Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    17. Rujan 2021. 18:32

Evo dala sam si truda i napravila kolaž🤣.
    https://ibb.co/6gbJGZP

Ovo je moj ultrazvuk maternice 21. dc kad sam išla na potvrdu da je ovulacija bila. Gore i dolje je ista slika, samo sam dolje zaokružila mjesto gdje su danas nađeni polipi. Na ovoj slici se vide se lagano "valovi", ali nema ničeg isturenog prema unutra i djeluje sve normalno. 
    Znači tu na samom ulazu u maternicu su svi polipi.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Inna_92
    17. Rujan 2021. 18:40

Lavica za vrijeme pretrage ništa nije boljelo, tek sad me malo u području lijevog jajnika i jajovoda probada (tu gdje je prošao kontrast).
    Evo došla sam tamo i stavio mi je doktor spekule i postavio kateter, nakon toga spekule izvadio i stabio ultrazvučnu sondu , a sestra je puštala kontrast.

Čim je pustio, vidjelo se na na donjem dijelu maternice 4 ili 5 polipa. Potom je stavio drugi kontrast za jajovode i desni se uopće nije punio, lijevi jest ali nije prošlo do kraja.

Do sada na ultrazvuku su mi govorili da je sve ubredu, sve se dobro zadebljava ovisno o ciklusu... Za taj dio gdje su nađeni polipi je isto rečeno da može biti anatomska varijacija, ali da ne priječi oplodnji ni implantaciji.  I evo danas samo da me nije šlagiralo.

No, nemoj se bojati, ovakve stvari su rijetke.
    U populaciji žena mlađih od 30, samo 1 od 100 žena ima polipe. I evo ja sam ta 🤣

🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *1/2025 - iznenadni ➕️

Samoja6
    17. Rujan 2021. 18:42

Curke, evo nekako provodim vješticu kraju... Ubila me ovaj put! Nadam se da uskoro odlazi! 😂 
    Danas je dragi išao po uputnicu za spermiogram... Baš mi je drago što je to tako glatko prošlo, ali me ujedno sad malo strah nalaza, nadam se da će sve biti u redu... To mi je nepoznanica, pa me zato malo strah... Na žensko tijelo i organe sam nekako navikla, proučila! 😝

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Inna_92
    17. Rujan 2021. 18:51

Lavica popila sam doma Normabel od 2 mg samo da sebe malo smirim. Protiv bolova ništa nije trebalo.
    Obavezno ponesi uložak jer kontrast curi, (a kod mene i sukrvica jer trebalo je s kateterom proći pored svih tih polipa)
    Doktor koji je radio je stvarno nježan i obziran i rekao je da mu nije jasno kako se kod nekih drugih kolega na toj pretrazi žene previjaju od bolova.

Evo na današnjem nalazu HSG po prvi put na ultrazvuku piše "sumnja na endometralni polip".

SamoJa držim fige da bude odličan spermiogram, :) Sretno ti u novom ciklusu

🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *1/2025 - iznenadni ➕️

Inna_92
    17. Rujan 2021. 19:04

svenhanavid

https://ibb.co/4KhWjG4

Nalaz je odličan!  Vidim i tvoj muž je išao u OB Varaždin. 

🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *1/2025 - iznenadni ➕️

buhtlica23
    17. Rujan 2021. 19:09

Ex_inna_ 😄

Evo dala sam si truda i napravila kolaž🤣.
    https://ibb.co/6gbJGZP

Ovo je moj ultrazvuk maternice 21. dc kad sam išla na potvrdu da je ovulacija bila. Gore i dolje je ista slika, samo sam dolje zaokružila mjesto gdje su danas nađeni polipi. Na ovoj slici se vide se lagano "valovi", ali nema ničeg isturenog prema unutra i djeluje sve normalno.
    Znači tu na samom ulazu u maternicu su svi polipi.

