Nina23 ma mislim da je to normalno iskreno evo ja isto pisala da sam neki dan čula za jednu trudnoću koja se dogodila preko pogleda doslovno i to isto od njih bilijon da bar nije jedan oplodio 🤣🤣🤣 strašno… Al ko zna sta im sve utječe pa kad vidim sta sve moze bit problem nije ni čudno sta nekima treba preko 2 god za ostvarit trudnoću a nekom odmah..
Mama_andjela ova tvoja situacija je bas specifična 🥴🥴 jako jako jakoooo Teska, sam čini izgubiti bebu u tim mjesecima i da nitko okoo tebe nema dijete je koma a kamoli jos kad ti je sestra trudna ALI ja zaista vjerujem da nesto postoji jače od svega i da za sve postoji razlog jednostavno to nekako moram vjerovat jer mi je inače sve preokrutno 😘
Da, bas tako. Trudim se da se ne obazirem na to, a i sestra neko vrijeme nije htjela da mi pise j prica o svojoj trudnoci, onda sam ja pocela da zapitkujem jer mi je fakat bilo drago i sve me interesovalo, kao da je moja T, pogotovo sada kad je beba tu, ma nema dana da ne dobijem bar 5 slika i 2 video snimka. Javi se i ljubomora nekad al ae trudin da je to sto manje, nekako se bojim ako bude previse ljubomore da cu ja svoju srecu teze docekati🙂🙂
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Ja poznajem bracni par koji su skupa 20 godina, sretni, ispunjeni, putuju, uvijek sam zamisljala da imam takav odnos s muzem. Ali nemaju djece, i jednom slucajno ona sama menj prica o djeci i kaze eto on nije mogao imati dijete, i ja kaze prihvatim to. I govorio joj da ga napusti, ona nije ni pomisljala na to, planirala i umjetnu oplodnju, al sam se kaze predomislila, raznisljam Bog nam je dao tako i mozda kaze ne bih ni bila sretna da imam dijete, mozda me Bog sacuvao neke patnje, nekih problema. Jednostavno su prihvatili to, i iskreno se vole. Neko bi vjerovatno otisao od covjeka ili zene koji se ne mogu ostvariti kao roditelji, ali samo pravi ostaju.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Trudnice🤰:
Nikki777 ➕
Allie ➕
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Atina25 25.09. - 1 dan ❤️
Lunamoon 27.09. - 3 dana ❤️
Nanaj 28.09. - 4 dana ❤️
Marta96 28.09. - 4 dana ❤️
Lavica168 30.09. - 6 dana ❤️
Njezna_duša 30.09. - 6 dana ❤️
🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂
Visibaba 1.10. - 7 dana ❤
Gaga88 3.10. - 9 dana ❤
Mama_andjela 6.10. - 12 dana ❤️
Ex_inna 7.10. - 13 dana ❤️
Ameliee 8.10. - 14 dana ❤️
Zoeeuzoee 8.10. - 14 dana ❤️
🍂 ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
Buhtlica 10.11.- 47 dana ❤️
Kamilica…
Sorgi…
Samo ja…
BlairWaldorf…
Malina_30..
Jutrooo curee Atina, ti si blizu, i drzim fige da se kod tebe tamo dolje sprema iznenadjenje
.
Allie, posto se nisi vise javljala, nadam se da si dobro, i da ces proci sa sto manje mucnina i povracanja, da ce to biti ugodna trudnoca odd samog starta. Cuvaj se, i javi kad mognes
.
Amelie u mislima si nam.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Atina25 kad ćeš piškiti? Ima kakvih naznaka plusića?
Mama_andjela jesi ulovila O??
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta96, malkice sam provjeravala cerviks i posto se nisam najbolje snasla, to veče mi je naznake dala sluz koja je ostala na prstu, bila je kao bjelance, ljepljiva, sto mi je oznacilo da je ovulacija tu negdje, taj dan sam imala odnos i tu vecer, a takodjer i vecer prije sam imala ali sam odmah ustala i otisla na wc, zaboravila da su mi plodni dani Mislim, med sestra kaze da malo odlezim nakon odnosa, madam mislim da i to nema veliku svrhu, tako da sam citala iskustva da nema veze iako odes odmah u wc nakon odnosa, da ipak ostane nesto unutra. Pa tako da cemo vidjeti, ne nadam se mnogo, trenutno me samo probada u desnom dijelu zdjelice i imam iscjedak standardno.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Marta96, malkice sam provjeravala cerviks i posto se nisam najbolje snasla, to veče mi je naznake dala sluz koja je ostala na prstu, bila je kao bjelance, ljepljiva, sto mi je oznacilo da je ovulacija tu negdje, taj dan sam imala odnos i tu vecer, a takodjer i vecer prije sam imala ali sam odmah ustala i otisla na wc, zaboravila da su mi plodni daniMislim, med sestra kaze da malo odlezim nakon odnosa, madam mislim da i to nema veliku svrhu, tako da sam citala iskustva da nema veze iako odes odmah u wc nakon odnosa, da ipak ostane nesto unutra. Pa tako da cemo vidjeti, ne nadam se mnogo, trenutno me samo probada u desnom dijelu zdjelice i imam iscjedak standardno.
