Andela111 ma budemo,ja sam uvjerena da ce biti punoooo plusica ovoga ljeta !!! Mora biti !!! 🙌💖
Watson009 da te pitam, koliko cesto ides na folikulometriju? Meni je danas 3 put ovaj ciklus da idem. Upravo cekam u gin. Pa me zanimalo sto je tebi gin. rekao? Meni moj prati od 9 Dc jer sam tad bila na kontrolnom pregledu i vidio je na desnož jajniku folikul od 13mm, kad sam dosla u ponedjeljak vidio je 2 od 13 mm. Inace mi je ciklus 31-33 dana. Ovaj mjesec mi je tesko pratiti s trakicama posto je vruce i puno tekućine unosim tako da slabo mogu procijeniti s trakicama.
Hey,ovaj ciklus sam samo jednom isla i to 11. dan ciklusa ,vidio je folik. od 17mm ,kaze nema potrebe da vise dolazim,racunica je sljedeca: folikul svaki dan raste 2mm i puca kada dode do 25mm,racunao je koje dane da pokrijemo i to je to, nakon 2 tjedna moram vadiit betu i javiti mu nalaz! Ako ne bude plusica idemo ispocetka u ciklus s time da muz mora na spermiogram u meduvremenu.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Andela111 ma budemo,ja sam uvjerena da ce biti punoooo plusica ovoga ljeta !!! Mora biti !!! 🙌💖
Watson009 da te pitam, koliko cesto ides na folikulometriju? Meni je danas 3 put ovaj ciklus da idem. Upravo cekam u gin. Pa me zanimalo sto je tebi gin. rekao? Meni moj prati od 9 Dc jer sam tad bila na kontrolnom pregledu i vidio je na desnož jajniku folikul od 13mm, kad sam dosla u ponedjeljak vidio je 2 od 13 mm. Inace mi je ciklus 31-33 dana. Ovaj mjesec mi je tesko pratiti s trakicama posto je vruce i puno tekućine unosim tako da slabo mogu procijeniti s trakicama.
Hey,ovaj ciklus sam samo jednom isla i to 11. dan ciklusa ,vidio je folik. od 17mm ,kaze nema potrebe da vise dolazim,racunica je sljedeca: folikul svaki dan raste 2mm i puca kada dode do 25mm,racunao je koje dane da pokrijemo i to je to, nakon 2 tjedna moram vadiit betu i javiti mu nalaz! Ako ne bude plusica idemo ispocetka u ciklus s time da muz mora na spermiogram u meduvremenu.
Hvala na pojasnjenju :). Evo meni narastao na 17 mm ali mi je 14 dc. Gin. racuna da bi trebala imati ovulaciju u sub., nedjelju ali on hoce da opet dođem u petak da vidi kako napreduje.
Moj partner ima djecu iz prvog braka tako da je s njim sve ok. A i ja sam s njim zatrudnila ali nazalost je bio spontani.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Kod koga to idete da prati ovulacije i folik.?
Evo mi krenuli pa da sve znam ako cu trebati..
Zasto idete tamo?
Mozete mi objasniti?
❤️🙏🏻
Drage moje, savjet :) zadnja m bila 28.06. dakle danas 18.dc… inace su gospođe redovite svakih 30 dana.. na kužim se ja pretjerano u te plodne neplodne dane, odnosno nikada nemam neke simptome ovuliranja, nego po app sta kaze kalendar po tome se ravnam. Ovaj mj evo veeeeeoma obilan prozirni iscjedak i da prostite mogla bih muza “maltretirat” 0-24. Trbuh me boli za pop****t.. Da li bi to moglo znaciti da ce teta ovulacija ubrzo? Naravno trudimo se i radimo na bebi :)
Da da, mogla bi brzo.
Kad je proziran to je onda O,cervikalna sluz je obilna, viskozna i rastezljiva. Onda je najbolje imat odnose.
❤️🙏🏻
Kod koga to idete da prati ovulacije i folik.?
