Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    valentina98
    17. Srpanj 2020. 07:42

anci00

jutrooooo
    kod mene je stanje takvo da se od grceva pomaknut ne mogu, znaci vjestica dolazi za koji dan, najavljuje svoj dolazak
    medutimmm PETAAAK je, ajme kave na stolice i uzivanjeeee

🤞🤞 da ne dodeee🥰

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

17. Srpanj 2020. 07:46

Dobro jutro trudilice.
    Odlucila sam ostati u trudilicama :) unatoč odgodi svadbe.
    Ako se "upeca" ovaj mjesec beba će nam biti u svatovima stara 5 mjeseci :P :) :) :)
    Isprobala sam trakice za ovulaciju. Danas najtamnija sjenica, gotovo tamnija od kontrolne linije tako da smo sinoc hopsali i danas cemo. Da se ne ureknem ali ja mislim da je to-to. Ovaj mjesec sam trudna. Znaaaam nekako :) Moram reci da smo vrlo opusteni, mada je tek jedan ciklus iza nas od kada pokusavamo. U biti, koja jos zna samnom da je trudna ovaj mjesec? :P :)
    Pusa

17. Srpanj 2020. 07:46

sa mnom*

17. Srpanj 2020. 07:47

valentina_23

anci00

jutrooooo
    kod mene je stanje takvo da se od grceva pomaknut ne mogu, znaci vjestica dolazi za koji dan, najavljuje svoj dolazak

🤞🤞 da ne dodeee🥰

hvalaaaa <3
    ajme lijepog li imena od vaseg sincica, moja zelja

valentina98
    17. Srpanj 2020. 07:48

Drage mene zanima jedna stvar, nikad nisam pratila kad mi je O, međutim ovaj mjesec sam ju uhvatila ko kec na 11, 8.07... No, koliko traje faza od O do menstruacije? Koliko vama traje otprilike? pošto ju nisam dobila od 4tog mj, i ovaj mj sam ulovila O, bilo je i hopsanja taj dan, pa mene sad zanima koliko vama traje ta faza od O do M? Nadam se da razumijete sta hocu pitati 😶
    Snopiiyca je, promijenila sam ime 😂

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    17. Srpanj 2020. 07:51

anci00

valentina_23

anci00

jutrooooo

🤞🤞 da ne dodeee🥰

hvalaaaa &lt;3
    ajme lijepog li imena od vaseg sincica, moja zelja

Hvala ti🥰 ono sto zaista zelis uvijek se ostvari, samo se opusti, nemoj forsirati (siliti), kada se budes najmanje nadala M nece biti 9mj🤞 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Sanjarka88
    17. Srpanj 2020. 07:53

valentina_23

Drage mene zanima jedna stvar, nikad nisam pratila kad mi je O, međutim ovaj mjesec sam ju uhvatila ko kec na 11, 8.07… No, koliko traje faza od O do menstruacije? Koliko vama traje otprilike? pošto ju nisam dobila od 4tog mj, i ovaj mj sam ulovila O, bilo je i hopsanja taj dan, pa mene sad zanima koliko vama traje ta faza od O do M? Nadam se da razumijete sta hocu pitati 😶
    Snopiiyca je, promijenila sam ime 😂

Skolski 14 dana, no ne mora biti 
    Budes vidila ako dobijes m, sto se nadam da neces 🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

17. Srpanj 2020. 07:53

Meni traje oko 14 dana. Dan više ili manje kako koji mjesec. :)

watson009
    17. Srpanj 2020. 07:59

Snoopyica sta se dogodilo s imenom?Nisam te prepoznala hehehehe😂 
    Doka umirem ri od smijeha 😂
    Evo ja se pridruzujem tvom cvrstom stavu i uvjerenju 😂😂😂  jako mi je drago da se nastavljate dalje truditi, nemoj da vam papir odgada najveci blagoslov kohi si sve zelimo 💜 saljem ti virtualni zagrljaj !!!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

valentina98
    17. Srpanj 2020. 08:13

watson009

Snoopyica sta se dogodilo s imenom?Nisam te prepoznala hehehehe😂
    Dokaumirem ri od smijeha 😂
    Evo ja se pridruzujem tvom cvrstom stavu i uvjerenju 😂😂😂 jako mi je drago da se nastavljate dalje truditi, nemoj da vam papir odgada najveci blagoslov kohi si sve zelimo 💜 saljem ti virtualni zagrljaj !!!

Ma vracala sam mob na tvornicke postavke, i naravno odjavio me sa foruma i nisam znala kak se tocno pise i hajd na kraju sam pogodila iz 4tog pokusaja, pa sam promjenila da mi bude lakse kad se opet odjavi, ovo mi je lakse zapamtit😂 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.