Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    08. Srpanj 2020. 09:35

Snoopyiicaa

https://ibb.co/6PY5XhM
    https://ibb.co/1zjJ6Bd

Ženiceee jel ima sta? 😏🤔
    14ti dan od odnosa.. I za sad nemam vise uopce grceve kao da cu dobit mengu :O

I ja vidim nesto 🤞🤞👶🏼👶🏼👶🏼

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Pupa
    08. Srpanj 2020. 09:37

Drage ženice 😊 kakve simptome imate tijekom plodnih dana i na sam dan ovulacije? Osjećate li različite bolove iz mjeseca u mjesec? Postoje li mjeseci kad imate izraženije "tegobe"? Meni je ovaj mjesec nakon HSG-a nekako izraženije probadanje u trbuhu, lagani grčevi i pritisak na jednoj strani. Zna mi tako biti oko 2 dana, ali ovaj mjesec se nekako odužilo. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

anabelaaaa
    08. Srpanj 2020. 09:38

maša25

Snoopyiicaa

Ženiceee jel ima sta? 😏🤔

I ja vidim nesto 🤞🤞👶🏼👶🏼👶🏼

I ja na ovom drugom vidim sjenicu 🤗ponovi test za koji dan.Mozds rano uradjen.Koji ti je dan ciklusa?

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

watson009
    08. Srpanj 2020. 09:47

Leptir2014 s obzirom na oscilacije ciklusa ja bih ti svakako preporucila trakice ili folikulometriju, ja ne osjecam ovulaciju tj.nemam simptoma pa krecem iduci tjedan privatno na UZV radi ciljanih odnosa tj.pracenje rasta folikula.
    Sretno u lovljenju O 😎

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Silver Moon
    08. Srpanj 2020. 09:52

watson009

Leptir2014 s obzirom na oscilacije ciklusa ja bih ti svakako preporucila trakice ili folikulometriju, ja ne osjecam ovulaciju tj.nemam simptoma pa krecem iduci tjedan privatno na UZV radi ciljanih odnosa tj.pracenje rasta folikula.
    Sretno u lovljenju O 😎

Nema druge...Hvala i tebi  :D

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

Sandricak1
    08. Srpanj 2020. 10:07

Snoopyiicaa

Ženiceee jel ima sta? 😏🤔

Zenoo,ja vidim crticuu. Neko pita,koji ti je dan ciklusa ? 😍🥰🥰
    Jagodice draga,ne ocajavaj ,vec sledeći mesec je nas,mislim na sve nas . Hehehe 🥰🥰

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

valentina98
    08. Srpanj 2020. 10:35

Nemam mengu od 4mj, pisala sam vec, prestala sam pit pilule i ginica je rekla da je u redu da kaaasni zbog toga... Znam da je odnos bio 24.6 i danas je 14ti dan od odnosa.. Eto jedino po tome mogu znati dali je mozda rano jos za test pa je tako svijetlija crtica 🤷‍♀️ 
    Jao cureee, ne zelim se bas puno nadatiiii da se nebi razocarala :( napraviti cu opet za dva dana, znaci u petak😁 jedino sto danas nisam radila sa osjetljivim testom nego sa onim od 20mlU (kako se to vec pise/zove), mozda sam ipak trebala kupiti neki od 10mlU 🤔 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

anabelaaaa
    08. Srpanj 2020. 10:44

Snoopyiicaa

Nemam mengu od 4mj, pisala sam vec, prestala sam pit pilule i ginica je rekla da je u redu da kaaasni zbog toga… Znam da je odnos bio 24.6 i danas je 14ti dan od odnosa.. Eto jedino po tome mogu znati dali je mozda rano jos za test pa je tako svijetlija crtica 🤷‍♀️
    Jao cureee, ne zelim se bas puno nadatiiii da se nebi razocarala :( napraviti cu opet za dva dana, znaci u petak😁 jedino sto danas nisam radila sa osjetljivim testom nego sa onim od 20mlU (kako se to vec pise/zove), mozda sam ipak trebala kupiti neki od 10mlU 🤔

Onda najbolje sacekat jos malo pa ponoviti..Sta da ti kazem,sve smo slicne po pitanju simtpma, I najmanjem se radujemo ali sta bi da nije bar te radosto u toku ciklusa dok cekamo plusice. Probaj se opustit, kako kazu,desi se kad se najmanje ocekuje  ❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sandricak1
    08. Srpanj 2020. 10:52

Snoopyiicaa

Nemam mengu od 4mj, pisala sam vec, prestala sam pit pilule i ginica je rekla da je u redu da kaaasni zbog toga… Znam da je odnos bio 24.6 i danas je 14ti dan od odnosa.. Eto jedino po tome mogu znati dali je mozda rano jos za test pa je tako svijetlija crtica 🤷‍♀️

Tačno ,zaboravila sam da si to pisala. 🤭🤗 
    Ajde drzim ti fige da počne da tamni.  🤗🤗

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

pupetta
    08. Srpanj 2020. 11:30

Pupa

Drage ženice 😊 kakve simptome imate tijekom plodnih dana i na sam dan ovulacije? Osjećate li različite bolove iz mjeseca u mjesec? Postoje li mjeseci kad imate izraženije "tegobe"? Meni je ovaj mjesec nakon HSG-a nekako izraženije probadanje u trbuhu, lagani grčevi i pritisak na jednoj strani. Zna mi tako biti oko 2 dana, ali ovaj mjesec se nekako odužilo.

Meni kako koji mjesec, ali recimo da su mi najcesci simptomi O tupa bol u jajniku i rastezljiva sluz kao bjelanjak. Sluz mi zna biti 2, mozda 3dana, ali bol u jajniku najcesce jedan.

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.