Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    07. Rujan 2021. 19:13

Misljenje?hvala svima na trudu  unaprijed

• malina_30
    07. Rujan 2021. 20:24

Ninaaa wow, tako rano a vec se vidi??? Ovo je bas ono fenomen s Youtubea - tako rano(kazu da tako rana zna bit i blizanacka;) 

Vaši komentari su mi bogovski, ne poznamo se, a sve djelimo u srž i ime teme! Po vašim iskustvima, mislim da sve imamo dovoljno i onu "životinjsku žud" u mjesecu kad stigne O😂 i to je dobro, mislim da se mozes i tad najvise opustit i uživit, a ovo ostalo, mi osim O ne radimo isto u toku mjeseca... vrijeme tako proleti, a i stvarno smo leteći jer se oboje bavimo svojim branšama ali maksimalno uzivamo u tome... 

Sad smo se isto full otpustili, ljudi meni je stvarno svega dosta, i o ovoj temi i razmisljanju kad je LH ready, hocemo li imati tih 24h, bude li se poklopio godisnji ili volja uvečer, ljudi meni je toliko toga više dosta, da sam stvarno zaboravila uzivati u prisnosti s mužem i kako god bude ovaj period, u ovom ciklusu guštam u provodu s njim.. pa zar vi imate svaki dan za vrijeme O iste osjecaje volje, zudnje, želje, poriva? 

Kamilica ♡
    07. Rujan 2021. 20:59

Malina ja te skroz razumijem. Otkad pratim te trakice, nikad neopustenija nisam bila. I nikad manja zelja za seksom opcenito. U grcu stalno, tijekom seksa samo mislim jeli dobar položaj, pa jesam li pogodila dan, sat, jeli se primilo, smijem li otici plivati, hoce li sve izac, pa simptomi i umisljanja.... doslovno sam pukla. 🙄🤦🏼‍♀️a i muz je pod presingom kad mora nesto obaviti. I mi smo ovaj ciklus bez trakica, pa sta bude. 

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Inna_92
    07. Rujan 2021. 23:01

Kamilica , malina ja bih najradije da su stalno plodni dani koliko obožavam hopsati. 😄 Ali zato mužek, dok ga 2 dana za redom upregnem, već mu je lagano dosta. Njemu najviše odgovara svaki drugi dan ili svaki treći dan. 😄

Cure evo meni dan prije menge, moj uobičajeni narančasto-smeđi iscjedak. 🤣 Nikad joj se nisam toliko veselila jer to znači da se mogu naručiti na HSG. 🥳

Inače imam osjećaj da će mi nešto naći na tome... ili polip ili začepljene jajovode.. Baš imam neki predosjećaj da ipak nije sve kako treba...

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Ameliee
    08. Rujan 2021. 07:00

Trudnice🤰:
    🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
    Zoeeuzoee 08.09. -  ❤️❤️❤️
    Beban 10.09. - 2 dana ❤️
    Ameliee 15.09. - 7 dana ❤️
    Buhtlica 18.09. - 10 dana ❤️
    Allie 20.09. - 12 dana ❤️
    Malina_30 22.09. - 14 dana ❤️
    Atina25 23.09. - 15 dana ❤️
    Nanaj 28.09. - 20 dana ❤️
    🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂
    Mama_andjela 6.10. - 28 dana ❤️
    Lunamoon…
    Kamilica…
    Niki777…

Dobro jutro svima! 💕
    Ninach pozdrav, ne znam nakon koliko si ovo uslikala. Mislim crtica je tu, sada kada čitam dalje vidim da je u full rano, ako ti je O bila cca. 1.9. sad si negdje 6-7 dpo? Iskreno ne znam što bih ti rekla, osim strpi se još koji dan, pišni ponovno i nadam se da će biti plus kao kuća. 🤞
    Malina, Kamilica mi se stvarno oboje trudimo što manje forsirati da nam ne postane tlaka i obaveza. Trakice mi služe kao orijentir i nisu me previše zaokupirale izuzev činjenice da stvarno volim piškiti te štapiće i gledati jel tamni. Eto ovaj sam ih mjesec uspjela i zaboraviti, al dobro još malo pa ću početi piškiti testove pa će mi želja za umakanjem biti zadovoljena. 😂
    Što se tiče taktika i odnosa, kad smo prvi puta pokušavali, hopsali smo manje više stalno bez nekih dodatnih metoda, sada ovaj put stvarno ovisi, nekad je 5 puta tjedno, nekad cijeli tjedan bude bezseksan, trudimo se uvijek pokriti što više oko O, ali ako mi malena ima druge planove - džaba nama sav trud i želja. 🙈 😂 Dodatne metode, tu i tamo nastavim ležati i dignem noge, poze kako nam koja dođe…?🤷‍♀️
    Što se tiče termina, moram priznati da slabo računam, odnosno da uopće ne računam. Prevelika je to matematika za mene. 😂 Kada vidim plus onda će mi aplikacija izračunati. 🤓
    Cure koje se spremate na HSG sretnoo. 🥰 Javljajte iskustva jer vjerujem da će nekome dobro doći.

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Ameliee
    08. Rujan 2021. 07:01

Inače, danas mi je dan doslovno krenuo usrano. 😂 Mala je imala prste, točnije guzicu u tome, od 4 ujutro se borim sa tragovima nemilog događaja. 💩 Dobila sam 3 isprekidana sata sna, hrpu govana, kruh za doručak kojim mogu usput razbiti koju pločicu i kavu bez kave jer sam ju zaboravila kupiti. 🤦‍♀️ S obzirom na početak dana vjerojatno će biti još zanimljivih događaja kroz sam dan pa vam se javljam s highlights-ima. Pusaaa svima ❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Mama_andjela
    08. Rujan 2021. 08:02

Jutroo i od mene :)
    Wow Amelie, kod tebe je vec pocelo burnoo, drzim fige da se ustabili sve brzo 
    .
    Kamilica, i ja sam isto ovih zadnjjih mjesec dva sve gledala po aplikaciji kada bih rodila ako sam trudna, mislim stvarno sam nenormalna, hahaha, i po meni se ljeto cini kriticno, moja sestra je rodila krajem juna pa je bilo bas pretoplo i bez obzira na malu bebu morala je paliti klimu po cijeli dan, jer je i bebi to prijalo. Moj prvi termin je bio februar, ali mi ni to nije bas odgovaralo, bila je jaka zima, plasila sam se tih hladnoca, ali sada mi nije to toliko bitno, cak i da bude najtoplije vrijeme, samo nek bebana stigne ziva i zdrava
    .
    Za ovaj mjesec nadam se da cemo potrefiti prave momente, da cemo bar vikendima biti aktivni, jer muz stvarno puno radi i subotom cesto dodje kasno, dok je cijelu sedmicu na terenu, pod stresom, i onda nam cesto i taj vikend propadne, tako da mi sad fakat nemamo kad napraviti bebu, ludilo  Ali, trazimo mu novi posao, naravno i ja sam zagovornik jos veci da ga promijeni 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    08. Rujan 2021. 08:27

Kad samo dobro razmislimo, generalno zivimo pod  svakodnevnim stresom, mislim velika vecina nas, u ludom vremenu korone, vakcina i ko zna sve cega, tako da nije ni cudno da izludimo. Tako da je teško da i natalitet poraste, ode to sve u nedogled. 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Atina25
    08. Rujan 2021. 08:50

Jutro cure 
    Nije me bilo 2 dana imali smo ludi period, hrpu obaveza svega toliko sam OUT od bebe da sam skuzila da mi je danas dan ovulacija po app a seksa ni na mapi jer bi krepani nakon dana zaspali u 21. Jos danas skuzim da uopće nemam bolove u jajnicima ni sluz kao pred ovulaciju tako da me ovo jako čudi,pratit ću dal je možda zakasnila. Doduše malo sam i prehlađena nos mi curi,kišem kašljem samo da se ne razvije u nešto gore. Pratit cu malo sad iako sam do sad totalno zaboravila na sve i moram priznat da mi je ok,zadnjih par mj sam bas bila u svemu tome i presing mi je bio ogroman. Pred 3 dana mi je jedna frendica javila da je trudna koja ima dijete 6 mj starije od mojeg malog i kao idu pokušat drugo i eto iz prve i tako me te priče nekad samo bace u razmišljanje, kako nekome tako odjednom a netko se muči godinama i prati sve žive stvari nemam pojma. 
    Mislim da sam se malo navukla na te trakice kao šta kaže Kamilica ako ništa bar znam da 14 dana od peaka mi dolazi menga i to je super, tako da mi čak s te strane fali to gledat i mjerit.
    Što se tiče seksića i hopsanja iskreno meni je libido full smanjem od kad imamo dijete, tipa dok smo bili solo doslovno smo nekad svaki dan,al sad moram priznat da smo jaaako loši u tome,bude eventualno po 4x mjesečno jer budemo premoreni i strgani, vidim ja da bi muž više nekad al ne forsira jer razumije, možda bi se i ja s te strane trebala aktivirati, čak i nije da smo se udaljili nego kad dijete dođe kao sta kaže Ameliee on je ispred svega pa njegove potrebe, obaveze nazalost onda je nase vrijeme a treba se tu sve poklopiti, plodni dani, da smo mi OK volje tako da me zapravo ni ne čudi da neće pa neće. Mislim da bi idealno bilo svaki drugi dan bez zaštite i da bi to urodilo plodom kroz neko vrijeme bez praćenja temp, trakica itd.
    Puse svima curke 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Inna_92
    08. Rujan 2021. 10:05

Amelie kod tebe uvijek aktivno i zanimljivo, od ranog jutra Znam da ti nije bilo lako, ali baš me nasmijalo to s kakicom. Koliko je sada stara tvoja djevojčica?
    Atina, ja nikad nisam imala bolove u jajniku za vrijeme ovulacije, osim dok sam imala cistu, ali prepoznam po vodenastom iscjetku (i trakicama). Vjerujem da je teže naći vrijeme za sebe kad imaš dijete.
    Mama_andjela često čitam o tome kako se mladi teško odlučuju na dijete radi raznih razloga i jednostavno se u javnosti stvara ta slika da ljudi ne žele djecu, da ne žele raditi na djeci. Međutim, nigdje se u javnosti ne govori o nama koji bismo rado odmah sutra imali 3 djece, ali nikako da uspijemo napraviti barem jedno.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.