Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    18. Ožujak 2021. 19:00

Rea_30

LazyO

Rea_30

zuzuzujalica

Zelim da mi se jedu
    Krastavci i majoneza.
    Kako sam bucmasta
    Da me svatko zeza
    ❤️❤️❤️ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

Da budemo sretne i debele 😀🤞❤ a ne samo debele u mom slucaju 🤣
    Ako budem na svoju mamu , onda ću prva 3mj past na kilaži 😅
    Rea moja baka je ličanka, ona uvijek govori Lijepi i debeli 😂
    A ja ko da sam zalutala u familiju, 50kg s krevetom u boljim danima, jedva čekam biti debela. To mi i muž stalno govori. On mi mazi trbuh svaki put kad se najedem i samo tepa kak jedva čeka da tak bude stalno 😂

LOZA EVO I KOD NAS SNIJEG I SUNCE 😳
    LazzyO ja sam u svoju zalutala.. svi u mojoj familiji mrsavci a ja sam ona s "jacim kostima "🤣🤣🤣 meni je baka znala uvijek govoriti -elegantno popunjena 🤣🤣🤣

Meni moja baba kaže od Velebita odvaljena... 🤦‍♀️🤣
    Al ja sam ajd dosta visoka pa nije to strašno, jaka cura,(yeah, wright!) 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

🌈Wonderer🌞
    18. Ožujak 2021. 19:00

Mare, Angel, ma nije od vrkute 🤞😎!
    Zujalice, znaci tko doceka sljedeći nastavak, uvodno treba kopirati sva tvoja autorska djela, uz onaj tumač simptoma i kratice 🥰! A temp ti je wooowwww 😍.
    LazyO, nadam se da će se ta tvoja kilaža povećat u najkraćem roku ❤.
    Bella, ni ja nisam znala tvoju priču, od srca se nadam da vam slijedi jedan prirodni plus ko kuća već ovih dana 🤗.
    T.loza, drago mi je vidjet te opet u elementu i pozitivnu, jedva cekam da obaviš te konzultacije i dobiješ odgovore na svoja pitanja 😘.
    Ginny, Marty, Sunshine, Skatergirl, Sandričak, Buhtlica, Bambina, Rea, Veroma, a i sve koje sam nenamjerno preskočila 😘🤗.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

🌈Wonderer🌞
    18. Ožujak 2021. 19:06

Nisam stigla napisat da sam jutros obavila vađenje spolnih hormona, uključujući prolaktin. Znaci ne da me nitko nije sjeo ni sekunde prije vađenja, a kamoli pola sata, kako piše da bi trebalo 🙈... 
    I da, zbog 2 neka hormona s uputnice, nalaz ću čekati 3 tjedna, iako će ostalo bit gotovo sutra. Ali oni šalju sve odjednom 🙈🙈.
    Sve u svemu, show program iskustvo 🙈🙈🙈.

Loza 💙😇
    18. Ožujak 2021. 19:18

Uključujem se u klub cura s jačim kostima 🙋‍♀️😂
    E pa da, gdje je dada? Nism upratila što je bilo s betom na kraju 🤔
    Wonderer ❤️❤️❤️❤️❤️🤗 e kakav bed što moraš čekati tri tjedna, baš da izgoriš! Provodi vrijeme ovdje s nama da ne misliš toliko na to (ma da ćemo odbrojavati s tobom i svaki dan pitati: hej Wonderer, jesu stigli nalazi?) 😂❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

18. Ožujak 2021. 19:19

Rea sve cemo mi biti buckice ❤️
    LazyO uciteljice, ucenica zahvalna 😘
    Bella ovaj tvoj komentar treba screenshotati i cuvati, hvala ti na tak detaljnom objasnjenju 🥰 
    Sandricak uff, 10 sati ☹️ Dobra je trakica za 11dc, ali piski svaki dan, cim krene tamniti, onda po dvije. Moguce da neces ovaj mj imati postepen rast lh, vec nagli - danas blijeda, sutra vrsti pik.
    Tloza  samo hrabro i pitaj dokt sve sto te zanima. Dobro ue da si zapisujes pitanja, ja uvijek hocu postaviti 100 pa zaboravim 99.
    RioMare joooj, ne mogu ja piskiti 20., bit cu tek 6dpo, zo je turbo prerano. Piskit cu prvi hcg najranije 9dpo. E i sto se vrkute tice, ja nisam nikad imala miucnjne od nje. Doduse pila sam je do O, planirala sam cijeli ciklus, ali mi se nesto ne da zadnjih dana.
    wonderer ❤️❤️❤️😂😂😂 daaaa, treba na to sve staviti copyright 😃 zamisli, za par godina tićnu i oićnu postanu dio opce kulture 😂❤️ Daj nemoj zezati!!! 3 tjedna! Pa zar ne mogu poslati ove koji su sutra gotovi? Boze dragi, to nase zdravstvo...

Samoja6
    18. Ožujak 2021. 19:24

RiO MArE🐟😅❣️

E jedno pitanje vi curke koje srčete vrkutu…. Neki dan sam pisala da imam mučninu,nakon toga nisam pila caj, 2-3 dana i danas opet si ga kupim i izgleda da je meni od njega mučnina..ima li koja kakav problem a tim? 🤔🤔🥴

Ja ga pijem, ali nemam nikakvih nuspojava... Čak sam ga znala popiti kad bi imala žgaravicu i pomoglo bi mi... 🤷‍♀️

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

RiO MArE🐟😅❣️
    18. Ožujak 2021. 19:25

Wonderer 😲😲vječita čekaona kod nas... Svegati... Al eto kako ložka kaže tu si s naža i mi cemo te tlačit🥰🥰
    Loza daa nije se javila poslije vise..., 🤔hmm valjda je sve u redu...a ni bebolinaa… 🤷‍♀️
    Zuzujalice a daa sad sam skuzila da je bas prerano... Taman cemo koji dan tebe oxekivati sa➕➕➕🥰🥰(onda nije vrkuta nego🤰) ne prihvačam nista drugo.. 🤗🤗

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    18. Ožujak 2021. 19:26

Samoja6

RiO MArE🐟😅❣️

E jedno pitanje vi curke koje srčete vrkutu…. Neki dan sam pisala da imam mučninu,nakon toga nisam pila caj, 2-3 dana i danas opet si ga kupim i izgleda da je meni od njega mučnina..ima li koja kakav problem a tim? 🤔🤔🥴

Ja ga pijem, ali nemam nikakvih nuspojava… Čak sam ga znala popiti kad bi imala žgaravicu i pomoglo bi mi… 🤷‍♀️

Hmm...nebi nista rekla da mii danas nije "legla" odnosno smucila se... A bilo biii mi žaooo da se nemogu točit s njom... E pa danas sam uzela stolisnik pa cu pokusat s tim... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

LazyO
    18. Ožujak 2021. 19:30

E meni je vrkuta super, nista mi ne smeta, čak ni okus. Popijem i po litru dnevno.
    Tak da nek vam je to od T, a ne V 😁

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

🌈Wonderer🌞
    18. Ožujak 2021. 19:31

Zujalice, t.loza, Mare 🥰.
    Ma meni je na kraju cijelo to iskustvo bilo smiješno, prvo, na vlastitu sam se inicijativu probudila u zoru jer kao za vadit prolaktin moraš biti 3 sata budan, na kraju nit me tko pitao koliko sam budna, nit me netko sjeo prije vađenja, da ne spominjem da me nisu pitali niti pijem li ikakve lijekove ili suplemente. Ono, izađes iz bolnice i rugas se sam sebi i svojoj revnosti, a realno, briga koga za procedure, mi smo samo neki redni brojevi uzoraka 🙈🙃🙂.
    Ja sam takva da me od muke uhvati smijeh na takve situacije, uvik iznova zaključim da ću nešto sljedeće odradit privatno 😎.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.