Majke mi nije mi jasno kako oni ovdje ista vide 🤣🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lori🍀
    17. Rujan 2021. 19:23

Hej cure 
    Došla sam vas malo škicnuti, vidim puno novih imena ali i onih meni poznatih
    Ja sam odgulila već pola trudnoće, na početku mi je jako sporo prolazilo vrijeme a sad bome leti Radim od doma sve do porodiljnog, nemam neke tegobe osim što mi leđa otpadaju jer se krivim nad laptopom. Strahovi s početka su nestali i sad sam chill, osim tu i tamo kad si složim neke scenarije u glavi i samu sebe isprepadam  neku noć tako nisam oka sklopila jer sam osluškivala hoće li se beba javiti jer se inače javi navečer a tu večer i noć je prasica očito spavala 
    Ex Inna žao mi je zbog dijagnoze ali kako si i sama rekla sada barem znate u čemu je problem. Samo hrabro po svoju bebu, svakim danom si sve bliže 
    Amelie žao mi je zbog bakice,  nadam se da će se oporaviti  Šaljem ti veliki virtualni zagrljaj i bacam tonu trudničke prašine, sad će skoro tvoj plusić pa ćeš zaboraviti malo na ove obiteljske brige 
    Samo Ja grrrr glupa M! Neka ode čim prije i neka je zadnja! Držim fige za spremio, bit će to ok. Super da ste krenuli u tom smjeru, za svaki slučaj, ako i bude neki problem puno toga se može i ispraviti 
    XOXO trudnice moja nadam se da uskoro kreće laganiji tempo kod tebe  
    Buhtlice, Lunamoon, Kamilice, Nana, Blairwaldorf, Zoezoe i sve ostale cure na temi- šaljem vam veliki pozdrav i držim palčeve za skorašnje plusiće

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Inna_92
    17. Rujan 2021. 19:40

Lori draga, lijepo što si nam se javila. Zar je već prošlo pola trudnoće? 
    Vidiš ti to, trebala je godina dana da dođemo do dijagnoze.
    Visibaba, ne znam jesam li komentirala, ali ono je bio odličan pik! 
    Kamilice što ima kod tebe? Kako je na moru

🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *1/2025 - iznenadni ➕️

buhtlica23
    17. Rujan 2021. 19:44

Lori🍀

Hej cure
    Došla sam vas malo škicnuti, vidim puno novih imena ali i onih meni poznatih
    Ja sam odgulila već pola trudnoće, na početku mi je jako sporo prolazilo vrijeme a sad bome letiRadim od doma sve do porodiljnog, nemam neke tegobe osim što mi leđa otpadaju jer se krivim nad laptopom. Strahovi s početka su nestali i sad sam chill, osim tu i tamo kad si složim neke scenarije u glavi i samu sebe isprepadamneku noć tako nisam oka sklopila jer sam osluškivala hoće li se beba javiti jer se inače javi navečer a tu večer i noć je prasica očito spavalaEx Inna žao mi je zbog dijagnoze ali kako si i sama rekla sada barem znate u čemu je problem. Samo hrabro po svoju bebu, svakim danom si sve bližeAmelie žao mi je zbog bakice, nadam se da će se oporavitiŠaljem ti veliki virtualni zagrljaj i bacam tonu trudničke prašine, sad će skoro tvoj plusić pa ćeš zaboraviti malo na ove obiteljske brigeSamo Ja grrrr glupa M! Neka ode čim prije i neka je zadnja! Držim fige za spremio, bit će to ok. Super da ste krenuli u tom smjeru, za svaki slučaj, ako i bude neki problem puno toga se može i ispravitiXOXO trudnice moja nadam se da uskoro kreće laganiji tempo kod tebeBuhtlice, Lunamoon, Kamilice, Nana, Blairwaldorf, Zoezoei sve ostale cure na temi- šaljem vam veliki pozdrav i držim palčeve za skorašnje plusiće

Heej Lorii, bas mi je drago da je sve uredu. Vec 20 tt ajmeajme 😍

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Visibaba07
    17. Rujan 2021. 20:58

Ex_inna_ 😄

Lori draga, lijepo što si nam se javila. Zar je već prošlo pola trudnoće?
    Vidiš ti to, trebala je godina dana da dođemo do dijagnoze.
    Visibaba, ne znam jesam li komentirala, ali ono je bio odličan pik!Kamilicešto ima kod tebe? Kako je na moru

Možda je taj pik kod mene bio prva sreća jer ono tek sam počela koristiti trakice😄 i išla sam samo isprobati iz znatiželje mislila sam da je rano još za ovulaciju kad ono Pikčina.😍
    Mi smo ga pokrili pa sad šta bude bude...
    Pišite me za ne dobiti 02.09.21..
    Odmorite cure za vikend,opustite se,sretno svima 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.