Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silver Moon
    08. Srpanj 2020. 08:23

Dobila.  Slj.termin 10.8. Nadam se da nece ili da ce prije (jer idem na more taj tj xD). 

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

pupetta
    08. Srpanj 2020. 08:42

Jagodice i Leptir2014 zao mi je zbog minusica. Sad se opustite i onda u miru i hladne glave u novi ciklus. Sve cemo ugledati svoje plusice 🙏🏻
    Inace potpisujem Jagodicu, sve ce doci na svoje mjesto kad-tad. Ne znam kako vi, ali mene vec ovaj period uci iznimnom strpljenju i prepustanju kontrole Bogu. Tako da nadimo svi nesto sto nas opusta - molitva, meditacija, citanje, plesanje, ciscenje, sivanje... I dani ce brze prolaziti, a misli biti smirenije.
    Uz vas sam, samo hrabro i sve mozemo zajedno! ❤

Baby P 03/21 💙

Sanjarka88
    08. Srpanj 2020. 08:49

pupetta

Jagodice i Leptir2014 zao mi je zbog minusica. Sad se opustite i onda u miru i hladne glave u novi ciklus. Sve cemo ugledati svoje plusice 🙏🏻
    Inace potpisujem Jagodicu, sve ce doci na svoje mjesto kad-tad. Ne znam kako vi, ali mene vec ovaj period uci iznimnom strpljenju i prepustanju kontrole Bogu. Tako da nadimo svi nesto sto nas opusta - molitva, meditacija, citanje, plesanje, ciscenje, sivanje… I dani ce brze prolaziti, a misli biti smirenije.
    Uz vas sam, samo hrabro i sve mozemo zajedno! ❤

❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

valentina98
    08. Srpanj 2020. 09:20

Jagodica125

Evo ja napravila testic i negativan je 🤷‍♀️ Pišnula sam na onaj stick iz Mullera, pricekala 3 min i dobila sam samo 1 crtu. Od ove druge se ne nazire cak niti sjena😅🤦‍♀️ tako da ocito mi kasni M. Laknulo mi je u tom smislu da znam na cemu sam. Zadnjih dana sam sva u tom, hoce nece doc, kakav iscjedak, a sad osijecam potrebu za mirom i zelim odmak od toga. Bogu h hvala, neka bude njegova volja. On zna sta je najbolje za mene🙏 A svim drugim curkama koje piskite - zelim plusiceeee🥳

Žao mi je draga 😔💖

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

watson009
    08. Srpanj 2020. 09:21

Leptir2014

Dobila. Slj.termin 10.8. Nadam se da nece ili da ce prije (jer idem na more taj tj xD).

Htjela sam te pitati sto ti znace ciljani odnosi kako ti stoji u potpisu? To je folikulometrija? 
    Zao mi je sto ti je dosla vjestica
    Ja vjerujem da ce ovo ljeto uroditi plodom ,radujem se svakom vasem plusicu dok ne ugledam svoj 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

valentina98
    08. Srpanj 2020. 09:22

https://ibb.co/6PY5XhM
    https://ibb.co/1zjJ6Bd 

Ženiceee jel ima sta? 😏🤔
    14ti dan od odnosa.. I za sad nemam vise uopce grceve kao da cu dobit mengu :O 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

watson009
    08. Srpanj 2020. 09:24

Snoopyiicaa

https://ibb.co/6PY5XhM
    https://ibb.co/1zjJ6Bd

Ženiceee jel ima sta? 😏🤔
    14ti dan od odnosa.. I za sad nemam vise uopce grceve kao da cu dobit mengu :O

Ja vidim sjenicuuuuuu,jos sam i svjetlo upalila !!!!! Drzimo palceve da bude prava debela crta pa da se zajedno veselimo!!!!🙌😎

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Silver Moon
    08. Srpanj 2020. 09:30

watson009

Leptir2014

Dobila. Slj.termin 10.8. Nadam se da nece ili da ce prije (jer idem na more taj tj xD).

Htjela sam te pitati sto ti znace ciljani odnosi kako ti stoji u potpisu? To je folikulometrija?
    Zao mi je sto ti je dosla vjestica
    Ja vjerujem da ce ovo ljeto uroditi plodom ,radujem se svakom vasem plusicu dok ne ugledam svoj

Ne bas jer moj gin je dalje i radim pa nemam bas vremena ic kod njega, mislim na ono kao sredinu, plodni dani...Samo sto to kod mene tesko znati jer mi je razlika od 26tog dana sve do 35tog dana ciklusa... Znaci npr pr mj mi dosla 26ti dan nisam ocekivala tak rano a ovaj sad 33 dan ciklusa... Znaci meni nikad nisu isti dan ako se to i desi ondaje to maksimalno 2 mj za redom. Sad cemo trakice ubacit jer ovo se nemre znat kad je sredina kad ovulacija ni dal cu dobit26 ili 10 dana iza toga...To me nervira je ronda moram bit spremna na menst.od26 do 35 onak 10 dana priprema oce docil nece doc. Znaci od 9mj 2017 do sad 7 mj 2020. Uopce ne pazimo i stvarno je sumljivo da se nije uhvatilo. Sumljam d aje bilo pr god u 2mj (znaci nakon 5mj pokusavanja) al to je otislo tak da kao da nije bilo recimo i od 2mj 19 do sad 7 20 nista ...zato planiram sad trakice narucit jer ovako mogu pogadat godinama.

💃 25
    🤵29
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    1.postupak IUI 11.9.23.

anabelaaaa
    08. Srpanj 2020. 09:34

Jutro zenica...Da I ja prijavim danas pad temperature, ispod cover linije,semi dan od ovulacije I od jucer blagi bijeli iscjedak,malo gusci.Moze li to znaciti sta ,🤗Ne smijem se  I nadati ni radovati vise,jer mi je presjek na grafikoni bio prilicno rano,kao da se ovulacija desila 9 dan ciklusa.Ne znam da li je to premalo vremena prve faze.Sta vi mislite?A da napomeenm da je prosla menstr trajala samo dva dana, a plodni su nastupili  skoro dan od tog blagogo curenja. 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Silver Moon
    08. Srpanj 2020. 09:34

Ustvari me zeza ovulacija. Nez kad mi je a mislim d aje svaki mj drugacije. Sugurna sam d aje svaki mj drugacije. Jer su i ciklusi 10 dana razlike. Pa onda ti pogodi  xD. Muz radi isto tako da stvarno nemamo volje svaki dan pa cak ni svaki drugi nego recimo 2puta tjedno. Nadam seda cu uhvatit tu ovulaciju sad ovaj mj.

💃 25
    🤵29
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    1.postupak IUI 11.9.23.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.