Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    17. Rujan 2021. 10:54

Drage moje cure, nisam vam se javljala ovih dana radi posla i psihičke pripreme za HSG. Evo da Vam javim:
    Bila sam danas!
    Pretraga me nije ništa boljela, ali sam nalaz mi je užasan... U maternici više polipa (cca 5-6 komada), desni jajovod se uopće nije prikazao, a lijevi je, ali ne sa skroz do kraja. Idem idući ciklus na histeroskopiju (možda i dva put koliko ih je), a potom doktor predložio MPO.

Kad riješim histeroskopiju, selim se k curkama na MPO temu :) 

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Zoe🌸
    17. Rujan 2021. 11:12

Ex_ina bas mi je zao radi tvog nalaza, znam da nije lako, i samoj mi je bio sok kad smo dobili nalaze i shvatili da postoji velika prepreka. Nadam se da ce nakon histero biti bolje🙏🏻 
    Ali kada ti se to slegne, vidjet ces, bit ce ti lakse jer se vise necete vrtjeti u krug, nema vise cekanja ovulacije, brojanja dana i stresova. 
    Zao mi je, ali znas kako kazu, i noga u guzicu je korak naprijed💪🏻❤️

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Zoe🌸
    17. Rujan 2021. 11:15

Bas sam jucer komentirala sa lunamoon da po mom iskustvu i dugooom stazu na forumu, najcesce kada nekome ne uspjeva godinu dana postoji neka prepreka, iako doktori ne daju uputnice i govore da je to sve okej, ja bi svakome preporucila nakon 6 mjeseci pokusavanja makar neke osnovne pretrage. Da si ustede vrijeme, novce, i puno puno zivaca

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Inna_92
    17. Rujan 2021. 11:32

Zoe hvala ti puno😘 ❤Slažem se skroz s tobom i baš sam mužu rekla.. Da je sve u redu u ovih godinu dana bismo imali barem biokemijsku ako ništa drugo.

Koliko god sam šokirana nalazom, u isto vrijeme mi je drago da napokon znamo uzrok. 

🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *1/2025 - iznenadni ➕️

Zoe🌸
    17. Rujan 2021. 11:38

Ex_inna nije lako nimalo, najteze se pomirit s tim, al kad se pomiris ides dalje i dodjes do cilja, netko na ovaj netko na onaj nacin. Jbg, to je zivot. Imas dobar AMH sto je super, imate vremena i dobru zalihu jajnih stanica, i mlada si🥰
    Sretno🍀❤️

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Piamia
    17. Rujan 2021. 12:43

Pozdrav cure, oprostite ako upadam u temu. Voljela bih vam se pridružiti. Već sam pisala na drugim temama, ugl imala sam neuspjelu trudnocu (kiretaza u 10.tj) jer se plod nije dobro razvijao. Sad imamo pauzu od još dva mjeseca i onda opet planiramo raditi na tome. Zanima me kako ste vi tijelo pripremale na trudnoću? što se tiče prehrane, vitamina, dodataka, koliko ste prije trudnoće prestale piti alkohol i ostalo? Zbog toga što nam se desilo pokušavam bolje pripremiti tijelo na trudnoću(iako i prvi put sam bila dosta disciplinirana).  

Inna_92
    17. Rujan 2021. 14:00

Draga AMELIE držite se.. nadam se da će svi tvoji ozdraviti. 😘
    Xoxo baš lijepo što si nam se javila, super što ste ti i bebica dobro i što trudnoćs lijepo napreduje🥰 ❤A kile će lako otići kasnije.
    Moje 2 prijateljice su tijekom trudnoće bile kao da nose trojke, a nakon poroda su mršavije nego ikad prije😄

🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *1/2025 - iznenadni ➕️

Kamilica ♡
    17. Rujan 2021. 15:15

Di ste cure drage 🤗🌞
    Evo i mene na moj omiljeni dan - petak 😍🥂
    Puno ste se raspisale, pa nisam sve stigla procitati, nemojte se ljutiti. 😊 Ja sam koristila ove suncane ljetne dane za plazu , i susrete s dragim ljudima koje dugo nisam vidjela. I malo se makla s foruma. S druge strane, tata mi je slabo (ima 85 godina), pa me i to muci. Ja i muz se ne seksamo uopće, tako da ništa ni od ovog ciklusa. 😌
    U nedjelju idemo na jedno krstenje, ponedjeljak ili utorak idem vaditi progesteron. I tako. 🤷🏼‍♀️😊
    ---
    Ex Inna vidim piše da si bila u travnju na uzv, a sad imaš više polipa. Kako je moguće da su se stvorili u tako kratkom periodu? 😳
    Ameliee zao mi je zbog bake. 😔 Nadam se da će sve biti dobro. Drzi se. 🤗
    Samoja6 zao mi je zbog M. 😔
    ---
    Atina, Luna, Nes, Lavica, Buhtlica, Mama andjela… 🤗🤗🤗
    Svima zelim lijep vikend! 🤗🌞🥂🌊🏖️💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• malina_30
    17. Rujan 2021. 16:38

Ei cure citam vas svaki dan, ali se ne upustam u tebe u kojima nisam 😬 petak bismo trebale i na forumu imenovati opuštenim danom ☺️ Tako da se malo odmaknite od svega barem na kratko... (dodete na forum:) 

Kamilica ma bude dobro, ne treba misliti sada na lose, budite skupa koliko mozete ♥️

Dobro nam došle nove curke, pišite nam slobodno o svojim situacijama, planovima i svemu na ovu temu💌

P.s. Meni je 4dana do menge, danas me dolje u sredini maternice nekaj boli i grebe, a nemam nikakve druge simptome... mozda i imam, ali tempo na poslu i ovo hevi vrijeme me odmaklo od tog razmišljanja iako i bolje jer svaki puta nesto bzvz umislim (ne testiram dok period m ne zakasni bar tjedan dana jer se samo razocaram) ovako samo la-ga-no...

Inna_92
    17. Rujan 2021. 16:48

Kamilica moji polipi se uopće ne vide na normalnom ginekološkom ultrazvuku. Na normalnom ultrazvuku izgleda kao da ima 2 mala "zavoja", ali kao da je sve normalno. Pa je uvijek bilo "najvjerojatnije je ovo sve okej, anatomska varijacija"
    Ali kad je doktor uštrcao kontrast, svi "zavoji" su se prikazali kao sesilni polipi.

🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.