Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pupetta
    08. Srpanj 2020. 11:32

Snoopyiicaa

https://ibb.co/6PY5XhM
    https://ibb.co/1zjJ6Bd

Ženiceee jel ima sta? 😏🤔
    14ti dan od odnosa.. I za sad nemam vise uopce grceve kao da cu dobit mengu :O

Ja opet bas i ne vidim, ali ocigledno sam jos neiskusna u pracenju sjenica 😂 napravi za 2 dana s jutarnjim urinom, tada bi svakako trebala biti tamnija ako je rijec o T 😊 drzim ti fige do neba i javljaj nam se 🙏🏻
    Inace, meni je ginekolog rekao kad sam se skinula s tableta da sam tada najplodnija tako da... neka se to ostvari u tvom slucaju! ❤

Baby P 03/21 💙

Sanjarka88
    08. Srpanj 2020. 12:02

Ni ja ne vidim sjenu, kupi osjetljiviji test ili ponovi s istim za 2 dana

Svima koji nemaju idealne cikluse preporucam lh trakice i bazalnu 
    Moji ciklusi su 26-32 tako da mi o šeta 6 dana sta i nije bas malo 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Srpanj 2020. 15:40

Andela111

i idem kod doktorke da vidi da li se dogadja O uopste. Ko zna! A vec jednom sam bila kod ginekologa ove godine i rekao mi je da mi bas taj mesec nije bila O a da je to kao normalno da se ponekad svima to desi. Da li se vama to ikada desilo?

Svima se to moze desit, to je normalno ako nije cesto naravno 

Koliko dugo ti traju ciklusi? 

valentina98
    08. Srpanj 2020. 16:16

pupetta

Snoopyiicaa

Ženiceee jel ima sta? 😏🤔

Ja opet bas i ne vidim, ali ocigledno sam jos neiskusna u pracenju sjenica 😂 napravi za 2 dana s jutarnjim urinom, tada bi svakako trebala biti tamnija ako je rijec o T 😊 drzim ti fige do neba i javljaj nam se 🙏🏻
    Inace, meni je ginekolog rekao kad sam se skinula s tableta da sam tada najplodnija tako da… neka se to ostvari u tvom slucaju! ❤

i Sanjarka88 napraviti cu u petak ujutro jos jedan.. 🤞
    Hvala vam cure, M jos nema, blagi grcevi su prisutni, bijelo prozirni icjedak, i  dole me leđa bole (al to je moguce od usisavanja stana😂)

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Kona13
    08. Srpanj 2020. 16:39

Andela111

ja danas kupujem lh trakice, zanima me kako to radi, i zanima me kada mi O , uvek sam mislila 14 og dana da mi je a mozda i nije.

Koliko ti dugo traje ciklus? Meni od 26-30dana. Ja počnem mjeriti od 9 dana ciklusa u popodnevnim satima i tako sve dok ne vidim porast i onda pad.
    Ugl.kad vidiš porast, O nastupa 12-24h nakon.
    Meni moje trakice su vezane baš za aplikaciju,koja mi je rekla da počnem mjeriti LH 2x na dan zbog naglog porasta i pada

👦2012💙

Sanjarka88
    08. Srpanj 2020. 16:58

Ja sam bas sad narucila lh trakice 40 osjetljivost
    Na ovima od 25 uvik imam vidljivu testnu trakicu pa bas zbunjuje 
    Sad sam imala pik 3 dana, mislim mozda imam jos nemam vise trakica 😅
    No uzet cu prvi dan pika kao relevantan jer mi se dan posli i temp povisila
    Uz lh trakice bilo bi dobro mjerit i temp jer sam porast lh ne znaci da je bila 0, dok skok temp je siguran pokazatelj
    Ugl dobro je pratit paralelno
    Jer kad temp poraste 0 je vec prosla 

Sanjarka88
    08. Srpanj 2020. 16:58

Snoopyiicaa

pupetta

Snoopyiicaa

Ženiceee jel ima sta? 😏🤔

Inace, meni je ginekolog rekao kad sam se skinula s tableta da sam tada najplodnija tako da… neka se to ostvari u tvom slucaju! ❤

i Sanjarka88 napraviti cu u petak ujutro jos jedan.. 🤞
    Hvala vam cure, M jos nema, blagi grcevi su prisutni, bijelo prozirni icjedak, i dole me leđa bole (al to je moguce od usisavanja stana😂)

🤞🤞🤞🤞🤞

Sanjarka88
    08. Srpanj 2020. 16:59

Jagodice di je tablica? Trebalo bi je svaki dan lijepit tu 😅
    Ako ti ne stignes mogu i ja 😊

Sanjarka88
    08. Srpanj 2020. 17:21

anabelaaaa

Jutro zenica…Da I ja prijavim danas pad temperature, ispod cover linije,semi dan od ovulacije I od jucer blagi bijeli iscjedak,malo gusci.Moze li to znaciti sta ,🤗Ne smijem se I nadati ni radovati vise,jer mi je presjek na grafikoni bio prilicno rano,kao da se ovulacija desila 9 dan ciklusa.Ne znam da li je to premalo vremena prve faze.Sta vi mislite?A da napomeenm da je prosla menstr trajala samo dva dana, a plodni su nastupili skoro dan od tog blagogo curenja.

Pad temp zvuci obecavajuce
    Prati dalje, ako se sutra opet podigne odlicno 🙌

Kona13
    08. Srpanj 2020. 18:03

Sanjarka88

Ja sam bas sad narucila lh trakice 40 osjetljivost
    Na ovima od 25 uvik imam vidljivu testnu trakicu pa bas zbunjuje
    Sad sam imala pik 3 dana, mislim mozda imam jos nemam vise trakica 😅
    No uzet cu prvi dan pika kao relevantan jer mi se dan posli i temp povisila
    Uz lh trakice bilo bi dobro mjerit i temp jer sam porast lh ne znaci da je bila 0, dok skok temp je siguran pokazatelj
    Ugl dobro je pratit paralelno
    Jer kad temp poraste 0 je vec prosla

Daj mi reci, koliko ti temp oscilira?

👦2012💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.