Amelie jako mi je žao. Držite se. ❤️
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Bok curke, nisam se baš javljala jer sam se malo ubedirala pošto sam dobila sve simptome PMS-a. Prištići, žuti iscjedak, nervoza, apetit, sve standardno. No sinoć sam primijetila da me cicke bole neizdrživo i to bradavice, što mi je bilo sumnjivo pa sam napravila danas test i eto ga ➕ ko kuća.
Btw metoda provjera cerviksa za ovulaciju i ranu trudnoću mi se pokazala točna tako da ako nekoga zanima napišem vam svoje iskustvo.
Sad uz sve ove lude promjene raspoloženja čas sam happy pa mi se cmizdri 😂
Ameliee draga, jako mi je žao, drži se, uzmi vremena za sebe i nadam se da će sve proći što bolje može.
Kamilice kako si ti, ako sam dobro popratila na moru si?
Blair kako si ti?
Ostalim curkama hug i 😘
Ameliee neizmjerno mi je zao 😭😭😭 moje saučešće i drzite se.. vidjet cu kako ja stojim s vremenom ovih dana pa preuzme listu ako stignem,nije me bilo kako treba na forumu 5-6 dana nadam se da ću biti aktivnija..
Allie pa čestitam!!!!😍😍😍neka bude sve u redu,ovo vam je uspjelo iz drugog ili trećeg ciklusa? Drago mi je da i takvih primjera ima
Kamilica di si ti???😍
Nisam čitala zadnjih par str cure pa ću nadoknaditi pusa svima 😘😘😘
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Allie čestitam!
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Ovaj glupi forum mi je objavio post bez da sam ga do kraja napisala.
Allie čestitam , prekrasno je vidjeti plusiće na ovoj temi.
Kamilica se vjerojatno kupa i uživa za sve nas na kontinentu, a i zna žena da je na moru dobra, plodna klima
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Zenice moje, evo i mene nakon nekoliko dana nejavljanja. Sve sam upratila, nakon mnogo losijih vijesti i jedna lijepa, pa prema tome allie, zelim da ti cestitam na plusicu, da sve prodje u najboljem redu. Drzim fige, i pisi nam iskustva sa cerviksom 😀😀
.
Amelie, iako sad mozda ne citas, zelim da znas da mi je izuzetno zao zbog smrtbog slucaja, drzi se molim te u drzun fige da se sto prije svi oporavite i da dedo bude dobro. ❤
.
Buhtlice, drzim fige da se zdravstveno stanje i u tvojpj porodici poboljsa.❤
.
Kamilica, zavidim ti sto si na moru trenutno, uzivaj i kupaj se i za mene. 🥰😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Ostale cure, nadam se da ste dobro, i da ubrzo dobijemo poneku lijepu vijest. 😊
.
Inna, zao mi je zbog loseg nalaza, i svega sto si razotkrila, ali kao sto kazu druge cure, sada ces ici na sigurno i dati ce Bog da se T ostvari. Uglavnom znamo da je moguce. 🥰
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Allie ajme divno 👌❤️
Amelie jos jednom jako mi je zao zbog bake. ❤️ Moja prabaka je isto jako loše i očekujemo najgore i baš iskreno suosjećam ❤️
Inna žao mi je i zbog tvog lošeg nalaza. Želim ti da sve prođe uspješno i da što prije dobiješ svoju bebicu. 😘
Tko nam vodi listu?? 🤭 Ajmo ajmo javite se 😘
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Trudnice🤰:
Nikki777 ➕
Allie
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Buhtlica 18.09. - 2 dana kasni ❤️
Malina_30 22.09. - 2 dana ❤️
Atina25 25.09. - 5 dana ❤️
Lunamoon 27.09. - 7 dana ❤️
Nanaj 28.09. - 8 dana ❤️
Marta96 28.09. - 8 dana ❤️
Lavica168 30.09. - 10 dana ❤️
🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂
Mama_andjela 6.10. - 16 dana ❤️
Ex_inna 7.10. - 17 dana ❤️
Ameliee 8.10. - 18 dana ❤️
Zoeeuzoee 8.10. - 18 dana ❤️
Kamilica…
Sorgi…
BlairWaldorf…
Cure, jutro vam zelim. Obzirom da se niko nije javio za listu, danas sam je ja obnovila. I ja sam u obavezama, u radnom odnosu, ponekad par dana ne ulazim, ali nadam se da cu moci ispostovati ovu listu svaki dan, da necu zaboraviti Ako sam nekog iizostavila, molim da mi napisete.
Allie, tebe sam dodala u trudnice, nadamo se pozitivnom ishodu, da bebce stigne zivo i zdravo.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Sortiraj odgovore
Najstariji