Ex_inna meni kad je ta moja dr.radila kolposkopiju, nista me nije boljelo, samo nesto lagano ali nista strasno..pa vjerujem da ce i hssg dobro proci…
Kazu da boli ako su jajovodi jako zacepljeni, odnosno ako je sve prohodno ne boli nista ili skoro nista..
Ja sam radila 12 dc. Ja imam samo jedan jajovod, desni mi je odstranjen zbog vanmatericne. I sada sam isla da vidim je li taj lijevi ok . I prohodan je 🥳🥳🥳 . A svakako od prohodnosti zavisi i hoce li boljeti. I kod mene su radili sa malim kateterom i onda se rengenski slika. Kada ubacuju unutra tečnost, tada ja osjecaj kao da ces dobiti M .
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
M21 moja frendica rodila u 38.godini sad nedavno... cijelu Koronu je izdrzala kod kuce, puno je mirovala, nikakve komplikacije nije imala, i planira ici na jos jedno tako da nisi stara☺️ Muz joj ima 37 i oboje su onako paaa nisu sad vizualno mladi, ali to ne znaci da nisu bili spremni ☺️
Nes dobro pitanje, evo nama ide 10mj (zaokruzujem godinu dana) isto sprobala sve i svašta, isto uzela dva puta godisnji u plodne dane, svaki dan/svaki drugi dan... jedino kaj sam skuzila da smo dosta mi to ranije kretali oko O... jedino nismo dali se tipa 5-6 dana nakon O... too bi mooozda isprobala 😂 jednom sam imala 2 testa slaba crtica i onda je dosla menga... pa sam od tad zbunjena, bilo je to kd smo se bas opustili...
Amelie pisi 22.9. Jucer pokrili O... jednom, ali vrijedi se zapisat...
ExInna, hvala na objašnjenju o folikulima i pilulama, i mislila sam nekako da se o tome možda radi, al nekako mi to bi brzinski pa ih nisam preupitala, a inače pitam sve. Mada su doktori fakat čudni, rijetko koji sam od sebe da objašnjenja, nego samo znaju napisati recepte i reći pij ovo svaki dan, a zašto to pijem provjeravam na google za što se uopšte lijek koristi. Nešto im je fakat mrsko pričati i vidim da je to kod većine djevojaka u pitanju.
[justify].[/justify]
Allie, Kamilica, hvala na lijepim željama. <3
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Djevojke, svaka čast na svim tim taktikama, znači ja se ne trebam ni žaliti što ne zatrudnim, jer mi stvarno rijetko imamo odnose, prošli mjesec smo imali četiri dana zaredom jer smo bili na GO, ali izgleda da nismo potrefili O, a inače imamo samo dva tri puta tokom mjeseca i to onda rijetko kada mogu da uhvatim kad je O, tako da katastrofa. Muž na terenu, onda kad vikendom bude doma isto ne uspijem baš svaki jer bude umoran il ja dobijem, kao što sam ovaj sad vikend, ili se desi neko čudo, uglavnom sex nula bodova A i prošle godine kad sam zatrudnila nismo bili baš redovni, ali smo bili aktivniji više od ovog sada i nisam pratila O jer nisam bila sigurna ni kada bude, a sad pogotovo nisam nakon pilula, pogubljena sam, možda baš i ja kupim trakice pa pokušam tako :)
.
Uglavnom bravo za aktivnost, ja sam kao neka penzionerka
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Pozdrav cure 🤗
Bas ste se raspisale vidim 🙈😅
---
Muževi pisale ste o muzevima. Moj je flegmatičan skroz. Njemu je dobro ako imamo dijete, i ako nemamo. Jako je smiren, i da nema njega ja bi skroz pukla 😅 Ne vjerujem da mu je svejedno hocemo li imati dijete, volio bi on, ali ne voli nista na silu. Kaze da ce doci kad treba doci. Ako uopće treba. Tako da je on miran s te strane. A i ja sam pocela tako razmisljati. Zdravije je za psihu. ☺️
Podrška prijatelja i okoline moje prije ili imaju djecu ili ne zele/nemaju. Kad su one bile u fazi pokusavanja, ja sam bila u skroz drugom filmu. Niti sam im mogla pomoci savjetom jer pojma nisam imala o cemu pricaju.😅 Tako da danas ja njih ne zamaram s mojim stvarima, jer su one u skroz drugom filmu. Naravno, saslusat cu ja njih i one mene. Ali nitko te ne razumije osim onoga tko to prolazi skupa s tobom. Tako da ja se povjeravam samo muzu. I imam vas tu.🤗 A prije su za neke druge teme. Obitelj ne pita kad ćemo, i ne zna da pokusavamo, nek' bude surprise. 😅
M21 dobrodošla 🥳 35 je mlado iz moje perspektive 😅 zezam se, svakako si mlada. Najbolje godine. ☺️
Nes taktika koja nama nije uspjela je da smo se seksali samo jednom u ciklusu i to na vecer nakon peaka. 🤦🏼♀️Ocito smo zakasnili jer kad je peak onda vec nastupa ovulacija. Mozda i nismo zakasnili, ali jednom je k'o nijednom. Po meni je najbolje svako drugi dan iza menstruacije pa do kraja ciklusa. Ne cekati peak. I opusteno, bez grča.😊
---
A sto se termina tice, i ja sam ta koja racuna termine svaki ciklus 🙈😅 ali ja ne bi (da mogu birati) rodila ljeti. Po meni ne to najgore doba godine za roditi. Prevruće, tesko podnosis trudnocu tada, a tek kad rodis, ne mozes vani od vrucine prosetati...uzas. Po meni je idealno roditi od 01.10. do 01.05. Barem kod nas u Dalmaciji. 😁
---
Kod mene nista nova, uzivam u ljetu dok mogu. 😊🌞🌊🏖️
Da vas ne nabrajam sve, svima zelim lijep dan, i puno pozdrava saljem! 💗🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Trudnice🤰:
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Zoeeuzoee 08.09. - 1 dan ❤️
Beban 10.09. - 3 dana ❤️
Ameliee 15.09. - 8 dana ❤️
Buhtlica 18.09. - 11 dana ❤️
Allie 20.09. - 13 dana ❤️
Malina_30 22.09. - 15 dana ❤️
Atina25 23.09. - 16 dana ❤️
Nanaj 28.09. - 21 dan ❤️
🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂
Mama_andjela 6.10. - 29 dana ❤️
Lunamoon…
Kamilica…
Niki777…
Aaaaa gužvaaaaa, samo sam došla nakeljit listu i bježim dalje, nadam se da ću vas navečer ponovno na miru pročitat, pusaaaa… ❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Pozdrav svima..jel ovo evaporacijska ili prava blaga linija,sto mislite?
https://ibb.co/rkGhSsX
Uglavnom odnos 1.9., 4.9.iscjedak sa sukrvicom danas boli glava mučnina prisutna,vrti mi se,grčevi,bol u leđima i piskom svako malo...ovo bi mi bila 3.trudnoca
Uglavnom odnos 1.9., 4.9.iscjedak sa sukrvicom danas boli glava mučnina prisutna,vrti mi se,grčevi,bol u leđima i piskim svako malo…ovo bi mi bila 3.trudnoca…
Sortiraj odgovore
Najstariji