SvenHanaVid eto onda je sve ok 🙂 Ma znam sve mi analiziramo do najmanjeg detalja, a kad se dogodi dogodi se trudnoća u svakakvim uvjetima. Tako da. Trebamo biti strpljive, a to je najteže 💜
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
E i da. Jucer sam gledala nekakav video na yt gdje zenska prica o tome kako je ostala trudna nakon godinu dana neplodnosti 🤔
Prvo neplodnost od godinu dana je glupost. Godinu dana je normalan vremenski okvir za trudnoću. Tek nakon godinu dana bi trebali krenuti na nekakve pretrage ukoliko do trudnoće nije doslo, a cak i tada pola parova ce zaceti spontano u drugoj godini. Naravno oni stariji od 35 bi trebali krenuti ranije, ali normalni zdravi parovi nema potrebe da se nerviraju prije tih godinu dana pokusavanja. Sve ima svoje vrijeme. Zato kazem da nam je najteže biti strpljivi, a to najviše trebamo biti.
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
SvenHanaVid cink i selen su isto dobri za musku plodnost, a nisu skupi. 🙂
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Jutro žene moje😍
Svenhanavid ovo je dobar nalaz,ne brini se imate i troje djece znači biti će ih još 🤞🤞🤞🤞
I ja se budim noćima i brinem o svemu al sta mogu nista 😥
Šaljem brzinske puse cure 😘😘😘😘😘
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Sven ovo ti je super nalaz😊 sve je dosta iznad granicnih vrijednosti tako da nemas brige 1% vjeruj mi😄
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
lunamoon ja se iskreno ne bi slozila, dugo sam na forumu, i stvarno najcesce kada nekome ne uspjeva godinu dana postoji neki razlog. Nekome se potrefi da se jednostavno ne primi a sve je okej, ali mislim da ipak najcesce postoji razlog. Moze to bitni samo stres ili neka glupost ali nesto koci.. Npr. meni su svi govorili da sam luda jer se sekiram, proslo je tek godinu dana, ali imala sam neki predosjecaj. Jer smo svaki put ulovili O, pokusali s odnosima svaki dan u plodnim danima, pa svaki drugi, pa samo jednom.
I na kraju sam bila u pravu, kod muza nalaz katastrofa, i sad mi je zao sto nismo i prije krenuli ja pretrage i sto nisam sebe slusala da se ne zivciram oko lovljenja pika i cekanja menstruacije😅 i bacenih para i para na sve suplemente i testove🥵
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
lunamoon ja se iskreno ne bi slozila, dugo sam na forumu, i stvarno najcesce kada nekome ne uspjeva godinu dana postoji neki razlog. Nekome se potrefi da se jednostavno ne primi a sve je okej, ali mislim da ipak najcesce postoji razlog. Moze to bitni samo stres ili neka glupost ali nesto koci.. Npr. meni su svi govorili da sam luda jer se sekiram, proslo je tek godinu dana, ali imala sam neki predosjecaj. Jer smo svaki put ulovili O, pokusali s odnosima svaki dan u plodnim danima, pa svaki drugi, pa samo jednom.
I na kraju sam bila u pravu, kod muza nalaz katastrofa, i sad mi je zao sto nismo i prije krenuli ja pretrage i sto nisam sebe slusala da se ne zivciram oko lovljenja pika i cekanja menstruacije😅 i bacenih para i para na sve suplemente i testove🥵
Suplementi nisu pomogli kod spermiograma?
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta96 ma ja sam pila suplemente godinu dana🤣
Svasta sam isprobala, gynositol, ulje nocurka, novalac, elenatal, vitamini svi zivi i ne zivi, vrkuta, znaci bacila para i para, a o testovima za trudnocu i ovulaciju da ne pricam🤦🏼♀️
Muz je tek nakon nalaza poceo piti suplemente, jer je covjek zdrav,nikad nije imao zdravstvenih problema, super se hrani i bavi se sportom pa nismo mislili da je s njim problem. Al eto.
Suplementi muskarcima mogu pomoci, no najcesce kod malo losijih nalaza, kod jako losih vjerojatno nece pomoci, ali eto svakako cekamo sad konzultacije, pa ih pije, da vidimo
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Zoe Djelomično se i slazem s tobom, ali godinu dana je prema stručnjacima normalan vremenski okvir za začeće. Neki parovi će nakon toga naći problem, ali većina neće i uspjeti će prirodno ostvariti trudnoću. Zato nas mlade i otkantaju ginekolozi kad im dodemo prije godinu dana pokusavanja 😂
Zao mi je zbog nalaza od muža, ali sad znate na čemu ste. 🙂 I mene to sve čeka idući mjesec 😱
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Lunamoon da, a i otkantavaju jer su te sve pretrage jako skupe, ja sam lagala da radimo puno duze na bebi nego sto zapravo radimo pa sam uzicala uputnice za sve sto me zanimalo, i sad sam mirna 🤣
Ma mi se super nosimo s ovom situacijom, jer znamo na cemu smo i vise se ne vrtimo u krug. Ono prije je bas bila igra sa zivcima🤯
Sve je to korak naprijed ka cilju🥰
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji