Ex ina, Mama anđela, Atina, Lavica, Buhtlica,Nes i ostale curke, ma neka smo izvukle pravo stanje... muzevima najmanje bilo sto zamjeriti, ostalima jednostavno bolje nista ne govoriti, ovdje smo tu gdje trebamo biti, trazile smo utočište i živio forum♥️
A kad dodu u našu fazu, jednog dana i svi ti prijatelji, e da vidis kako ce ispitivati, samo je pitanje hocemo li biti pored njih... kad oni nisu nama ni sada... u cem je problem saslušati tih 15 minuta "jada" .. a onda njihova pijančevanja, provodi i tko je susjedu netko nešto rekao mora biti tematika koju cemo saslušati...
Evo kaj sam si privukla danas na tu temu - vidi me susjeda u haljini, škemba super bucasta nakon ručka a ona meni po cijelom stubištu - i? Jel to nesto na putu i gleda u trbuh..(drugi susjed sluša, onako frajer zabezeknut kaj me pita)...da se veselimo pitam... a jebote daj vise... odfakala sam ju i rekla da je to moje prirodno stanje i da me se ne treba svaki tjedan netko drugi to pitati ... pozelenila je 😎 a ovaj frajer fino promjeni temu - hvala ti muskome na promjeni tematike 🙏🏻
Malina_30 hej, lijepo te ponovno vidjeti. Čestitke na čupavoj prinovi. 🥰 Unutarnja borba, ehhh… Kada sam par puta potonula u životu, potonula sam do dna i jedva se vratila natrag, tako da se sada svim silama trudim ne dopustiti si da više ikada potonem. Kao i sa pokušavanjem u prvoj T, tako i u ovoj, odredila sam si neke primjerene rokove, otvorena sam za sve opcije i ta činjenica da za svaku prepreku mogu naći rješenje je ono što me drži. Imam hrpetinu ljudi i stvari oko sebe koje me vesele i na kojima sam beskrajno zahvalna i svaki put kada me krene hvatati tuga, samo se prisjetim s kolikom sam srećom blagoslovljena.
Ina slažem se s curama, mani se trakica, samo te zbunjuju. Sretno u srijedu i iskreno se nadam da ćete pronaći razlog tolikim biokemijskim te da ćeš uskoro imati plus velik kao kuća. 🤞
Mama_andjela jako mi je žao zbog M. 😢 Ma sljedeći je dobitni, siiiigurno!! 🤞❤️
Što se tiče muža, zasada je chill, dok je za prošlu T bio skomiran. Ta tuga i razočaranje u njegov očima svakk put kada bi mu rekla “jbg, procurila sam” - strašno. Ja sam bila opuštena jer sam isto kao i sada imala okviran plan što i kako, bit će kada bude bez obzira na način, a on je jadničak mislio da treba samo jedan nezaštićen seks i puf evo bebe. Kaže da mu je sada lakše jer imamo malenu i svjestan je da to baš ne ide tako lako, ali pitanje koliko će opuštenost držati. 🤷♀️
Što se tiče potpore, bliža obitelj i prijatelji znaju da radimo na drugom i to je otprilike to što znaju. Ok, najbolje prijateljice mi sve znaju i pitaju i trude se pohvatati i pokopčati, ali nije to to kada ne prolaze to, a i ne želim ih baš smarati sa svim tim kada nisu baš u toj životnoj fazi.
Suma sumarum - živjele vi meni curke i ovaj forum! 😘🍻❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Amelie sve te specifične teme dobro došle su više ovdje nego sto ce bilo koja vrsta ovakve tematike pronaci mjesto u prosječnim razgovorima jer eto to nije prosječno, pa ide malo drugim putevima... no neka...
Svaka čast da si snažna u svom umu, neke bitke su takve, tužne što traju, a slađe kad završe happy end-om... mužeki su zakon, a svi ostali oko nas, ma svaki ispunjuje neku rupu u srcu, a forumašice su isto tu 😍♥️💌
Bome vidim da se sve jednako osjećamo.
Ovdje smo sve jednake i sve prolazimo kroz istu borbu. Osobno mislim da imam dovoljno podršku okoline, ali nije to to jer najteže se staviti u tuđu kožu i znam da me ne mogu razumjeti koliko me može razumjeti netko tko prolazi isto sto i ja.
