Marta ponovi sutra ili prekosutra moglo bit to bit to 👍🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Maaartaa, drzim figice da je to to
.
Ina85, drago mi je da si nam se javila. Nadam se da ce ovaj mjesec biti plusic i da krenes sa bockanjem, To ce izaci na dobro, vidjeti ces s Bozijom pomoci.
.
Atina, sledeci puta u casicu pisnes i nemas brige, i ja uvijek tako. Onako bih mozda promasila i sl, a ovako bas se koncentrisem i lagaaano proucavam.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Joj cure bas vam hvala, bas bi bila sretna da je, al evo uopće se bojim nadati.. 🤷♀️
Jos kad hodam po stepenicama osjetim cicke kak me bole (nemas ih šta vidjeti, al bole ko velike 😂)
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Di ste cure 🤗🌞 Petaaak jeeee 🥳🥂
---
Atina nismo pokrili nista ovaj mjesec, nismo se nijednom seksali 😅a prosli mjesec smo samo jednom, tako da nam seksualni zivot nije bas uzbudljiv🙈 ja nemam libido, pa se ne zelim tjerati ni na šta. Bas nemam nikakvu zelju. 🤷🏼♀️ Kod tebe kakvo je stanje? Jeste pokrili oko ovulacije? 🤗
Visibaba nema na čemu, svaka čast sto ne pušiš i ne piješ 👏🤗
Buhtlica koristis čašice za mengu? 😳Ja ne mogu ni tampon ugurati 🙈😅
Samoja6 slažem se da ne treba nista na silu, samo zato jer je ovulacija. Po meni onda i ne moze biti neki dobar rezultat.🤷🏼♀️
Ljubomora slazem se s mamom andjela da vam ljubomora samo skodi. Ja je iskreno ne osjećam u toj mjeri da zavidim svakoj koja ima dijete, niti gledam toliko drugu djecu. Eto nekidan smo bili na jednom krstenju, i ja sam vise zavidjela zeni koja je pricala kako putuje svijetom, nego mami krstene bebe na bebi 😅to ne znaci da ne zelim dijete, nego mi nije to tolika opsesija. 🤷🏼♀️☺️
Bebica 92 je jos jedan troll 😂 samo upadne sa: ja zelim jako bebu 😂😂😂
Lunamoon di si ti? 😳🤗
---
Jutros je moja prijateljica rodila drugu bebu. I bas sam sretna zbog nje. Ima skoro 40. Nikad nije kasno.☺️ I iskreno, ne osjećam nimalo ljubomoru, bas sam sretna zbog nje. A mene ceka ono sto je meni sudjeno. S bebom ili bez, zivot je lijep.🤷🏼♀️☺️
---
Lavica, mama andjela, ex Inna, Inna, Blair….🤗🤗🤗
Zelim svima lijep vikend! 🤗🌊🏖️🌞🥂💗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Marta drzim fige da je to to 🤞🤰🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilica možda malo glupo pitanje sorry, al šta ti kaže partner za ne uopće imat seks, ja te kuzim, ali znam i kakvi su muski i moj nekad zna puhat kako mi se neda
Imala sam period kad sam se bila uzasno zdebljala i hrpu stresa oko nekih stvari u obitelji i to mi nije bilo na kraj pameti, čak sam mu jednom rekla nek si nađe neku da mene pusti na miru grozno.. Imam osjećaj da otkad radimo na bebi da se to malo popravilo, nije savrseno jer se hrpa stvari treba poklopit, npr ovaj mj nemam pojma kad je bila O i bili su nam gosti 7 dana tako da nismo mogli ali smo se 4 dana za redom nakon O i bilo nam je super.
Znam hrpu žena koje piju maca prah za libido i kažu da totalno pomaže.
Da ti najiskrenije kažem i ja zavidim ovima sta putuju svijetom i usmjere život na to, ali nije ni to lako, treba imat posao gdje mozes dovoljno zaraditi,uzeti go i slično, ja jedva uzmem ljeti i zimi 2 tj i to je to..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Atina nije glupo pitanje, bas je logično 😅 on nekad u sali kaze da smo k'o cimeri 🙈 on jaaako tesko pokazuje emocije, za razliku od mene, i nece nikad rec ako ga nesto muči. Znam da mu fali seks, ipak je muško. Ali nece me nikad nagovarati, duriti se, ili mi nabijati krivnju ako ja ne mogu. Nije taj tip.🤷🏼♀️ Ali otkad smo poceli raditi na bebi, ja sam bas forsirala te dane, i njemu se to nije svidjelo, jer ni on ne voli kad je sve isforsirano. Nije opusten kao ni ja. Vjerujem da vam je bilo lijepo jer nije bilo pritiska. Ja iskreno na ovim forsiranim pokusajima nisam uopće uzivala. Ne znam za vas, ali mi nismo imali period kad smo rekli: ajmo sad probat a da ne pazimo, bez gledanja plodnih dana. Nego doslovno iz toga da smo pazili smo presli u ovo forsiranje. Pa se ni on ni ja nismo dobro snasli. A forsirat sam pocela kad mi je doslo do mozga da nemam bas puno vremena. Iskreno da sam mladja od 35, ne bi se forsirala. Mladja od 30 da ne govorim. 😅
