Ja sam sad isto opet napravila test iz mullera i negativan je. Ipak ona sjena nije nista značila 😔
Jagodica a to je dobar znak, bolje da je nevazeci nego negativan 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Lh Testovi mogu biti pozitivni ako je trudnoća u pitanju
Maša25 da je barem tako cure 😏
Ali sigurno znam da nemam O 😒
Napravit cu jos jedan test ujutro ako ne dode do tad 😏
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Lh Testovi mogu biti pozitivni ako je trudnoća u pitanjuMaša25 da je barem tako cure 😏
I ja mislim da je to mozda too. Hmmm ,kad radis testic ?
Jagodice drzim palčeve 🤞🤞🤞
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Lh Testovi mogu biti pozitivni ako je trudnoća u pitanjuMaša25 da je barem tako cure 😏
https://ibb.co/3c3bKWV nebi ja bila ja kada ga nebi napravila, znatiželja radi svoje 🤦♀️😂
Ali pravim ujutro sa prvim jutarnjim urinom i to ce biti zadnji, pa sta bude bude, necu vise biti znatizeljna i sacekat cu da M dode, no ako ne dode ni ovaj mjesec a budem imala opet tolike grceve, ako bude jos smeđkastih mrljica na papiru ili dnevnom ulosku otici cu opet kod ginice da me jos jesnom pregleda i da mi da nesto za izazivanje M...
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Jaooo cure drzim palceve za plusice♥🙌 drzite se !!!!!!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
https://ibb.co/3c3bKWV nebi ja bila ja kada ga nebi napravila, znatiželja radi svoje 🤦♀️😂
Ali pravim ujutro sa prvim jutarnjim urinom i to ce biti zadnji, pa sta bude bude, necu vise biti znatizeljna i sacekat cu da M dode, no ako ne dode ni ovaj mjesec a budem imala opet tolike grceve, ako bude jos smeđkastih mrljica na papiru ili dnevnom ulosku otici cu opet kod ginice da me jos jesnom pregleda i da mi da nesto za izazivanje M…
Polako,ne odustaj. Jos jednom navijamo za ujutru. 🥰😘
Tako sam i ja bila 5 dana pred M radila test i nazirala se neka linija, ja se oduzela bila,mislila to je to. Naravno svaki sledeći je posle bio negativan. 🙄 Sada vise nema testica pre neocekivane M za mene. 🤔 samo da budem od reči 🤭
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Ali pravim ujutro sa prvim jutarnjim urinom i to ce biti zadnji, pa sta bude bude, necu vise biti znatizeljna i sacekat cu da M dode, no ako ne dode ni ovaj mjesec a budem imala opet tolike grceve, ako bude jos smeđkastih mrljica na papiru ili dnevnom ulosku otici cu opet kod ginice da me jos jesnom pregleda i da mi da nesto za izazivanje M…
Polako,ne odustaj. Jos jednom navijamo za ujutru. 🥰😘
Tako sam i ja bila 5 dana pred M radila test i nazirala se neka linija, ja se oduzela bila,mislila to je to. Naravno svaki sledeći je posle bio negativan. 🙄 Sada vise nema testica pre neocekivane M za mene. 🤔 samo da budem od reči 🤭
I ja svaki put kazem zadnji je 😂
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji