Pitam jer sam nekako počela kopčati da mi se neke tegobe ponavljaju već treći mjesec pa da bi možda moglo biti povezano s ciklusom (mekša stolica kad imam menstruaciju i oko O, a normalna 2 tjedna prije M). A nadutost je isto prije M i oko O. Ajd ti shvati sve te tegobe 🤣
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Beta 105 ( prekjucer 40)- yaaay! ❤️
Curke, samo da vas utjesim oko testica- vidite kako izgleda test sa betom od 105, nije uopce toliko izrazena crta, a kamoli kad se radi previse unaprijed.. ( osjetljivost ovog testa je navodno 20)
https://ibb.co/X8DHnBH
Tako da ne gubite nadu, moj savjet je ipak cekati izostanak menstruacije ( ako vam ja to kazem, sve vam je jasno.. 🤣)
Divno, Zara01 🥰 ja isto cekam da debelo zakasni 🤞💛
One koje su trudne kako su im prolazili dani nakon O, jesu imale kakve simptome ili..?
Ili one koje cekaju M, imate kakve simptome opcenito?
Po danima recimo. .
❤️🙏🏻
Curke, samo da vas utjesim oko testica- vidite kako izgleda test sa betom od 105, nije uopce toliko izrazena crta, a kamoli kad se radi previse unaprijed.. ( osjetljivost ovog testa je navodno 20)
Tako da ne gubite nadu, moj savjet je ipak cekati izostanak menstruacije ( ako vam ja to kazem, sve vam je jasno.. 🤣)
❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
💗
👦2012💙
One koje su trudne kako su im prolazili dani nakon O, jesu imale kakve simptome ili..?
Ili one koje cekaju M, imate kakve simptome opcenito?
Po danima recimo. .
Evo, ja ću ti odgovorit za prošlu trudnoću
Cice su me boljele cca 5 dana prije nego je M trebala doći i to je bilo to. Isti simptom kao pred M.
Ja sam si zacrtala da ću imat bebu tada, jer Mm i mt imaju rockas 4 dana razlike a isto se zovu 😂. Bebi bi termin bio između njihovih rockasa i znala sam da mi koncern neće produžiti ugovor nakon toga (pa mi je bilo ok bit na porodiljnom🙈). I imala sreću 🤰. Nisam ni znala da sam trudna dok nije trbuh narastao
👦2012💙
Hehe kako super, onda si bas pogodila! Kako se to uspije ostvariti, to je divno 😊
Skuzila si tek kad ti je trbuh malo narastao? 😄
Kako? 😊
❤️🙏🏻
Ne znam dal trebam dobiti ali evo kod mene je bijeli mlijecni iscjedak, grcevi i lagana bol u grudima, s tim da mi se lagano smanjuje bol dolje.. (ili je privremeno stala, ne znam)
To je to...
❤️🙏🏻
Da li je neko imao iskustva da nema simtome pms-a….???
Ja nakon poroda nisam imala nijedan mjesec simptome pms-a. Sad mi kasni, lagano bole grudi, radila test prije 3 dana, negativan. M jos nema, simptomi i dalje tu
Sortiraj odgovore
Najstariji