Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    16. Srpanj 2020. 12:08

Hej cure, možete mene dodati na listu. Vještica (ne) treba doći 20.7. Trudim se da ne napravim test još 🙈

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Sanjarka88
    16. Srpanj 2020. 12:14

Ajmo testice za ekipu 😅🤣
    Ako kome sta znaci, meni je taj 7 dana prije ocekivane bio pozitivan i to sa popodnevnim urinom 🤞🤞🤞
    Tako da samo piskite, to vas ako ne nista malo opusti 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Srpanj 2020. 12:16

Na čekanju ➕🤞 :
    pupetta - 4 dana kasni 🤞
    Pupa - 20.07
    ancioo -  21.07.
    Maša25 - 26.07
    MAja1102 -  28.07.
    Watson- 28.07.
    Hope - 29.07.
    Kona13 - 30.07
    U novom su ciklusu❤️ 🤞:
    Doka1 - 31 .07. 
    Sandricak - 01.08.
    Andela111 - 02.08
    Zara01 -  03./04.08.
    Jagodica125 -03./04.08.
    Uskoro nam se pridruzuju:
    Sanjarka88 
    Tinchica
    PeaceLily

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Missy87
    16. Srpanj 2020. 12:29

Clio35

Missy87

Kod koga to idete da prati ovulacije i folik.?
    Evo mi krenuli pa da sve znam ako cu trebati..
    Zasto idete tamo?
    Mozete mi objasniti?

Ja idem kod svog ginekologa. Znaci ultrazvucno prati od 10 dc rast folikula. Po tom zna da li je ciklus ovulatorni tj. da li uopce ima folikula taj ciklus. Ali ni njihov rast ne garantira ovulaciju. Iako sam ga sad to bas pitala, kaze da se npr. moj lijepo razvija i da ne sumnja da nece doci do ovulacije. A iskreno draze mi je sad to da mi on gleda nego s trakicama. Jer je vruce i dosta pijem i idem dosta na wc tako da nemogu bas imat koncentrirani urin za pravo pracenje s trakicama.
    Eto watson kaze da treba narasti do 25 da bi doslo do pucanja. Tako je i moj gin. isto rekao

Hvala. Morat cu onda i ja tako, izgleda da je najbolje jos. 

❤️🙏🏻

• mare.su
    16. Srpanj 2020. 12:35

Hej hej nisam se javljala,nakon prvog plusa radila sam jos 3 testa i sva 3 negativna 😔😔😔 
    Ocito je ono smedjarenje bila M
    Ciklusi su mi i tako poremeceni od 36 dana u prosjeku
    Sljedeca po aplikaciji treba NEdoc 09.08.
    Danas sam narucila kapsule od vrkute,jel ima tko iskustva s njima?

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

pupetta
    16. Srpanj 2020. 12:49

Joj kad se vidim ovako na listi kao da se opet ponadam. Al test je nakon izostanka M bio ultra negativan 😂 tako da mislim da nema smisla da opet piskim nego da se strpim da dode. Sto kazete?

Baby P 03/21 💙

Bella🌟
    16. Srpanj 2020. 12:50

watson009

PeaceLily

Jutro 🤗
    Početkom slijedećeg mjeseca idem na pregled, obaviti briseve i papa test i ako je sve ok što se nadam da je , krećemo i mi ponovo pa vam se u potpunosti pridružujem 😁 ne mogu dočekati🤭😁

Nadam se da ces brzo ugledati svoj plusic ♥
    Budi s nama daaaaa,ali ne dugo hehehe
    koliko vam je 1.put trebalo vremena da dode do zaceca?

Moj muzic i ja smo prehladeni, ali naravno njemu je gore nego meni 😂 i to bas u dane kada imamo tempirane odnose,ajme mene biti ce cudo pravo ako se primi 🙏💙

Hvala svima, i ja vama želim plusice čim prije 😁💕💞♥️

Treći ciklus je bio dobitan s tim da sam u prva dva išla na folikulometrije, a taj treći nisam, a bio je dobitan🤭
    Sretno da se primi😘

irenaa0809
    16. Srpanj 2020. 12:52

Ne da mi citirati grrrr, ma moze i na listu ;) sto Pupetta kaze nekako mi daje elan vise hahahah... ooo sa prvim djetetom mi je tek nakon 10 dana kasnjenja pokazalo plusic a sa drugim 6 dana prije izostanka plusic kao kuca. Muz kaze da jedan dobar zimski racun za plin potrosim svaki mjesec kupujuci testove 🤣🤣

pupetta
    16. Srpanj 2020. 12:58

irenaa0809

Ne da mi citirati grrrr, ma moze i na listu ;) sto Pupetta kaze nekako mi daje elan vise hahahah… ooo sa prvim djetetom mi je tek nakon 10 dana kasnjenja pokazalo plusic a sa drugim 6 dana prije izostanka plusic kao kuca. Muz kaze da jedan dobar zimski racun za plin potrosim svaki mjesec kupujuci testove 🤣🤣

Evo meni je bio minus ko kuca nakon 3 dana izostanka, mozda bude + nakon 10 🙌🏻🤣

Baby P 03/21 💙

irenaa0809
    16. Srpanj 2020. 13:20

Pupetta saljem sve pozitivne vibrice da bude 🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.