Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    24. Rujan 2021. 19:35

Atina25

Cure ja popizdila isla kupit novi test vise jer je onaj ujutro nanervirao i u roku keks plus ko kuća😳😳
    https://ibb.co/F0Qkn3n
    Jedini mj u kojem nisam trakice koristila i gdje nisam imala pojma nista i eto,očito kod mene to tako bolje ili sam ja krivo cijelo vrijeme radila i gađala kad je bilo kasno.. i dalje sam jos malo potresena mislim da sanjam nadam se da se neću probuditi😅😅

Whaaaaat? 😳😳😳😳😳😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈🙈🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🤗🤗🤗🤗🤗🤗💗💗💗💗
    Ajmeeee ne mogu virovat 😅😅😅🤗🤗🤗🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Mama_andjela
    24. Rujan 2021. 19:37

Atina25

Cure ja popizdila isla kupit novi test vise jer je onaj ujutro nanervirao i u roku keks plus ko kuća😳😳
    https://ibb.co/F0Qkn3n
    Jedini mj u kojem nisam trakice koristila i gdje nisam imala pojma nista i eto,očito kod mene to tako bolje ili sam ja krivo cijelo vrijeme radila i gađala kad je bilo kasno.. i dalje sam jos malo potresena mislim da sanjam nadam se da se neću probuditi😅😅

Giiiiiirl, pa ovo je top plusic🥰🥰🥰 Ceeeestitam od srca, mnogo mi je drago zbog tebe, ides bree, vidis cim si se opustila plusic je stigao. Drzim fige da sve bude okej, da trudnoca bude ugodna i da bebce stigne zivo i zdravo🤩 Divno, divnoo, bacimo jos trudnicke prasine na nas ostale

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Kamilica ♡
    24. Rujan 2021. 19:37

Mama andjela ti si jos mlada, prodje to s godinama 🙈😅 iako neke zene kazu da su u zrelijim godinama imale vecu zelju 🤷🏼‍♀️😊

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Mama_andjela
    24. Rujan 2021. 19:38

Kamilica 🌅

Mama andjelati si jos mlada, prodje to s godinama 🙈😅 iako neke zene kazu da su u zrelijim godinama imale vecu zelju 🤷🏼‍♀️😊

Vidjeti cemo sta ce sa mnom biti, za sad je muz jadnicak sa mnom 🤭🤣🤣🤣

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Kamilica ♡
    24. Rujan 2021. 19:40

Atina draga, cestitam, presretna sam zbog tebe.🤗 Iako mi je zao sto odlazis na drugu temu, jer si mi bas prirasla srcu. ☺️ Čestitam jos jednom! 🥳Ipak je bolje ne forsirati nista. Dolazi nam jedna ljetna bebica!  Jupiii 👏🥳🥂🤗💗

Kamilica ♡
    24. Rujan 2021. 19:42

Mama_andjela

Vidjeti cemo sta ce sa mnom biti, za sad je muz jadnicak sa mnom 🤭🤣🤣🤣

Nije to ni lose, nece mu past na pamet traziti drugu 😅😅 zezam se, ali naravno da je bolje i za tebe, i za njega, i za brak, da imas zelju nego da nemas. ☺️

Atina25
    24. Rujan 2021. 19:49

Cure iskrena da vam bude najiskrenije od srca uopće se ovome nisam nadala,sad cu vam reć da sam se pred 7 dana napila ko guzica 😥😥 jer nije mi palo na pamet da bi ista uspjelo imali smo jedan seksić ko zna koliko prije ovulacije,bit će da su spermiji od mog muza sporiji pa je idealno vrijeme 3-4 dana prije ovulacije jer tako je negdje i bilo po meni a prije smo uvijek gađali dan prije ili dan i cijelo vrijeme krivo radili kao sta sam pisala. Sad me strah ovog pijanstva eto nadam se da nije naskodilo nesto u razvoju 🤦 rekla sam da ću živjeti zivot nakon ovulacije sta prije nisam iskreno bojala sam se popit pivo i eto mi sad, stvarno ludo.. iskreno nista simptoma osim te cicke napuhnute i skuzila sam da mi je temp lagano porasla zadnjih par dana. Ma ja cu jos čitati vas i tipkati s vama Kamilica😘😘😘😘 nadam se samo da će sve biti ok

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

marta96
    24. Rujan 2021. 19:54

https://ibb.co/zh2jc8B

Cure upravo rađena opet trakica..

Atina čestitam ajme❤️❤️❤️❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Kamilica ♡
    24. Rujan 2021. 20:00

Atina bit ce sve dobro 🤗 ne brini za taj alkohol, koliko ih se napilo dok nisu znale da su trudne, pa je sve bilo ok. 🥂🥳😊

Atina25
    24. Rujan 2021. 20:05

Marta meni i ovo izgleda jako dobro za tvoje dane i kad ne trebas dobit 🤞🤞🤞 samo da tako i ostane... 
    Kamilica ma da al evo probat ću kupit one prenatale da malo popravila situaciju 🤣🤣🤣

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.