Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    24. Rujan 2021. 14:53

buhtlica23

Kamilica 🌅

Di ste cure 🤗🌞 Petaaak jeeee 🥳🥂

Atinanismo pokrili nista ovaj mjesec, nismo se nijednom seksali 😅a prosli mjesec smo samo jednom, tako da nam seksualni zivot nije bas uzbudljiv🙈 ja nemam libido, pa se ne zelim tjerati ni na šta. Bas nemam nikakvu zelju. 🤷🏼‍♀️ Kod tebe kakvo je stanje? Jeste pokrili oko ovulacije? 🤗
    Visibabanema na čemu, svaka čast sto ne pušiš i ne piješ 👏🤗
    Buhtlicakoristis čašice za mengu? 😳Ja ne mogu ni tampon ugurati 🙈😅
    Samoja6slažem se da ne treba nista na silu, samo zato jer je ovulacija. Po meni onda i ne moze biti neki dobar rezultat.🤷🏼‍♀️
    Ljubomoraslazem se s mamom andjela da vam ljubomora samo skodi. Ja je iskreno ne osjećam u toj mjeri da zavidim svakoj koja ima dijete, niti gledam toliko drugu djecu. Eto nekidan smo bili na jednom krstenju, i ja sam vise zavidjela zeni koja je pricala kako putuje svijetom, nego mami krstene bebe na bebi 😅to ne znaci da ne zelim dijete, nego mi nije to tolika opsesija. 🤷🏼‍♀️☺️
    Bebica 92 je jos jedan troll 😂 samo upadne sa: ja zelim jako bebu 😂😂😂
    Lunamoon di si ti? 😳🤗

Jutros je moja prijateljica rodila drugu bebu. I bas sam sretna zbog nje. Ima skoro 40. Nikad nije kasno.☺️ I iskreno, ne osjećam nimalo ljubomoru, bas sam sretna zbog nje. A mene ceka ono sto je meni sudjeno. S bebom ili bez, zivot je lijep.🤷🏼‍♀️☺️

Lavica, mama andjela, ex Inna, Inna, Blair….🤗🤗🤗
    Zelim svima lijep vikend! 🤗🌊🏖️🌞🥂💗

Da da od kad koristim preporodila sam se i mogu bolje popratiti ciklus. Imam uzasne osipe od ulozaka a tamponi su mi nezgodni kad idem na wc svakj put mjenjat a kad sam na poslu uzas tako da mi je ovo milina. Iako prvih par mj mi je bilo uzas nisam znala staviti i bolilo me i znalo mi je procuriti kad ne stavim dobro. Onda sam odlucila malo bolje istraziti o tome i skontala kako staviti bez problema. Takoder u ljeto milina posto mozes na kupanje bez previse panike. Nisam opterecena oko toga posto znam da mogu na wc normalno i da ce izdurati i po 6-7 sati bez problema 3 dan mogu i duze posto je krvarenje oskudnije. Tako da od mene samo pohvale i jedan veliki ➕.

I ja ju koristim,odlična stvar.Treba vrijeme da se navikneš,ali meni je zakon,tampone nisam nikad mogla a čašica mi je odlična 🙃

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

buhtlica23
    24. Rujan 2021. 15:39

Visibaba07

buhtlica23

Kamilica 🌅

Di ste cure 🤗🌞 Petaaak jeeee 🥳🥂

Atinanismo pokrili nista ovaj mjesec, nismo se nijednom seksali 😅a prosli mjesec smo samo jednom, tako da nam seksualni zivot nije bas uzbudljiv🙈 ja nemam libido, pa se ne zelim tjerati ni na šta. Bas nemam nikakvu zelju. 🤷🏼‍♀️ Kod tebe kakvo je stanje? Jeste pokrili oko ovulacije? 🤗
    Visibabanema na čemu, svaka čast sto ne pušiš i ne piješ 👏🤗
    Buhtlicakoristis čašice za mengu?

Da da od kad koristim preporodila sam se i mogu bolje popratiti ciklus. Imam uzasne osipe od ulozaka a tamponi su mi nezgodni kad idem na wc svakj put mjenjat a kad sam na poslu uzas tako da mi je ovo milina. Iako prvih par mj mi je bilo uzas nisam znala staviti i bolilo me i znalo mi je procuriti kad ne stavim dobro. Onda sam odlucila malo bolje istraziti o tome i skontala kako staviti bez problema. Takoder u ljeto milina posto mozes na kupanje bez previse panike. Nisam opterecena oko toga posto znam da mogu na wc normalno i da ce izdurati i po 6-7 sati bez problema 3 dan mogu i duze posto je krvarenje oskudnije. Tako da od mene samo pohvale i jedan veliki ➕.

