Wonderer ma znas sta, i ja sam digla ruke od javnog zdravstva. Sta god moze, a da cijena nije prevelika, idem privatno..
Ali uffff ja jedva cekam piskenje. I svaki dan racunam da nisam neki dan preskocila pa da sam veci dpo 😂😂 ali zaista nema smisla ista prije utorka ili srijede kad sam 9-10 dpo.
Wondereer ja ti isto sve sto je relativno jeftino odrađujem kod privatnika, pogotoco sto se tiče "rada" na našem bebaču... Bogu hvala nemoram puno zasad ići po doktorima🤞🤞neka tako i ostane..
Kao da je njima stalo do toh pravila, ne pravila.. Mi smo njima samo broj kako kažeš...
Zuzijaliceee 🤞🤞🤞da ti odma pocrveni, i raspukne se od pluscine🤞💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Wonderer ma znas sta, i ja sam digla ruke od javnog zdravstva. Sta god moze, a da cijena nije prevelika, idem privatno..
Ali uffff ja jedva cekam piskenje. I svaki dan racunam da nisam neki dan preskocila pa da sam veci dpo 😂😂 ali zaista nema smisla ista prije utorka ili srijede kad sam 9-10 dpo.
A mozda si sad i cca 8 dpo 😎. Ne zaboravimo dvostruku pozitivnu lh trakicu.
Mozda da nađes neku sredinu pa u pon odradis prvo piskenje 😃😃😃?
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
E meni je vrkuta super, nista mi ne smeta, čak ni okus. Popijem i po litru dnevno.
Tak da nek vam je to od T, a ne V 😁
Tako jeeee... I meni je fina jako za piti... Makar dosad, nislim i sad je samo eto malo mi bude bljak... A kao ona smiruje i želucane smetnje...
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Wondereer ja ti isto sve sto je relativno jeftino odrađujem kod privatnika, pogotoco sto se tiče "rada" na našem bebaču… Bogu hvala nemoram puno zasad ići po doktorima🤞🤞neka tako i ostane..
Kao da je njima stalo do toh pravila, ne pravila.. Mi smo njima samo broj kako kažeš…
Ma ja ti isto sve zivo radim privatno, ali ovde mi je na uputnici bilo 10 stvari, a ja sam istrazivanjem nasla jos 3 koje cu dodatno privatno ic izvadit slj. tjedan. Tako da bi u ovom slucaju to stvarno bio extra velik iznos za sve privatno 😊.
Wondereer ja ti isto sve sto je relativno jeftino odrađujem kod privatnika, pogotoco sto se tiče "rada" na našem bebaču… Bogu hvala nemoram puno zasad ići po doktorima🤞🤞neka tako i ostane..
Kao da je njima stalo do toh pravila, ne pravila.. Mi smo njima samo broj kako kažeš…
Ma ja ti isto sve zivo radim privatno, ali ovde mi je na uputnici bilo 10 stvari, a ja sam istrazivanjem nasla jos 3 koje cu dodatno privatno ic izvadit slj. tjedan. Tako da bi u ovom slucaju to stvarno bio extra velik iznos za sve privatno 😊.
E tak si i ja gledam...i sad sam izgubila stranicu na kojoj si pisala sto se sve vadi uputnicom i sto ides privatno jer si nisam odmah sejvala 😂. Budem našla jedan dan. Uglavnom, meni je žalosno da nakon cca 2500kn mjesečno koje plaćam javnom zdravstvu ne mogu dobiti nikakvu uslugu. Al uvijek se nasekiram dok pričam o tim javnozdravstvenim nelogičnostima i nebrizi da sad neću ni početi haha. Sad imam ok policu dodanog zdravstvenog od firme pa ću ginekologa, štitnjaču i sl.preko toga, a onda vidjeti što mi se isplati nadoplatiti odmah u poliklinici, a što ću svoju gin tražiti uputnicu.
Al da, uz to što me frapira na platnoj listi, platila sam još sigurno 10k kn u zadnjih par godina privatne preglede jer sve na kraju obavljam privatno 😅
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
E cure što idete privatno kod gin, moram pitati koliko vi šta plaćate? Tipa samo neke konzultacije i slično. Čisto da imam sliku o tome što me čeka 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
LazyO, nadam se da neces tako skoro docekat sljedeci ciklus, ali ako ti bude zatrebalo, sve ti napisem ponovno 😊.
Ja sam preko firme imala nedavno sistematski, jos sam nadoplatila i uzv prsiju, dodatnu analizu mokrace i hormone stitnjace. Da, kad sve pozbrajas, cudo novaca ode na doktore i laboratorije...
Jos ih ja stvarno izbjegavam, da mi nije ovoliko stalo bit zdrava i spremna za trudnocu, ne bi me nijedan vidio 😎. Svoju doktoricu opce/obiteljske na ulici ne bi prepoznala, toliko o tome 🤣🙈.
Jaooo Wonderer i Rio ne morate me puno nagovarati 😂😂😂
Bella totalno te razumijem. Kad mi skine hrpu love s place, a osnovne stvari ne mogu rijesiti normalne stvari..
Tloza uglavnom svi privatnici imaju cjenike na webu. A i vjerujem da je Zagreb skuplji od Osijeka. Ja sam, npr, par puta u ZG isla u GynNovu, evo ti njihovog cjenika: https://gynnova.hr/usluge/cjenik-ginekoloskih-usluga/
Sortiraj odgovore
Najstariji