Živio forum i vi sve. 😄❤️🌈
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Mama Anđela zao mi je zbog zlice. Mantram za sljedeći ciklus 🤞😘
Pusa svima 🌌
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Lavica e super da,bila sam nekoliko puta kod nje i žena je mrak i svi je hvale. Za jajovode znam ako su oba začepljenja,stvarno se nadam da do toga neće doći. Znači oni u Puli pregledavaju obavljaju pretrage i onda u RI je bas za ivf dio? Kad se sve sprovede u PU onda šalju tamo? Aha nisam znala to mislila sam da je sve u Pu jer znam hrpu cura koje idu kod nje..zasad jos uvijek na pretrage nadam se da će i njima uspjeti čim prije :)
Ostale curke, ja znam hrpu ljudi koji su jedva jedvice dobili prvo ono nakon par god pokušavanja doslo je prirodno da bi drugo dobili doslovno iz prve , a znam i dosta parova koji pričaju otvoreno i kazu da drugo i svako slijedeće nikako pa nikako doć. Znam i 2 cure koje imaju djecu od preko 10,12 godina i nikad poslije nije uspjelo,nakon toliko godina i pokusaja pale su u Teska stanja i odustale. Hoću reć da mi čak i ljudi se okolo pojadaju na treningu,na kavi onako usput kazu tako neke stvari valjda je nekad lakše dušu malo olakšati si - al ja osobno nikad ne pitam poslije ako netko sam ne spomene jer mi je glupo možda ljude podsjećati na to 😥🥴 nemam pojma,mozda tako netko i za nas isto misli. Ja volim pričat o svemu zaista meni nije nista glupo, uvijek sam mišljenja da treba pričat o takvim stvarima da i drugi vide da se dešavaju a netko se povuče u sebe i teško mu je pa je ljude mozda i strah dirati u takve teme. Ne znam pokusavam bit naivna i sagledati da nije bas da svi briga za nas 😅😅🤦
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Lunamoon tako si sve rekla ♥️
Atina apsolutno ima i tih "prolaznika" koji te dirnu više od onih što su bliži nama... i mislim da su oni i njihove priče isto put do tog trenutka, neki znakovi 😇 i mislim da cemo sve zaboraviti kad dođe ta trudnoća, pa je stvarno blagoslovljen ovaj trenutak i forum i ti dobri likovi koje srecemo ...
Pozdrav,
Nova sam ovdje.
Procitala sam par postova i jako mi se svidja ova tema. Ja i moj decko radimo na bebi evo vec 9 mjeseci. Pratimo plodne dane preko Flo app. Nekoliko puta smo probali i test za ovulaciju, ali za sada je sve bezuspjesno. Ne zivimo u HR i zdravstveni sustav ovdje se jako razlikuje od naseg. Nasa obiteljska doktorica nas je uputila u kliniku za neplodnost, ali trebamo cekati izmedju 2 i 3 mjeseca da dodemo na red. Ja vec imam 35 godina i polako me hvata panika 🤯. Jako mlado izgledam, ali me nekad strah da smo mozda predugo cekali. Decko je ogromna podrska, o svemu razgovaramo. On je dosta opusteniji i stalno ponavlja da je sve u redu i da jos nije vrijeme za paniku.
Mene najvise zanima da li ima jos netko tko je stariji od 35 i kakva su vasa iskustva?
Pozdrav svima 🥰
👩35
👱♂️30
Pokusavamo od pocetka 2021.
Trudnice🤰:
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Zoeeuzoee 08.09. - 2 dana ❤️
Beban 10.09. - 4 dana ❤️
Ameliee 15.09. - 9 dana ❤️
Buhtlica 18.09. - 12 dana ❤️
Allie 20.09. - 14 dana ❤️
Atina25 23.09. - 17 dana ❤️
Nanaj 28.09. - 22 dana ❤️
Lunamoon
Kamilica
Malina_30
Mama_andjela
Niki777
Dobro jutro svima! 😘
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Jutroo zenice i od mene :) Hvala na podrsci, isto se nadam da ce neki od ciklusa do Nove Godine biti dobitan Nadam se svima nama, da odemo na neke ljepse teme.
.
Amelie, mene mozes pisati za sledecu M (dolazecu ili ne) na dan 06.10.
.
Ovaj ciklus je vjerovatno bila cista, pa sam imala stomacne tegobe, i nadam se da ih vise nece biti nakon zavrsetka M. Da malo vidim taj osjecaj kako je kad stomak ne boli. :)
.
A nije mi jasno kad sam bila zadnji puta kod doktora, ja kazem bolio me stomak mislila sam da je ponovo cista, kad rece mi sestra "mi i zelimo da bude cista", pa mi nije sasvim jasno zasto je to dobro da nakon kontracepcije dodje cista nisam ih uspjela pitati, a to je inace ona malena, koja prsne cim dodje M. Mozda neka od vas vise kuzi
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Sortiraj odgovore
Najstariji