Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    31. Srpanj 2020. 15:18

Pitam jer sam nekako počela kopčati da mi se neke tegobe ponavljaju već treći mjesec pa da bi možda moglo biti povezano s ciklusom (mekša stolica kad imam menstruaciju i oko O, a normalna 2 tjedna prije M). A nadutost je isto prije M i oko O. Ajd ti shvati sve te tegobe 🤣

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Jagodica125
    31. Srpanj 2020. 15:47

Zara01

Beta 105 ( prekjucer 40)- yaaay! ❤️

Curke, samo da vas utjesim oko testica- vidite kako izgleda test sa betom od 105, nije uopce toliko izrazena crta, a kamoli kad se radi previse unaprijed.. ( osjetljivost ovog testa je navodno 20)

https://ibb.co/X8DHnBH

Tako da ne gubite nadu, moj savjet je ipak cekati izostanak menstruacije ( ako vam ja to kazem, sve vam je jasno.. 🤣)

Divno, Zara01 🥰 ja isto cekam da debelo zakasni 🤞💛

Missy87
    31. Srpanj 2020. 16:11

One koje su trudne kako su im prolazili dani nakon O, jesu imale kakve simptome ili..?
    Ili one koje cekaju M, imate kakve simptome opcenito?
    Po danima recimo. . 

❤️🙏🏻

Sanjarka88
    31. Srpanj 2020. 17:22

Zara01

Curke, samo da vas utjesim oko testica- vidite kako izgleda test sa betom od 105, nije uopce toliko izrazena crta, a kamoli kad se radi previse unaprijed.. ( osjetljivost ovog testa je navodno 20)

Tako da ne gubite nadu, moj savjet je ipak cekati izostanak menstruacije ( ako vam ja to kazem, sve vam je jasno.. 🤣)

❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kona13
    31. Srpanj 2020. 17:23

Zara01

💗

👦2012💙

Kona13
    31. Srpanj 2020. 17:47

Missy87

One koje su trudne kako su im prolazili dani nakon O, jesu imale kakve simptome ili..?
    Ili one koje cekaju M, imate kakve simptome opcenito?
    Po danima recimo. .

Evo, ja ću ti odgovorit za prošlu trudnoću 

Cice su me boljele cca 5 dana prije nego je M trebala doći i to je bilo to. Isti simptom kao pred M.
    Ja sam si zacrtala da ću imat bebu tada, jer Mm i mt imaju rockas 4 dana razlike a isto se zovu 😂. Bebi bi termin bio između njihovih rockasa i znala sam da mi koncern neće produžiti ugovor nakon toga (pa mi je bilo ok bit na porodiljnom🙈). I imala sreću 🤰. Nisam ni znala da sam trudna dok nije trbuh narastao

👦2012💙

Missy87
    31. Srpanj 2020. 17:57

Hehe kako super, onda si bas pogodila! Kako se to uspije ostvariti, to je divno 😊
    Skuzila si tek kad ti je trbuh malo narastao? 😄
    Kako? 😊

❤️🙏🏻

Missy87
    31. Srpanj 2020. 17:59

Ne znam dal trebam dobiti ali evo kod mene je bijeli mlijecni iscjedak, grcevi i lagana bol u grudima, s tim da mi se lagano smanjuje bol dolje.. (ili je privremeno stala, ne znam) 
    To je to...

❤️🙏🏻

Missy87
    31. Srpanj 2020. 18:00

I da, danas mi je 3 DPO 

❤️🙏🏻

31. Srpanj 2020. 18:04

Andela111

Da li je neko imao iskustva da nema simtome pms-a….???

Ja nakon poroda nisam imala nijedan mjesec simptome pms-a. Sad mi kasni, lagano bole grudi, radila test prije 3 dana, negativan. M jos nema, simptomi i dalje tu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.