Temperatura skocila 🤗odahnula jutros 😁a valja izdrzat jos 10 dnaa,a sto se tice temp.ona mi padne dva prije,barem je tako do sad bilo...
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Temperatura skocila 🤗odahnula jutros 😁a valja izdrzat jos 10 dnaa,a sto se tice temp.ona mi padne dva prije,barem je tako do sad bilo…
Dva dana prije menge?
Meni na dan menge padne
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ff mi je oznacio o na 15dc
Sad mi valja ustanoviti koliko mi traje faza od o do m
Nadam se dovoljno dana, ni predugo ni premalo 🤞
Temperatura skocila 🤗odahnula jutros 😁a valja izdrzat jos 10 dnaa,a sto se tice temp.ona mi padne dva prije,barem je tako do sad bilo…
Dva dana prije menge?
Meni na dan menge padne
Da,od kad mjerim tako je.Cula sam da je potrebno bar 6 mjeseci mjerenja da bi se upoznati ciklus....I uvidjela neka odstupanja i razlika u mjesecima.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Dva dana prije menge?
Meni na dan menge padne
Da,od kad mjerim tako je.Cula sam da je potrebno bar 6 mjeseci mjerenja da bi se upoznati ciklus….I uvidjela neka odstupanja i razlika u mjesecima.
Da svakako
Treba sigurno par mjeseci
Staro-novi popis. Mi koje smo dobile, javite datume iduce M👍
Menga kasni:SVD- trebala dobiti 25.06.
Na čekanjuleptir2014- M najavljena za 09.07.
Kona13- M najavljena za 09.07.
pupetta- M najavljena za 12.07.
anabelaaaa- M najavljena za 19.07.
Maša25- M najavljena za 26.07
MAja1102- M najavljena za 28.07.
U novom su ciklusu:ancioo- 21.07.
Watson-28.07.
Hope- 29.07.
Doka1- 31 .07.
Sandricak- 01.08.
Andela111- 02.08
Zara01- 03./04.08.
Jagodica125 -03./04.08.
Uskoro nam se pridruzuju:Sanjarka88TinchicaPeaceLilyJavite sto treba izmjenit da budemo up to date😇
meni bi trebala doći 02.08. ...
tea_tea
👩🦰 27
🧔30
- 09.10 ➕ ❤️
Evo javljam se drage curke sa … kauča🤣 Naime… dosla mi je M i to u svom punom sjaju😅🤦♀️ uglavnom, provela sam predivno dan, spavala, lickala se kremicama, maskicama, uredila nokte, ma bas sam uzivala 👌 nisam nista posebno zbedirana, ja i dragi smo naravno potajno prizeljkivali plusic, ali kao sto je netko vec napisao - ovo nam je bio tek prvi mjesec gdje smo ciljano pratili plodne dane i uopce prestali koristit zastitu🥳 Tako da nisam tuzna. Nije ovaj mjesec, bude drugi🤷♀️ Sljedeca M je najavljena za 03.08.😇
Zao mi je, ali mi je drago sto imas super stav i drzi ga se. Vjeruj mi da je to od iznimne vaznosti. Bebica samo sto nije stigla, uzivaj sad malo u casi vina i cokoladi i onda mirno i hrabro u novi ciklus 🙏🏻❤ druzimo se i dalje i tu smo! 😊
Puppeta vidim da si ti za dobit skoro, ima kakvih simptomcica? 🤗
Cure, imate app preko koje mozete slikati O/lh trakice pa vam moze pomoci da odredite koje vam je jacine ta druga crtica za O..
Ova druga Femometar, https://ibb.co/QDy567F
Ja radila opet lh i i dalje je poz, tako da i ako nije test za T pozitivan, a da je bila O pokrili smo utorak, i jucerasnji dan 😁
Premda sam zbunjena i ne znam sta se desava u mom tijelu jer ginica kaze da je sve oke, ali hajd, vise bi voljela da M dode pa da krenemo s novim ciklusom i da se ne mucim vise po pitanju dal ce M doci ili nece.. 🤔🙄
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Evo javljam se drage curke sa … kauča🤣 Naime… dosla mi je M i to u svom punom sjaju😅🤦♀️ uglavnom, provela sam predivno dan, spavala, lickala se kremicama, maskicama, uredila nokte, ma bas sam uzivala 👌 nisam nista posebno zbedirana, ja i dragi smo naravno potajno prizeljkivali plusic, ali kao sto je netko vec napisao - ovo nam je bio tek prvi mjesec gdje smo ciljano pratili plodne dane i uopce prestali koristit zastitu🥳 Tako da nisam tuzna. Nije ovaj mjesec, bude drugi🤷♀️ Sljedeca M je najavljena za 03.08.😇
Zao mi je, ali mi je drago sto imas super stav i drzi ga se. Vjeruj mi da je to od iznimne vaznosti. Bebica samo sto nije stigla, uzivaj sad malo u casi vina i cokoladi i onda mirno i hrabro u novi ciklus 🙏🏻❤ druzimo se i dalje i tu smo! 😊
Prije nekoliko dana me par puta probolo u desnom jajniku, bila sam malo razdrazljiva i bradavice su me boljele. Sad nista od svega toga, osjecam se top i pokusavam ne razmisljati o simptomima tako da budem maksimalno opustena 😁😂
Baby P 03/21 💙
Prije nekoliko dana me par puta probolo u desnom jajniku, bila sam malo razdrazljiva i bradavice su me boljele. Sad nista od svega toga, osjecam se top i pokusavam ne razmisljati o simptomima tako da budem maksimalno opustena 😁😂
Koji si dpo? Pratis li bazalnu? Kad mislis piskit? 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji