Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    05. Rujan 2021. 16:22

Lunamoon, da, flegmatični su, ali razgovaraju o tome s bliskim muškim prijateljima. Moj je nedavno smatrao ove LH trakice i ciljane odnose pretjerivanjem, "robotski" i nespontano, a sad je čuo od frendova čije su žene trudne da je identično bilo i njima ali su dečki pregrmili i urodilo je plodom. 😄
    Veroma ja ne znam što da ti kažem, nikad nisam doživjela ni sjenicu (osim jednom evaporacijsku), a kamoli pravi pozitivan test... Ja se toplo nadam da jesi trudna bez obzira na sve 😘

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

lunamoon
    05. Rujan 2021. 16:33

Atina jako lijepo rečeno! ❤️ Isto si mislim da je on drugačiji pa ja bih poludila. Ovako me on drži na zemlji 😂
    Samo ti nama piši. Svi smo u istoj situaciji. Niti ja nemam baš s kim puno pričati jer su svi ostvarili trudnću jako brzo i nitko to ne smatra nekim problemom.
    Ex ina ma naravno da ih kopka. Vidjela sam ovaj mjesec koliko je to na njega utjecalo jer sam bas bila down. Cak mi je i rekao da mu je teško jer se ja loše osjecam tako da sam i ja stala malo na loptu sa tugovanjem.

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

lunamoon
    05. Rujan 2021. 16:36

Nedavno sam pričala sa frendicom koja je ostala trudna nakon dvije godine pokusavanja. Taman su krenuli skupljati sve za gina kad odjednom plus na testu.
    Njezin muž je od sreće viknuo: " jao pa ipak sam plodan!" 😳😂😂
    A isto nije s njom nesto previse o tome pričao. Tako da kad ste loše sjetite se i svoje druge polovice jer ni njima nije lako 🙃

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

• malina_30
    05. Rujan 2021. 17:29

Raspišite se ovdje dapače, da podijelimo sve, dušu i stanje; jer bas kao što sve i pišete - naši nisu u to upuceni... ali je bitna podrška... i moj je tu svakako, gleda on po rasporedu i plodne dane pa mi kaze uh bit ce posla (u pozitivnom smislu) a zao mi je samo da apsolutno s niti jednom frednicom to ne mogu podijeliti... sve okrecu temu, a bila sam im prva kao rame za plakanje, sad se nikom ne mogu niti pojadati osim ovdje... 

Vec sve one imaju dosta velike bebe, reko ajde mozda su malsimalno fokusirane na svoje, noo bas mi je zao da nimalo supsjecanja ili pitanja - pa kako si?... nema... 

Atina25
    05. Rujan 2021. 18:51

Malina ma i da imaju najviše suosjećanja nitko to ne moze razumjeti i tebe i tvoje osjećaje u tome trenu zato je ovaj forum zakon jer je uvijek tu netko tko prolazi isto i lakse je onda kad pročitaš nešto, ja isto kad se pojadam mojima bude kao ma opusti se pa će doć i slične stvari al ja i razumijem u neku ruku da neće netko oko mene stalno to pitati,pa realno nije to smak svijeta a nama trenutno je 🤦🥴 tako da super sta smo tu jedna za drugu 😍😘 Ma moj je chill, al to sta kazete kad vidimo bebu pa i on bi,jos sam pisala negdje pa nije on vise toliko mlad da jos čekamo godinama😅 pa krene s tom spikom da ne zeli postati tata s 50.  A kazem ako je Bernie Ecclestone postao tata s 90 ne bojim se 🤣🤣🤣🤣
    Lavica168 ja sam isto iz Istre i btw zar nema u OB Pula humana reprodukcija kod dr. Markanović probaj se tamo raspitati ona je kao sad na glasu 🤞🤞 ili vi morate nesto specifično obaviti,nisam skuzila iz posta ovog sorry?🥴☺️

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Mama_andjela
    05. Rujan 2021. 18:54

Cao cure i od mene, raspisale ste se danas fino😊
    Vjestica je jutros stigla.. sta da vam kazem bas mi je pala tesko, mislim nisam se mnogo nadala al ipak kad dodje, padne mi volja i rasplozenje, i stomak me uzasno boli, bas sam haos. Jos sam rano ustala, pospremala kucu, spremila rucak za goste, posjedioa s njima nekako, iako sam bas nikakva. 
    I muz me iznervirao uzas jer se ponasa kao neki klinac i stalno hodam za njim popravljam sve, dobio je vakcinu pa je sad kao i bolestan, mislim znate kakvi su muski, to je sad kao smak svijeta, dok se ja kocim od bolova i ipak sve stignem☺
    .
    Ali sve je to posljedica pms i vise me deprimira. Sestra mi donijela neke poklone, ali mi moja depra nije dozvolila da se radujem kako inace bih🙁
    .
    Sve u svemu drago mi je da imam bar vas, da vama napisem sve ovo, sad ono fakat brisem suze cokoladom🤧 I kao sto kaze malina i drustvo se razilazi i sve, rijetko kome danas mozes olaksati dusu☹

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    05. Rujan 2021. 18:57

Inna, nadam se da ce taj doktor uspjeti pronaci rjesenje za tvoje probleme, i da nije nesto mnogo ozbiljno. Drzim fige ☺ 
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

buhtlica23
    05. Rujan 2021. 19:32

malina_30

Raspišite se ovdje dapače, da podijelimo sve, dušu i stanje; jer bas kao što sve i pišete - naši nisu u to upuceni… ali je bitna podrška… i moj je tu svakako, gleda on po rasporedu i plodne dane pa mi kaze uh bit ce posla (u pozitivnom smislu) a zao mi je samo da apsolutno s niti jednom frednicom to ne mogu podijeliti… sve okrecu temu, a bila sam im prva kao rame za plakanje, sad se nikom ne mogu niti pojadati osim ovdje…

Vec sve one imaju dosta velike bebe, reko ajde mozda su malsimalno fokusirane na svoje, noo bas mi je zao da nimalo supsjecanja ili pitanja - pa kako si?… nema…

Znas sto ja sam se bas razocarala u sve te prijatelje!
    Doslovno da nema vas ne bi imala sa kime pricati o ovome svemu. Moj dragi je FLEGMETINA, uz to mrzi doktore i mrzi pricat o svemu tom. On bi prico o igricama i glupostima 🤣 to mu je razonoda. Cim pocnem pricati o pretragama i nalazima odma mjenja temu. Jednom sam toliko poludila i plakala da je i on pukao i reko mi ja sam musko i ne mogu i ne zelim pokazivati svoje osjecaje tek tako. Ti si zensko i to je normalno di bi bili kad bi oboje ludovali oko toga. Nije da mi je lagano al ne zelim svaki dan o tome. I sta ja znam nekako poštujem to, nije mi svejedno ali ono. 😏

Sto se tice obitelji imam 3 sestre,mamu i tatu ali ne mogu s njima o tome pricati jednostavno i kad bi odjednom dobijem blokadu i ne mogu se natjerati da im ista kazem jer znam kakvi su i da bi to bila drama na kvadrat da bi zvali sve okolo za nekakv veze i vezice po bolnicama a to ne zelim.
    Od prijatelja .. nikakva potpora sa njihove strane ne mogu ni sa njima o tome ili imaju djecu ili ih ne zele. I kad mi kazu doci ce to zveknila bi ih necim. Tako da zivio forum!

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mama_andjela
    05. Rujan 2021. 19:46

buhtlica23

malina_30

Raspišite se ovdje dapače, da podijelimo sve, dušu i stanje; jer bas kao što sve i pišete - naši nisu u to upuceni… ali je bitna podrška… i moj je tu svakako, gleda on po rasporedu i plodne dane pa mi kaze uh bit ce posla (u pozitivnom smislu) a zao mi je samo da apsolutno s niti jednom frednicom to ne mogu podijeliti… sve okrecu temu, a bila sam im prva kao rame za plakanje, sad se nikom ne mogu niti pojadati osim ovdje…

Vec sve one imaju dosta velike bebe, reko ajde mozda su malsimalno fokusirane na svoje, noo bas mi je zao da nimalo supsjecanja ili pitanja - pa kako si?… nema…

Znas sto ja sam se bas razocarala u sve te prijatelje!
    Doslovno da nema vas ne bi imala sa kime pricati o ovome svemu. Moj dragi je FLEGMETINA, uz to mrzi doktore i mrzi pricat o svemu tom. On bi prico o igricama i glupostima 🤣 to mu je razonoda. Cim pocnem pricati o pretragama i nalazima odma mjenja temu. Jednom sam toliko poludila i plakala da je i on pukao i reko mi ja sam musko i ne mogu i ne zelim pokazivati svoje osjecaje tek tako. Ti si zensko i to je normalno di bi bili kad bi oboje ludovali oko toga. Nije da mi je lagano al ne zelim svaki dan o tome. I sta ja znam nekako poštujem to, nije mi svejedno ali ono. 😏

E slazem se s tobom, moj muz isto tako nikad ne prica o tim stvarima, i dok sam bila trudna totalno je ono udaljen, da sam mu ja rekla kako mu nije ni drago sto sam trudna nit bilo sta. Kaze nisi u pravu, nego smao nije taj tip da stalno raspravlja o tome, kao ja, a ja bih bas voljela ono da nam to ne bude kao neka tabu tema, nego da pricamo fino sta bi voljeli, kako. On se otvori i kaze nesto bas kad je u nekom trenutku kad popije malo vise, i onda spomene te neke stvari da me iznenadi s time bas, a inace ne raspravlja o tome. 
    Cijelo vrijeme sam i mislila da mu je svejedno, dok nisam vidjela suze kad sam bebu izgubila, e tad sam vidjela da i nije bas tako nezainteresiran. A svi oko nas i roditelji imaju svoje probleme, tako da ono vecinu stvari zadrzim za sebe, isplacem se kad moram i furam dalje. Tako sam nauicla da se sama nosim sa problemima  😊 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

Inna_92
    05. Rujan 2021. 20:35

I ja sam sretna da postoji forum i ovakve grupe gdje jedna drugu razumijemo.
    Moja najbolja frendica nije u vezi, nije ni blizu ovim našim problemima, ona još uvijek misli da "samo treba dobro tempirati plodne dane i beba je tu". Zato s njom ni ne pričam o tome.
    Muškarci to drugačije doživljavaju od nas, opušteniji su (i dobro da jesu), ali da, nakon nekog vremena i i oni se lagano preispituju.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.