Ja sam prije puno putovala, i bas mi fali. Ne kazem da se mora non stop. Ali jednom godišnje se moze priustiti otici negdje na 6-7 dana. 🤷🏼♀️Mi ne idemo na zimovanja, na ljetovanja takodjer jer zivimo na moru. Tako da se zazelim negdje izvan granica Hrvatske otici. ☺️
S djecom je puuuno teze, zato cure putujte i uzivajte dok ste mlade i bez obaveza. Naravno, ako vam je to gušt.☺️
Atina oces i iduci ciklus bez trakica, ili? ☺️
Di ste cure 🤗🌞 Petaaak jeeee 🥳🥂
—
Atinanismo pokrili nista ovaj mjesec, nismo se nijednom seksali 😅a prosli mjesec smo samo jednom, tako da nam seksualni zivot nije bas uzbudljiv🙈 ja nemam libido, pa se ne zelim tjerati ni na šta. Bas nemam nikakvu zelju. 🤷🏼♀️ Kod tebe kakvo je stanje? Jeste pokrili oko ovulacije? 🤗
Visibabanema na čemu, svaka čast sto ne pušiš i ne piješ 👏🤗
Buhtlicakoristis čašice za mengu? 😳Ja ne mogu ni tampon ugurati 🙈😅
Samoja6slažem se da ne treba nista na silu, samo zato jer je ovulacija. Po meni onda i ne moze biti neki dobar rezultat.🤷🏼♀️
Ljubomoraslazem se s mamom andjela da vam ljubomora samo skodi. Ja je iskreno ne osjećam u toj mjeri da zavidim svakoj koja ima dijete, niti gledam toliko drugu djecu. Eto nekidan smo bili na jednom krstenju, i ja sam vise zavidjela zeni koja je pricala kako putuje svijetom, nego mami krstene bebe na bebi 😅to ne znaci da ne zelim dijete, nego mi nije to tolika opsesija. 🤷🏼♀️☺️
Bebica 92 je jos jedan troll 😂 samo upadne sa: ja zelim jako bebu 😂😂😂
Lunamoon di si ti? 😳🤗
—
Jutros je moja prijateljica rodila drugu bebu. I bas sam sretna zbog nje. Ima skoro 40. Nikad nije kasno.☺️ I iskreno, ne osjećam nimalo ljubomoru, bas sam sretna zbog nje. A mene ceka ono sto je meni sudjeno. S bebom ili bez, zivot je lijep.🤷🏼♀️☺️
—
Lavica, mama andjela, ex Inna, Inna, Blair….🤗🤗🤗
Zelim svima lijep vikend! 🤗🌊🏖️🌞🥂💗
Da da od kad koristim preporodila sam se i mogu bolje popratiti ciklus. Imam uzasne osipe od ulozaka a tamponi su mi nezgodni kad idem na wc svakj put mjenjat a kad sam na poslu uzas tako da mi je ovo milina. Iako prvih par mj mi je bilo uzas nisam znala staviti i bolilo me i znalo mi je procuriti kad ne stavim dobro. Onda sam odlucila malo bolje istraziti o tome i skontala kako staviti bez problema. Takoder u ljeto milina posto mozes na kupanje bez previse panike. Nisam opterecena oko toga posto znam da mogu na wc normalno i da ce izdurati i po 6-7 sati bez problema 3 dan mogu i duze posto je krvarenje oskudnije. Tako da od mene samo pohvale i jedan veliki ➕.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Kamilica Mi ti nikad nismo imali period da se ne pazimo pa šta bude, jer nisam htijela dijete, moj muž je htio još prije ja nisam, zato kažem sad mi nije ni žao kako god okreneš jer tad bas nisam htijela i da se desilo nebi bila happy, ja sam malo control frik u zivotu i ne mogu ono ako bude bude.. Svi smo mi drugaciji i tako se prilagodimo situaciji
Sta se tiče trakica nemam pojma iskreno ja bi ih koristila samo za prognozu menge da mi se ne desi kao sad da nemam pojma dal mi je jučer trebala doć, sutra ili tek za 3 dana
Za seks je najbolje kako se čovjeku da, možda da sam u tvojoj situaciji probala bi popraviti bar da par puta mjesečno bude čisto radi sebe, neovisno o bebi, možda bi pokušala nekako s nekim pripravcima za libido ili nesto, nisam to proučavala al vjerujem da postoji..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Buhtlica citala sam kako su zene vecinom zadovoljne s tim casicama. Ja bi imala osjećaj da ce mi ispast ili da cu procurit, a i gadi mi se bilo sta gurat dolje 🙈pa to nije za mene. Ali super kad ti mozes. I velika je usteda na uloscima/tamponima. ☺️
Atina i ja sam control freak. 🤦🏼♀️pa ja sam se unazad dvije godine uzasavala trudnoce, beba i ostalog..sa 35-36 godina, jer nisam bila spremna 😅 doslo mi je prirodno da sam osjetila zelju, pa sam se malo po malo pripremala psihicki na to da pokusamo. Tek kad si spremna u glavi mozes reci ajmo bez zastite. Samo kazem, mi nismo imali bas vremena ne gledati plodne dane i to. ☺️ I meni su super trakice da znam kad ce doc menga. Ovaj ciklus ih nisam koristila, ali znam otprilike kad ce jer znam otprilike kad mi je bila ovulacija po bijeloj sluzi 🙈
Iskreno, seks mi ne fali uopce. Ali eto moram radi trudnoće 🤷🏼♀️ brzo idem kod endokrinologa da mi da nesto za to. Ne bi nista na svoju ruku zbog stitnjace.
Sortiraj odgovore
Najstariji