I ja ju koristim,odlična stvar.Treba vrijeme da se navikneš,ali meni je zakon,tampone nisam nikad mogla a čašica mi je odlična 🙃

Pa da a i to sto Kamilica kaze usteda samo takva 😁 jedna casica se moze 3 godine koristiti. Ja imam dvije, tako mi je lakse, super je sto uz njih imas i vrecice  za spremit ih. 
    Kamilica vjeruj mi na rijec kad je dobro stavis ne ide nigdje 😅  ne moze ispast ni da zelis hahah. E sad za stavljanje mi je trebalo malo vremena,ali kad sam naučila traje 2 sekunde. Uz to manji su bolovi i ne osjetis je dok sam ja tampon  koliko god ga ugurala uvijek sam ga osjetila haha 🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Kamilica ♡
    24. Rujan 2021. 16:10

A kako znas da si je dobro stavila? 😅🙈

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

buhtlica23
    24. Rujan 2021. 16:31

Kamilica 🌅

Ma jednostavno znas hahah 🤣🤣 kad je ne stavis dobro isto znas hahaha 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Visibaba07
    24. Rujan 2021. 16:37

Kamilica 🌅

Ako ju ne staviš dobro,osjetiš ju (barem ja) a ako ju staviš dobro ništa ne osjetiš,koji put zaboravim da ju imam 🙃

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Kamilica ♡
    24. Rujan 2021. 17:28

I ne procuri nista? Ne morate staviti ulozak? 

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Visibaba07
    24. Rujan 2021. 18:02

Ne,ja sam u početku stavljala dnevni uložak upravo iz straha od curenja,ali to mi se rijetko dogodilo samo ako ju nisam dobro namjestila..
    Ja sam bila jako skeptična prema tome,iskreno nisam kupila prvu,dobila sam ju na nekoj promociji ali odgovara mi skroz,kasnije sam kupila još jednu istu.
    Mislim da je i to bitno,postoje različite veličine i oblici,ne paše svakoj ženi svaka.
    Inače ima na netu detaljna uputa kako znati koju veličinu odabrati,mjeri se cerviks itd..ima grupa na fejsu menstrualne čašice iskustva tako nekako..pa ako nekog zanima tamo se mogu naći detaljne upute o svemu..:)

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Kamilica ♡
    24. Rujan 2021. 18:22

Hvala visibaba i buhtlica na informacijama 🤗

Atina25
    24. Rujan 2021. 19:29

Cure ja popizdila isla kupit novi test vise jer je onaj ujutro nanervirao i u roku keks plus ko kuća😳😳
    https://ibb.co/F0Qkn3n
    Jedini mj u kojem nisam trakice koristila i gdje nisam imala pojma nista i eto,očito kod mene to tako bolje ili sam ja krivo cijelo vrijeme radila i gađala kad je bilo kasno.. i dalje sam jos malo potresena mislim da sanjam nadam se da se neću probuditi😅😅

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Mama_andjela
    24. Rujan 2021. 19:31

Cure, sto se tice te menstrualne casice i ja imam strah od tog, nisam ni pomisljala da ju uzmem. Tampon takodjer nikad nisam stavljala, ja standardno, nakupujem ulozaka i tj to. 🤭🤭
    .
    A sto se tice sexa, smijala sam se dok sam citala vas i kontam zar sam ja jedina koja ima zelju za tim. Uopsteno moj muz kaze kao da sam ja musko a on zensko🤣 on puno radi, po 12, 13 sati, i nije kuci stqlno i zazeli se i on, al jednostavno nekad dodje vikend kad ne moze od umora i sve zbrke u glavi. Pa mi cesto kaze, da mi je dozivjeti da ti kao neke zene kazes kako te voli glava😅😅😅
    Samo sam jednom odbila, prije 6 mjeseci i to kad sam dobila cistu, toliko me je boljelo, opisati ne mogu, i nakon porodjaja nismo 40 dana. A ovo ostalo, ja sam uvijek za 🤣🤣🤣Nqdam se da nisam jedina ovdje takva, a vjerovatno to i s godinama prolazi pomalo  tako da ne mora znaciti uopste da cu ovakva biti za 5godina, pogotovo kad djeca dodju..

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.