Jutro cure, kako ste? Onima kojima je danas pik ili ste u plodnim danima sretno hopsanje 😅
Kod mene pozitivan test, ali na koronu 😂😂 pa eto ovaj mjesec sigurno nista od rada na bebacu, ali tako je kako je. Taman cu se malo upoznati sa bazalnim toplomjerom ako nista drugo 😂
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Jutro cure moje ♥️
Bas ste se raspisale i aktivne ste bas mi je drago.
Ameliee ja sam mislila da ti već radiš ili sam krivo skužila? 🥴🥴 Molim se da povratak prođe čim bezbolnije. Evo ja imam jednu poznanicu koja je dobila prvo 6 mj prije mene sad ih ima troje u 4 godine ,pred malo rodila bebača 🤣🤣🤣 rekla je da nakon prvog je rekla da ne zna kako ljudi hendlaju dvoje a sad ne zna kako je onima sa četvero,ma ja mislim da se sve može.. jako je tesko ali moze se i izgura se,moja mama ima 8 braće i sestara znači njih je 9,onako svi oko godine razlika show.
Buhtlica znači ovaj dio na pitona oplakala sam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Lara i ExInna drzim fige da taj Hsg pomogne i da bude bezbolan. Ja bi na sve isla samo da pomogne i da urodi plodom. 🤞🤞🙏
Samoja mi smo isto tako prosli ciklus 2 dana treći nismo mogli, al glupo mi je nesto forsirati na silu bas mi se Neda pa makar oduzila sve jer mi je to onda samo kontra efekt ovako bar znam da je opustenije.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Nes ma joj ne znam ja mislim da ta sperma i sve to izađe prirodno s razlogom,tako zadržavanje mi se čini ko da bi mogla navući 800 upala 🤣🤣🥴 ali ako neko misli da bi pomoglo zasto ne probati.. stvarno i ja sam nekad mislila kad sam bila mlađa da se dijete dobije jednim seksom, bojala se dal' će doć menga jer smo se seksali minutu i pol bez kondoma 🤦
Kamilica,mama_andjela,Nes sve ostale curke 😘😘😘😘

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro svima. ❤️ Konacno sam slobodna tri dana. Vjestica je pri kraju i uskoro krecemo u lov na pik 🎆
Danas idem na kavu sa frendicom koja je trudna pa dobivam donaciju trakica i testova 😂
Sto se tiče mužjaka i suplemenata, mogu se pohvaliti da će moj zaista konzumirati i napraviti sve. Čak sam se iznenadila da ga neću morati nagovarati da ode uraditi spermiogram 😂 nekako je taj razgovor pošao bezbolno 😂
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
https://ibb.co/xMQXCXK
Cure, sto mislite o ovome? Jucer popodne je napravljen test. Bila je deblja crtica nego sada. Za 4 dana moram dobiti. Od simptoma imam glavobolju, mucninu koja me budi vec 3 jutra, povremene bolove u trbuhu i donjem dijelu leda, bijeli gusci iscjedak od jucer, umor..
Imala sam porod prosle godine u 9. mj i missed ab 10.tt ove godine u 5.mj. mogu li se ponadati malo?

+07.07.2023.
1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
3. pregled 🔜11.09.
Lara i mene je bas nekako strah te pretrage, a znam da me to ocekuje u dogledno vrijeme. Oko toga znam samo da brisevi moraju biti skroz svjezi da ne unesu kakvu bakteriju unutra. Sretno i tebi i Ex- Inni. Javite nam dojmove ❤️
Nes uh meni to sa menstrualnom čašicom djeluje 😱 ali zanemari mene. Nisam stigla dalje od dizanja nogu u zrak nakon odnosa 😄
Nanaj brz oporavak ! 🙃
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
https://ibb.co/xMQXCXK
Cure, sto mislite o ovome? Jucer popodne je napravljen test.
Jesi li ocitala test u roku 10 min? Meni ovo nazalost djeluje kao evaporacijska linija.
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Nes menstralna čašica?! 😳 Malo mi je to too much i za menstruaciju, a kamoli za dodatne namjene. 🙈
NanaJ o jebemu miša i koronu. 😡 Nadam se da si asimptomatska ili barem da su blagi simptomi. Drži se… 😘
Atina ma ja sam ti uvijek uzimala ljetni godišnji pa malo radila pa tjedan kada mi je rođendan uzela opet malo godišnjeg jer smo uvijek negdje putovali i sada mi je to postala navika. Nitko se ne buni pa neću ni ja. 🙈 A taman se i ovo što radim tjedan-dva između godišnjih ni ne osjećam kao da radim, win-win u svakom slučaju. 😂
Lunamoon wuhuuu uživaj u slobodnim danima. 🥰🥰
Mimi pozdrav, meni se čini da je ovo pretanka crtica za pozitivan test pa odmah pomislim na evaporacijsku. Nadam se da griješim jer simptomi zvuče obećavajuće. 🤞
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Počnite sada zarađivati gotovinu svaki mjesec putem interneta od kuće. Plaćajući više od 15 tisuća USD radeći lak posao na internetu. Zaradio sam 19715 dolara u posljednja 4 tjedna od ovog posla. Lako se pridružiti i zaraditi na ovome jednostavno su izvrsni. Pridružite se ovome odmah slijedeći upute ovdje......... http://Jobsforhome123.gq/
Larai mene je bas nekako strah te pretrage, a znam da me to ocekuje u dogledno vrijeme. Oko toga znam samo da brisevi moraju biti skroz svjezi da ne unesu kakvu bakteriju unutra. Sretno i tebi i Ex- Inni. Javite nam dojmove ❤️
Nesuh meni to sa menstrualnom čašicom djeluje 😱 ali zanemari mene. Nisam stigla dalje od dizanja nogu u zrak nakon odnosa 😄
Nanaj brz oporavak ! 🙃
Radila sam briseve jedan nije bio ok pa sam popila 2 ture antibiotika i napokon je bris dosao uredan. Javim se kada obavim, cekam m pa da se mogu naruciti i to proci.

🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji