Sandričak odmori se pa da nam sutra budeš aktivnija 😁
Mare u Slavoniji 😁 sad je prestao padat, samo je kiša, ali je bole zabijelilo travnjake i baš su bile krupne pahulje. Onako sam teatralno stajala uz prozor i gledala van kako pada 😂
.
Osjetila sam sad da me nešto žiga dolje oko jajnika, pišnem lh (prvu danas) i bijela. A isto sam si takav osjećaj upisala dan poslije pika. 🤷♀️ Možda će sin ipak biti PuknutiKondom😂😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Mare u Slavoniji 😁 sad je prestao padat, samo je kiša, ali je bole zabijelilo travnjake i baš su bile krupne pahulje. Onako sam teatralno stajala uz prozor i gledala van kako pada 😂
.
Osjetila sam sad da me nešto žiga dolje oko jajnika, pišnem lh (prvu danas) i bijela. A isto sam si takav osjećaj upisala dan poslije pika. 🤷♀️ Možda će sin ipak biti PuknutiKondom😂😂😂
Aaa takoooo već da.. Slavonija🥰
Ma tebi ti testići su antiovulacijski... 😣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
E jedno pitanje vi curke koje srčete vrkutu…. Neki dan sam pisala da imam mučninu,nakon toga nisam pila caj, 2-3 dana i danas opet si ga kupim i izgleda da je meni od njega mučnina..ima li koja kakav problem a tim? 🤔🤔🥴
Jucer sam imala mucninu i isto sam prije spavanja pomislila da je od vrkute i danas ju nisam pila i opet imam mucninu. Neznam. Bum probala par dana bez vrkute. Il imam kpronu. Il sam trudna 😂😂😂
E jedno pitanje vi curke koje srčete vrkutu…. Neki dan sam pisala da imam mučninu,nakon toga nisam pila caj, 2-3 dana i danas opet si ga kupim i izgleda da je meni od njega mučnina..ima li koja kakav problem a tim? 🤔🤔🥴
Jucer sam imala mucninu i isto sam prije spavanja pomislila da je od vrkute i danas ju nisam pila i opet imam mucninu. Neznam. Bum probala par dana bez vrkute. Il imam kpronu. Il sam trudna 😂😂😂
Opalaaa znači ti si T 🥰💜🥰💜💜🥰 onda sam i ja 🤣🤣🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
.
Aaa takoooo već da.. Slavonija🥰
Ma tebi ti testići su antiovulacijski… 😣
PuknutiKondom🤣🤣🤣nema dalje... Gasi sve
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Opalaaa znači ti si T 🥰💜🥰💜💜🥰 onda sam i ja 🤣🤣🤣
Ma ja sam onaj dan isla bljuv(prisilno koliko mi bilo muka) a mislim si koji drek sad napada... Ni na kraj pameti vrkuta jer dosad mi je super fina bila.. I danas ju opet popijem i ista stvar samo ne tolika jaka mučnina
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Moguce da je od vrkute. Idemo pauzirat par dana.
Al ipak bolje da smo trudne 🤣🤣🤣
Zelim da mi se jedu
Krastavci i majoneza.
Kako sam bucmasta
Da me svatko zeza
❤️❤️❤️ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Da budemo sretne i debele 😀🤞❤ a ne samo debele u mom slucaju 🤣
Ako budem na svoju mamu , onda ću prva 3mj past na kilaži 😅Rea moja baka je ličanka, ona uvijek govori Lijepi i debeli 😂
A ja ko da sam zalutala u familiju, 50kg s krevetom u boljim danima, jedva čekam biti debela. To mi i muž stalno govori. On mi mazi trbuh svaki put kad se najedem i samo tepa kak jedva čeka da tak bude stalno 😂
LOZA EVO I KOD NAS SNIJEG I SUNCE 😳
LazzyO ja sam u svoju zalutala.. svi u mojoj familiji mrsavci a ja sam ona s "jacim kostima "🤣🤣🤣 meni je baka znala uvijek govoriti -elegantno popunjena 🤣🤣🤣
Moguce da je od vrkute. Idemo pauzirat par dana.
Al ipak bolje da smo trudne 🤣🤣🤣
Citala sam bas sad haha o naravmo da nisam nasla to među nuspojavama... Cak ni na forumima.. Hmhm.. Ajmo mi to prepisati vrkuti... Pardon bebi.. 🤰🤰🤰🥰💜🥰💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Bebolinooo nista nam nisi javila danaa za test i plusić? 🤔💜
Nadam se d aje sve u redu...
Sarita kako si nam ti... Imali kod tebe kakvih promjena... Malo je rano jos znam aliiiii.... Meni nikad nije rano 🤣🤣
Bellicee, Martyyyceeee kako ste mi curke moje divne? 💜💜🤞
Curka, Dada…. Žemskice drage. Kako ste?, 💜🥰
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