i moja vjestica je stigla :)
    Iskreno , zadovoljna sam.
    Znala sam da nisam trudna i samo sam zivcanila kad ce doc da mozemo pocet drugi ciklus ispocetka. I tako 35 dana ciklusa i danas je konacno 1. 😊 sretno svim curama ❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    01. Kolovoz 2020. 14:04

Sljedecu mengu necu dobit 29.8. Ali jos vam javim kad budem ulovila O 😌🤞🤞🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

01. Kolovoz 2020. 14:11

maša25

Sljedecu mengu necu dobit 29.8. Ali jos vam javim kad budem ulovila O 😌🤞🤞🤞

Novi pocetak 😀 sretno. Ja jos cekam svoju

Missy87
    01. Kolovoz 2020. 15:42

Bas mi je zao cure. Sad se pripremite, ide novi početak i taj ce sigurno biti uspjesan! 🤞🤞
    Kod mene nista novo, danas je 4DPO, vise nemam bolove dolje, mlijecni kremasti iscjedak je jos tu, provjeravala sam pisalinu i zute je boje, malo tamnija nego obicno, grudi ne bole, samo bradavice malo..
    Nista ne boli, nista ne smeta..
    Odbrojavam i dalje. 🤞❤️

❤️🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.