To koliko brinemo o tome kad se ustati ili ležati, nema uopće veze.. Jer nekome "malo pobjegne" i to jednom u mjesecu pa se primi hehe.
😁
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta96, malkice sam provjeravala cerviks i posto se nisam najbolje snasla, to veče mi je naznake dala sluz koja je ostala na prstu, bila je kao bjelance, ljepljiva, sto mi je oznacilo da je ovulacija tu negdje, taj dan sam imala odnos i tu vecer, a takodjer i vecer prije sam imala ali sam odmah ustala i otisla na wc, zaboravila da su mi plodni daniMislim, med sestra kaze da malo odlezim nakon odnosa, madam mislim da i to nema veliku svrhu, tako da sam citala iskustva da nema veze iako odes odmah u wc nakon odnosa, da ipak ostane nesto unutra. Pa tako da cemo vidjeti, ne nadam se mnogo, trenutno me samo probada u desnom dijelu zdjelice i imam iscjedak standardno.
To koliko brinemo o tome kad se ustati ili ležati, nema uopće veze.. Jer nekome "malo pobjegne" i to jednom u mjesecu pa se primi hehe.
😁
Daa, i ja sam procitala bas takvih slucajeva. A zene se ponekad forsiraju, leze po sat vremena, pa dizu noge, svasta nesto Ja sam prvu vecer otisla odmah u wc, tusiranje, i kad sam legla sjetih se sta sam uradila
Drugu noc sam odlezala pet minuta za svaki slucaj. Pa hajde ga znaj sad, kako bude neka bude.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
😁
Daa, i ja sam procitala bas takvih slucajeva. A zene se ponekad forsiraju, leze po sat vremena, pa dizu noge, svasta nestoJa sam prvu vecer otisla odmah u wc, tusiranje, i kad sam legla sjetih se sta sam uradila
Drugu noc sam odlezala pet minuta za svaki slucaj. Pa hajde ga znaj sad, kako bude neka bude.
Tak i ja nekad radim, pa si mislim koliko se opterećujem spermići odustanu 😂
Jučer u 3 popodne mi neda vrag mira i napravim onu trakicu.. Naravno da ju sad čuvam 😂😂 onak se skroz lagana druga crtica vidi, tj sjena, skoro da i ne primjetis pa ne mogu ni slikati 🙈 ali te trakice nemaju evaporacijske koliko znam tj ne mogu pokazati crticu nikakvu bezveze.. A sad ne znam, bilo mi je jučer 5 dana do M..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta96 Koju trakicu si radila? Ako se sjena vidi onda je to to :) barem i malo, još ako je 3 popodne da nije prvi urin to je extra dobar znak. Ja ne znam kad mi m treba doć, taj datum sam bubula jer mi je dr na uzv rekao da mi O kasni i onda sam nekako po tome računala al lako moguće da je npr datum očekivane i 28.9,kasnije od toga ne vjerujem jer mi ciklus nikad nije bio duži od 32 dana. Jesi ponovila trakicu jutros možda?
Šta se tiče noge u zrak i te fore,ja sam odustala od toga jer ako ima dobrih trebaju stići,koliko je spermija u toj tekućini brdooooo i jedan samo je dovoljan za oplodnju ako on valja mozes radit sta oćeš on će stić do cilja..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Marta96 Koju trakicu si radila? Ako se sjena vidi onda je to to :) barem i malo, još ako je 3 popodne da nije prvi urin to je extra dobar znak. Ja ne znam kad mi m treba doć, taj datum sam bubula jer mi je dr na uzv rekao da mi O kasni i onda sam nekako po tome računala al lako moguće da je npr datum očekivane i 28.9,kasnije od toga ne vjerujem jer mi ciklus nikad nije bio duži od 32 dana. Jesi ponovila trakicu jutros možda?
Šta se tiče noge u zrak i te fore,ja sam odustala od toga jer ako ima dobrih trebaju stići,koliko je spermija u toj tekućini brdooooo i jedan samo je dovoljan za oplodnju ako on valja mozes radit sta oćeš on će stić do cilja..
Naručila sam iz Futunatura trakice za rano otkrivanje.. Makar na njima pise vec od 1 dana izostanka 😂 ali ne nadam se previse jer su mi i prosli mj isto tako, za 2 dana je bila crtica vidljivija, a onda sam dobila M točnu u dan.
Rekla mi je Bety da hcg više raste prema večeri, a ne ujutro kako se vjeruje pa sam zato radila popodne. 🙈 Ne znam, nadam se da bude nešto, a bojim se razočarati 🤷♀️
E da to je problem, meni je isto znala kasniti O po tj dana, ali sam uvijek to znala kad su mi izražene.. Nadam se da ti nećeš dočekati M 😁😋
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji