Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    15. Rujan 2021. 10:03

marta96

Drage cure,
    Ja jučer opet radila trakicu iako bezveze, nisam slikala. Ova je bila tako tamna crtica jako druga 😁🙈 mi smo pokrili svaki dan.. Od pon je bjelanjak, i jučer i danas.. A boli me od jajnika do bubrega i to bas bas..
    Želim svima vama crtice uskoro 😇🤰🤰

Neka je to to 🍀🍀🍀sretnoo 🙃

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    15. Rujan 2021. 10:03

https://ibb.co/3NznbCf
    Ovo je moja od jutros 🙃

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    15. Rujan 2021. 10:05

Sad vidim da mi se učitala naopako slika 🤣
    Aplikacija kaže akcijaaa 🍀🍀🥰

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

marta96
    15. Rujan 2021. 10:34

Visibaba07

marta96

Drage cure,
    Ja jučer opet radila trakicu iako bezveze, nisam slikala. Ova je bila tako tamna crtica jako druga 😁🙈 mi smo pokrili svaki dan.. Od pon je bjelanjak, i jučer i danas.. A boli me od jajnika do bubrega i to bas bas..
    Želim svima vama crtice uskoro 😇🤰🤰

Neka je to to 🍀🍀🍀sretnoo 🙃

I tebi 😇🤞

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mama_andjela
    15. Rujan 2021. 11:55

Cao curee, nije me bilo samo dva dana i imam sta procitati zaista :)
    .
    Vi koje radite HSG, ne razumijem se fakat, ali vjerujem da nije jednostavno, takva sam i sama, sta god trebam raditi, pitam doktore a sto je to i da li boli  Kao kada su mi radili kiretazu, kod nas to u bolnici zovu revizija, i ja kazem sta cete sad, kaze radimo reviziju, ja u panici, nikad cula za taj pojam nisam, kad mi sestra rece saznat ces poslije, ali ces biti uspavana. Pao mi je kamen sa srca iskreno. Nakon svega sto sam se namucila, bol ne volim da trpim, tako da trazim linije manjeg otpora, i super je kad ima nesto privatno sto ce odraditi bezbolno. Uglavnom, sretno sa pretragama.
    .
    Kamilice, kako je prosao muzev rockass? Nadam se da se oboje  mogli jedno drugo darovati za taj dan. 

Nikii, cestitke jos jednom na plusicu, bas mi je drago. Zovi doktora cim prije, objasni situaciju pa ce on tad anajbolje odrediti termin pregleda. Ja sam otisla na pregled odmah u 5oj sedmici, bila je samo vrecica tu, vidjela se trudnoca, ali nije bilo otkucaja. A muz i ja kao neko ko nema pojma, odmah vecini rodbine bas tada javili da cekamo bebu, uzbudjenost na nivou, svi se grlimo, ljubimo. Kako smo samo blesavi bili i opusteni  Nisam imala pojma da se moze desiti da ne dodje do otkucaja i sl, a sada mislim da bih se skinula s pameti, bukvalno

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    15. Rujan 2021. 12:26

Cure kojima je stigla M, drzim fige da sledeci ciklus bude dobiti. Mnooogo srece i kamo srece da oktobar bude mnogo uspjesniji u odnosu na prosle mjesece 
    .
    LH Trakice , hmm, u jednom momentu sam pomisljala, mada je rano, da ih pocnem uzimati i pratiti stanje, medjutim sada vidim da je i to velika zavrzlama ponekad. Neka me jos malo ovako, znam d ani ovako nisam sigurna, odnosno vise sam zbunjena oko ovulacije iskreno, al neka me jos. Mislim da bi me one dodatno izbezumile. Za sada ovako, ap budem vidjela ako ne bude islo, uzeti cu si ih svakako. :)

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Atina25
    15. Rujan 2021. 15:15

Bok curke samo da vam mahnem ja sam u 100toj brzini 😥😥😥 ne očekujem nista ovaj mj od stresa i svega sta prozivljavam.. 
    Saljem puse svima Lavica,Kamilica,Malina,Mama andjela, Ameliee Marta,Visibaba,Luna😘😘😘

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

lunamoon
    15. Rujan 2021. 19:46

Hej cure. Citam vas, ali ne stignem tipkati.
    Pozdrav svima novima, a starima ❤️
    Kamilica ne ignoriramo te. Tvoje postove jako volim citati 😍
    Amelie piši me za ne dobiti 27.09. 
    Niki čestitam ti na plusiću. Neka bude uredna. 🤞❤️
    Daj mi samo reci je li ti ovo prva trudnoća?

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

lunamoon
    15. Rujan 2021. 19:48

Lavica daj uzmi od Betty s njuslala roza trakice. One odgovaraju većini žena, jedino ako imas pcos. Ja ih isto koristim i super su mi 

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

lunamoon
    15. Rujan 2021. 19:51

Visibaba wow. Pa to je pravi pik 😍

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.