Jutro zenica…Da I ja prijavim danas pad temperature, ispod cover linije,semi dan od ovulacije I od jucer blagi bijeli iscjedak,malo gusci.Moze li to znaciti sta ,🤗Ne smijem se I nadati ni radovati vise,jer mi je presjek na grafikoni bio prilicno rano,kao da se ovulacija desila 9 dan ciklusa.Ne znam da li je to premalo vremena prve faze.Sta vi mislite?A da napomeenm da je prosla menstr trajala samo dva dana, a plodni su nastupili skoro dan od tog blagogo curenja.
Pad temp zvuci obecavajuce
Prati dalje, ako se sutra opet podigne odlicno 🙌
Hocu,pratim je vec 3 mjeseca I pokazalo se kao najbolja metoda za pracenje ciklusa,meni definitivno. Javim sta se desava dalje
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ja sam bas sad narucila lh trakice 40 osjetljivost
Na ovima od 25 uvik imam vidljivu testnu trakicu pa bas zbunjuje
Sad sam imala pik 3 dana, mislim mozda imam jos nemam vise trakica 😅
No uzet cu prvi dan pika kao relevantan jer mi se dan posli i temp povisila
Uz lh trakice bilo bi dobro mjerit i temp jer sam porast lh ne znaci da je bila 0, dok skok temp je siguran pokazatelj
Ugl dobro je pratit paralelno
Jer kad temp poraste 0 je vec prosla
Daj mi reci, koliko ti temp oscilira?
Kona prije o bude oko 36-2,3, nakon od ide na 36. 5-36.7 a tamo nakon cca 20dc 36. 8,9
Tebi?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
S tim da ja bazalnu mjerim u ustima
Ispod pazuha je - 0.3
Jutro zenica…Da I ja prijavim danas pad temperature, ispod cover linije,semi dan od ovulacije I od jucer blagi bijeli iscjedak,malo gusci.Moze li to znaciti sta ,🤗Ne smijem se I nadati ni radovati vise,jer mi je presjek na grafikoni bio prilicno rano,kao da se ovulacija desila 9 dan ciklusa.Ne znam da li je to premalo vremena prve faze.Sta vi mislite?A da napomeenm da je prosla menstr trajala samo dva dana, a plodni su nastupili skoro dan od tog blagogo curenja.
Hocu,pratim je vec 3 mjeseca I pokazalo se kao najbolja metoda za pracenje ciklusa,meni definitivno. Javim sta se desava dalje
Nisi do sada zabilježila takav pad?
28 dana, ponekad 29….
To je ok, vjerovatno ti i je o oko 14dc
No nikad se ne zna, bolje provjeriti
Ja sam bas sad narucila lh trakice 40 osjetljivost
Na ovima od 25 uvik imam vidljivu testnu trakicu pa bas zbunjuje
Sad sam imala pik 3 dana, mislim mozda imam jos nemam vise trakica 😅
No uzet cu prvi dan pika kao relevantan jer mi se dan posli i temp povisila
Uz lh trakice bilo bi dobro mjerit i temp jer sam porast lh ne znaci da je bila 0, dok skok temp je siguran pokazatelj
Ugl dobro je pratit paralelno
Jer kad temp poraste 0 je vec prosla
Daj mi reci, koliko ti temp oscilira?Kona prije o bude oko 36-2,3, nakon od ide na 36. 5-36.7 a tamo nakon cca 20dc 36. 8,9
Tebi?
Nisam nikada do sada mjerila, poceti cu od ovog ciklusa
👦2012💙
Nisi do sada zabilježila takav pad?
Nikad do sada,svaki put u drugoj fazi iza ovulacije je bila konstantno ista,I povisena a sad je pala na 36.4,kakva bude u vrijeme pmsa I malo iza.Pa vidjecemo...
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Evo javljam se drage curke sa ... kauča🤣 Naime... dosla mi je M i to u svom punom sjaju😅🤦♀️ uglavnom, provela sam predivno dan, spavala, lickala se kremicama, maskicama, uredila nokte, ma bas sam uzivala 👌 nisam nista posebno zbedirana, ja i dragi smo naravno potajno prizeljkivali plusic, ali kao sto je netko vec napisao - ovo nam je bio tek prvi mjesec gdje smo ciljano pratili plodne dane i uopce prestali koristit zastitu🥳 Tako da nisam tuzna. Nije ovaj mjesec, bude drugi🤷♀️ Sljedeca M je najavljena za 03.08.😇
Evo javljam se drage curke sa … kauča🤣 Naime… dosla mi je M i to u svom punom sjaju😅🤦♀️ uglavnom, provela sam predivno dan, spavala, lickala se kremicama, maskicama, uredila nokte, ma bas sam uzivala 👌 nisam nista posebno zbedirana, ja i dragi smo naravno potajno prizeljkivali plusic, ali kao sto je netko vec napisao - ovo nam je bio tek prvi mjesec gdje smo ciljano pratili plodne dane i uopce prestali koristit zastitu🥳 Tako da nisam tuzna. Nije ovaj mjesec, bude drugi🤷♀️ Sljedeca M je najavljena za 03.08.😇
Zao mi je, ali mi je drago sto imas super stav i drzi ga se. Vjeruj mi da je to od iznimne vaznosti. Bebica samo sto nije stigla, uzivaj sad malo u casi vina i cokoladi i onda mirno i hrabro u novi ciklus 🙏🏻❤ druzimo se i dalje i tu smo! 😊
Baby P 03/21 💙
Evo samo da vam javim da sam nakon one sjene na testu ipak danas dobila. Ovo je vec drugi put da mi se to dogodilo. Ne znam jel vi imate iskustva s lažnim sjenama?
Sortiraj odgovore
Najstariji