Cure, imate app preko koje mozete slikati O/lh trakice pa vam moze pomoci da odredite koje vam je jacine ta druga crtica za O..
Ova druga Femometar, https://ibb.co/QDy567F
Ja radila opet lh i i dalje je poz, tako da i ako nije test za T pozitivan, a da je bila O pokrili smo utorak, i jucerasnji dan 😁
Premda sam zbunjena i ne znam sta se desava u mom tijelu jer ginica kaze da je sve oke, ali hajd, vise bi voljela da M dode pa da krenemo s novim ciklusom i da se ne mucim vise po pitanju dal ce M doci ili nece.. 🤔🙄
Pratis li bazalnu?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure, imate app preko koje mozete slikati O/lh trakice pa vam moze pomoci da odredite koje vam je jacine ta druga crtica za O..
Ja radila opet lh i i dalje je poz, tako da i ako nije test za T pozitivan, a da je bila O pokrili smo utorak, i jucerasnji dan 😁
Premda sam zbunjena i ne znam sta se desava u mom tijelu jer ginica kaze da je sve oke, ali hajd, vise bi voljela da M dode pa da krenemo s novim ciklusom i da se ne mucim vise po pitanju dal ce M doci ili nece.. 🤔🙄
Pratis li bazalnu?
Ne.. Iskreno ne znam ni kad ni kako se bazalna prati🤔
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sanjarka88 ne pratim bazalnu i ne koristim lh trakice, to bi me samo opteretilo dodatno pa se nisam odlucila na taj korak. 10 dpo mi je danas, a piskit cu kad M zakasni par dana. Iskreno ne da mi se hvatati neke kvazi sjenice i misliti se je li T ili nije. Prije 2 mjeseca sam piskila kad mi je kasnila 5 dana i bio je -, a prosli mjesec mi je M dosla tocno u dan tako da nisam ni stigla piskiti. Imam 2 spremna testa pa cemo vidjeti 😁🙏🏻
Baby P 03/21 💙
Sanjarka88ne pratim bazalnu i ne koristim lh trakice, to bi me samo opteretilo dodatno pa se nisam odlucila na taj korak. 10 dpo mi je danas, a piskit cu kad M zakasni par dana. Iskreno ne da mi se hvatati neke kvazi sjenice i misliti se je li T ili nije. Prije 2 mjeseca sam piskila kad mi je kasnila 5 dana i bio je -, a prosli mjesec mi je M dosla tocno u dan tako da nisam ni stigla piskiti. Imam 2 spremna testa pa cemo vidjeti 😁🙏🏻
Svaka cast 😊
Pratis li bazalnu?
Ujutro prije dizanja mjeris temp, svako jutro u približno isto vrijeme da bi rezultat bio valjan
Mene Bazalna ne opterećuje, a ni lh
Bas mi pomazu da saznam kad mi je o, a mislim da ce mi trebat uz dvoje djece da znam kad da gađam 😅
Mene citavo jutro prati mucnina,neke cudne boli u dodjem dijelu stomaka I povremeno probadanje u lijevom jajniku.Mozda je neka upala.Nije li rano za sipmtome jos ?Deveti dan od ovulacije. Da napomenem,ne umisljam simptome 😁na poslu sam,a sef je toliko naporan da smo citav dan u nekom poslu I nisam imala vremena misliti na T.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Mene citavo jutro prati mucnina,neke cudne boli u dodjem dijelu stomaka I povremeno probadanje u lijevom jajniku.Mozda je neka upala.Nije li rano za sipmtome jos ?Deveti dan od ovulacije. Da napomenem,ne umisljam simptome 😁na poslu sam,a sef je toliko naporan da smo citav dan u nekom poslu I nisam imala vremena misliti na T.
Nije rano
Drzim 🤞 da se nesto kuha
Pratis li bazalnu?
Ujutro prije dizanja mjeris temp, svako jutro u približno isto vrijeme da bi rezultat bio valjan
Ja sam jos primjetila,ako sam lose spavala ili ustajala nocu u WC,temperaturq je bila visocija nego kad spavam u komadu..Znaci,cim ujutro otvoris oci,bez ustajanja,toplomjer u usta, bez naglih pokreta. Ako sam ustala, samo nakon pet min temp.se razlikovala za 0.2,0,3.tako da se bas mora voditi racuna da se pravilno unese u grafikon.A uz temp.naravno pratiti sluz,to je najbolja kombinacija I mislim da nema omaske.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji