Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Srpanj 2020. 23:01

Sretno cure ❤️❤️

Nadi_
    07. Srpanj 2020. 23:10

watson009

Snoopyiicaa

Hej cure, pišnila sam ujutro i nema ništa, evo pogledajte i same
    https://ibb.co/KGS7wKD
    Ujutro je bilo jako malo smeđeg na wc papiru kad sam se brisala, i imam bas bolne grceve tako da nažalost mislim da ce menga doci svaki tren 😤
    Ako ništa drugo barem će doci nakon 3 mjeseca 🙄

Ajmeeee,zezas me 😞 kako je to moguce ?
    Cekaj, 3 mjeseca nisi imala M? Pogubila sam se u postovima.

Aj da vas ja nesto pitam, danas mi je 2.dan nakon zavrsetka O i imam prozirnu,jakoo rastezljivu sluz …ako smijem pitati ima li jos netko takvu sluz odmah nakon O?
    Prosli mjesec uopce nisam imala takvu sluz….
    Oh mene,simptomici i sve…

Ja sam isto nakon O imala sluz koja je bila bjelkasto-žućkasta a nisam je primjecivala u ranijim ciklusima, trajala je 2-3 dana, sad sam 12 dpo.

Pozdrav svim trudilicama, nisam ranije pisala na ovoj temi

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Kona13
    08. Srpanj 2020. 01:13

Da li je netko dobio progesteron od ginekologa zbog kraće lutealne faze i sedlastog oblika maternice?

👦2012💙

Sanjarka88
    08. Srpanj 2020. 05:55

Jagodice kako ne vazeci? Bez kontrolne crte? 😅
    Ajmoooo javi nam dobre vijesti jutros 🙌

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    08. Srpanj 2020. 06:51

Sretnoooo 🤞💕💕 čekamo dobre vijesti😁😁😁

Jagodica125
    08. Srpanj 2020. 06:58

Evo ja napravila testic i negativan je 🤷‍♀️ Pišnula sam na onaj stick iz Mullera, pricekala 3 min i dobila sam samo 1 crtu. Od ove druge se ne nazire cak niti sjena😅🤦‍♀️ tako da ocito mi kasni M. Laknulo mi je u tom smislu da znam na cemu sam. Zadnjih dana sam sva u tom, hoce nece doc, kakav iscjedak, a sad osijecam potrebu za mirom i zelim odmak od toga. Bogu h hvala, neka bude njegova volja. On zna sta je najbolje za mene🙏 A svim drugim curkama koje piskite - zelim plusiceeee🥳

watson009
    08. Srpanj 2020. 07:25

Jagodica125

Evo ja napravila testic i negativan je 🤷‍♀️ Pišnula sam na onaj stick iz Mullera, pricekala 3 min i dobila sam samo 1 crtu. Od ove druge se ne nazire cak niti sjena😅🤦‍♀️ tako da ocito mi kasni M. Laknulo mi je u tom smislu da znam na cemu sam. Zadnjih dana sam sva u tom, hoce nece doc, kakav iscjedak, a sad osijecam potrebu za mirom i zelim odmak od toga. Bogu h hvala, neka bude njegova volja. On zna sta je najbolje za mene🙏 A svim drugim curkama koje piskite - zelim plusiceeee🥳

Zao mi je doista  budi hrabra!!!! 
    Ja si isto tako mislim nakon minusa,pa mozda jos nije doslo moje vrijeme da se ostvarim kao necija majka...koliko god mislim da sam spremna,mozda ipak nisam...On zna najbolje 🙏💜
    Saljem ti veliki zagrljaj!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

08. Srpanj 2020. 07:27

Tako je
    Sve u svoje vrijeme
    💪😍😘

Sanjarka88
    08. Srpanj 2020. 08:05

Jagodica125

Bude, tek ste krenuli 🤗
    Jel radis lh testice i mjeris bazalnu? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

08. Srpanj 2020. 08:17

Jagodice bit će uskoro! Šaljem zagrljaj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.