Evo mi krenuli pa da sve znam ako cu trebati..
Zasto idete tamo?
Mozete mi objasniti?
Ja idem kod svog ginekologa. Znaci ultrazvucno prati od 10 dc rast folikula. Po tom zna da li je ciklus ovulatorni tj. da li uopce ima folikula taj ciklus. Ali ni njihov rast ne garantira ovulaciju. Iako sam ga sad to bas pitala, kaze da se npr. moj lijepo razvija i da ne sumnja da nece doci do ovulacije. A iskreno draze mi je sad to da mi on gleda nego s trakicama. Jer je vruce i dosta pijem i idem dosta na wc tako da nemogu bas imat koncentrirani urin za pravo pracenje s trakicama.
Eto watson kaze da treba narasti do 25 da bi doslo do pucanja. Tako je i moj gin. isto rekao
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ej cure,ja ću ići sad slj mjesec obavit papu pa cu ga odmah i pitat za ovulaciju,taman će lijepo napravit i ultrazvuk,mislim uvijek mi ga napravi pa neka on meni sve lijepo kaže.. Makar evo nadam se da će bit dobitan mjesec 💃🏼
Ja i dalje pratim samo po kalendaru svoju O,i kao kaže mi aplikacija da je danas,mi smo noćas u pol 5 ujutro nekako skočili jedno na drugo,u nekom polu snu 😂 a možda i zabetoniramo još koji put veceras 💃🏼
Držim nam svoga figice 🤞🏼🤞🏼
Ej cure,ja ću ići sad slj mjesec obavit papu pa cu ga odmah i pitat za ovulaciju,taman će lijepo napravit i ultrazvuk,mislim uvijek mi ga napravi pa neka on meni sve lijepo kaže.. Makar evo nadam se da će bit dobitan mjesec 💃🏼
Ja i dalje pratim samo po kalendaru svoju O,i kao kaže mi aplikacija da je danas,mi smo noćas u pol 5 ujutro nekako skočili jedno na drugo,u nekom polu snu 😂 a možda i zabetoniramo još koji put veceras 💃🏼
Držim nam svoga figice 🤞🏼🤞🏼
Hehe nadam se da će upaliti🤞🤞🤞💕
Na čekanju ➕🤞 :
pupetta - M najavljena za 12.07. 4 dana kasni 🤞
ancioo -M najavljena 21.07.
Maša25 - M najavljena za 26.07
MAja1102 - 28.07.
Watson- 28.07.
Hope - 29.07.
Kona13 - 30.07
U novom su ciklusu❤️ 🤞:
Doka1 - 31 .07.
Sandricak - 01.08.
Andela111 - 02.08
Zara01 - 03./04.08.
Jagodica125 -03./04.08.
Uskoro nam se pridruzuju:
Sanjarka88
Tinchica
PeaceLily
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo liste i ☕
Nemam sta pametno za prijavit. M ocekujem pon ili utorak ako sam dobro popratila svoju o. Pa vam se pridruzujem 😍
Hope samo vi betonirajte 😁🤞🤞
Drage moje, savjet :) zadnja m bila 28.06. dakle danas 18.dc… inace su gospođe redovite svakih 30 dana.. na kužim se ja pretjerano u te plodne neplodne dane, odnosno nikada nemam neke simptome ovuliranja, nego po app sta kaze kalendar po tome se ravnam. Ovaj mj evo veeeeeoma obilan prozirni iscjedak i da prostite mogla bih muza “maltretirat” 0-24. Trbuh me boli za pop****t.. Da li bi to moglo znaciti da ce teta ovulacija ubrzo? Naravno trudimo se i radimo na bebi :)
Ima žena koje mogu po iscjetku i fizicki osjetit 0
O, pa ako ti je uvik tako onda je vjerovatno to to
Ja nisam ta sretnica pa meno trakice i bazalna super posluze 😊
Samo hopsajte 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji