Jutro 🤗
Početkom slijedećeg mjeseca idem na pregled, obaviti briseve i papa test i ako je sve ok što se nadam da je , krećemo i mi ponovo pa vam se u potpunosti pridružujem 😁 ne mogu dočekati🤭😁
Jutro 🤗
Početkom slijedećeg mjeseca idem na pregled, obaviti briseve i papa test i ako je sve ok što se nadam da je , krećemo i mi ponovo pa vam se u potpunosti pridružujem 😁 ne mogu dočekati🤭😁
❤️ Nek se odmah primi i bude sve skolski 🤞🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka88 i PeaceLily jedva cekam da nam se pridruzite ❤
Svima koji hopsaju neka je sa srecom 🙏
Baby P 03/21 💙
Sanjarka88 i PeaceLily jedva cekam da nam se pridruzite ❤
Baby P 03/21 💙
Jutro 🤗
Nadam se da ces brzo ugledati svoj plusic ♥
Budi s nama daaaaa,ali ne dugo hehehe
koliko vam je 1.put trebalo vremena da dode do zaceca?
Moj muzic i ja smo prehladeni, ali naravno njemu je gore nego meni 😂 i to bas u dane kada imamo tempirane odnose,ajme mene biti ce cudo pravo ako se primi 🙏💙
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hope skace na muza u pol 5 ujutro,svaka cast i tebi i muzu , i to jos radnim danom ehehehehhe !!! Ima da se primi 🙏🙌💖
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sanjarka88i PeaceLilyjedva cekam da nam se pridruzite ❤
❤️
Jutro 🤗
Nadam se da ces brzo ugledati svoj plusic ♥
Budi s nama daaaaa,ali ne dugo hehehe
koliko vam je 1.put trebalo vremena da dode do zaceca?
Moj muzic i ja smo prehladeni, ali naravno njemu je gore nego meni 😂 i to bas u dane kada imamo tempirane odnose,ajme mene biti ce cudo pravo ako se primi 🙏💙
Mi smo svi bili prosli tjedan
Prvo mala, pa mali, pa ja pa muz
On je jedini imao fibru i to 39 😅
Naravno jos nije sebi dosao, nismo hopsali tjedan dana, tocno sam pomislila sreca pa jos ne radimo na bebi 😅
Ma ja sam svome rekla ne preskacemo ovaj mjesec ne zanima me,nije da se bunio hehe
A vidjeti cemo!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ma ja sam svome rekla ne preskacemo ovaj mjesec ne zanima me,nije da se bunio hehe
A vidjeti cemo!
Brz oporavak vam zelim i bez obzira sto muski umiru od prehlade, oprastaju se i tako slicno tome, samo hopsajte
Sortiraj odgovore
Najstariji