Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    irenaa0809
    16. Srpanj 2020. 11:11

Hvala svima na odgovoru, uffff nadam se da ce ovaj mjesec biti napokon :) gadura NE treba doci tek 28.07. tako da ima jos dosta cak i do onog preprepreranog testa :) svima zelim plusice, dvije crtice i sve moguce sto moze na testu pisati ❤️

16. Srpanj 2020. 11:16

irenaa0809

Hvala svima na odgovoru, uffff nadam se da ce ovaj mjesec biti napokon :) gadura NE treba doci tek 28.07. tako da ima jos dosta cak i do onog preprepreranog testa :) svima zelim plusice, dvije crtice i sve moguce sto moze na testu pisati ❤️

moja ne bi trebala doci 21.07. i sad ja kontam dal da odem u müllera po test ili ne :D

Sanjarka88
    16. Srpanj 2020. 11:19

anci00

irenaa0809

moja ne bi trebala doci 21.07. i sad ja kontam dal da odem u müllera po test ili ne :D

Znas i sama da je bolje pricekat jos 
    Ali sta ti ja govorim, ja sam proslu t piskila 7 dana prije ocekivane 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Srpanj 2020. 11:19

irenaa0809

Hoces na listu da te stavim? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

16. Srpanj 2020. 11:25

Sanjarka88

anci00

irenaa0809

Znas i sama da je bolje pricekat jos
    Ali sta ti ja govorim, ja sam proslu t piskila 7 dana prije ocekivane 😅

ajd ja sam malo bolja :D ja bi 5 dana prije
    i to bi napravila samo radi onoga jednodnevnog smedarenja

Maša🤰🏼
    16. Srpanj 2020. 11:38

Evo meni vrag nije dao mira pa sam napravila testic 9 dana prije ocekivane 🙈 
    Ps. Sad kad to pisem kuzim koliko je to apsurdno ali ok 🤩
    Nista se ne vidi :P
    https://ibb.co/m6Q1LbL

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

16. Srpanj 2020. 11:55

maša25

da i ja nazalost nis ne vidim ako si ti 9 dana prije pa sto ne bi i ja 5 dana prije :D

16. Srpanj 2020. 11:57

anci00

maša25

da i ja nazalost nis ne vidim ako si ti 9 dana prije pa sto ne bi i ja 5 dana prije :D

iako sam ja bas skepticna, mislim da imam sve predmenstrualne simptome, jedva sjedim koliko me dole kriza ubise danas

Maša🤰🏼
    16. Srpanj 2020. 12:07

Ja i dalje ne gubim nadu 😌😌
    Napravi i ti ajde za ekipu 😂💕

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Mokoš
    16. Srpanj 2020. 12:08

Pozdrav svima i svima puno srece s plusevima :)
    Meni je ovo prvi mjesec da smo pokusali, menstruacija bi trebala (ne)biti preksutra, a na rubu sam da danas kupim test. Sto mislite, ima li to smisla?
    Ciklusi mi traju 28 dana, a odnose smo imali 12,13,14 dan ciklusa.
    Unaprijed hvala na odgovorima :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.